Dövme Abartılı dövmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Bence de sorun yok güle güle kullan dövmeni..buarada mavi saça bayılırım..eternal sunshine of the spotless mind izledinmi bilmiyorum ama ozamandan beri renkli saçları severim..saçlarınıda güle güle kullan..

Teşekkürler canım izlemedim bilmiyorum. Bende eskiden saçlarımı rengarenk boyatmıştım. Sarı, turuncu, kırmızı, yeşil, pembe gerçekten hoş duruyo

Tabikide acı olucak ama sırta veya bacağa yapılan dövme kadar acı vermez bunu anlatmaya çalışıyorum.
Öyle kesiyolarmış gibi hissetmek falanda ne? canınız çok kıymetli sanırım sizin dayanamıyosunuz

Dövmeleri sevmeme rağmen berbat geldi :/ bence biraz daha araştır .

Ha bir de yaşın kaç ? Bu beğendiğin dövme iş hayatında sıkıntı yaratabilir ,benden söylemesi.

Dövmeleri sevmeme rağmen berbat geldi :/ bence biraz daha araştır .

Ha bir de yaşın kaç ? Bu beğendiğin dövme iş hayatında sıkıntı yaratabilir ,benden söylemesi.

Çok araştırdım bundan başka dövme ilgimi çekmedi.
Yaşım 18. İnsanlar tarafından tuhaf karşılanabilir ama fazla önemsemem bu tür şeyleri :)

Çok araştırdım bundan başka dövme ilgimi çekmedi.
Yaşım 18. İnsanlar tarafından tuhaf karşılanabilir ama fazla önemsemem bu tür şeyleri :)

Söylemek istediğini anlayamadım .İnsanlar tarafından tuhaf karşılanır derken ?

yaşın 18 olduğu için önemsemiyorsun yaptırırsan ilerde sende tiksinceksin boyle bıseyden eminim bence bekle bı sure

bayanlarda kocaman hele kı boyle renklı dovmelerı hıc sevmıyorum .

dusunsenıze beyaz masum bı gelınlıkte bu kocaman dovmeyı

bence bayana kucuk dovmeler yakısıyor .ben de sag omzuma mınık mısır

kedısı dusunuyorum

Eklentiler

• $kedi-dovme-tattoo_2.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 667
  • $Kedi-Dövmeleri-2010-Dövmeler.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 244
  • $tattoo-misir-kedisi.jpg
    239,6 KB · Görüntüleme: 1.510
  • $Wife__s_fresh_tattoo_by_MightyRain.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 204
Son düzenleme:
Canım benimde dövmem var çok sıkıldım ama ben seviyroum bu tarz dögemleri ama Herk kıza gitmez cici marjınal arası kızlar beyaz tenlıler çok yaökışıyor. illaki yaptırcaksan Başka birşey yaptır

bendeki döğme sol omzumda aynen bıre bır bu zaten buna baka baka yaptı

Son düzenleme:
yaşın 18 olduğu için önemsemiyorsun yaptırırsan ilerde sende tiksinceksin boyle bıseyden eminim bence bekle bı sure

Annem bu dövmeyi yaptırmamam için beni ikna etmeye çalışırsın sıkılıp 'tamam yaptırmycam' demiştim 'Ben seni bilirim sen aklına koyduysan eninde sonunda yaptırırsın dedi'
Bu yüzden yaşım 18 olduğu için değil kaç yaşında olursam oluyim kararlarım değişmez :)

Benim düşüncelerime sahip olmayan bi erkek bana dokunamaz zaten
Önce sevdiğim şeyleri sevmesi, sevemiyosada saygı duyması gerek.

Düşünceler aynı olabilir ama zevklerin aynı olması bazen söz konusu olmayabilir.
Hadi yaptır bakalım sonradan pişman olursun o da ayrı.
Dövmeyi severim 2 dövmem var ama bu bana göre iğrenç denicek kadar kötü.
Neyse sen beğendiysen tüm kötü yorumlara kulaklarını tıkamalısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…