Dövme Abartılı dövmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
reptomim mesaj kutun dolu alakasız oldu kusura bakmayın..

Dermal Piercing olarak aratırsanız görürsünüz, deri altına yerleştirerek yapılıyor. Örneğin bunlar gibi;

Eki Görüntüle 544489

Eki Görüntüle 544490

Arkadasin bize anlatıs sekli farkli madem yaptırdın bunun orjinal adınıda bilmen gerek ne deri altı deyip bizi oyaladın=)=)desene şuna dermal diye bu arada bu cok guzel ama bende Türkiye'de hic görmedim yaptıranlar ozel msj kutum bo:):)bı adres alıversem

Deri altına dövme de dediyse onunla ilgili de şunu söyleyebilirim,
parlama konusuna istinaden; uv dövmeler vardır.
Mor ışıkta parlayan. Ondan bahsetmiş olabilir.
Google görsellerde aratarak bir kaç örnek görebilirsiniz.

Aslında Türkiye'de de yaptıranlar var fakat çok bilinmiyor.
Nişanlım yaptığı için biliyorum ben de :)
yoksa dövmeymiş piercingmiş dermalmiş önceden ben de detaylı bilgiye sahip değildim :)

Neon taşlı değilmi ondan bendede var:) ama oda titanium karışımı yoksa cilde zarar verir..peki derinin altında parlayan nasil oluyomus:)

Ben de deri altı parıltılı piercing deyince tam da böyle fosforlu şeyler beklemiştim. Bunlar da değişik, akşamları çıkarken hoş olabilir, tabi geçici olanları varsa.

Neon taşlı değilmi ondan bendede var:) ama oda titanium karışımı yoksa cilde zarar verir..peki derinin altında parlayan nasil oluyomus:)

Neon taşlı dediğin nedir bilemiyorum ama neon boyalar vardır. onunla yapılan dövmelerde bar disco ışıkları olarak adlandırılan mor ışıkta şöyle gözükür ;

Ayy konu çorbaya dondü ikizbalik ne demiş ben ne yazmisim..ne zaman dövmeye gectiniz 2dk oncepiercingden konuşuyorum benim uykum geldi heralde:):)

Ufff surrender kızcak bisey yok ya lafın gelişi söyledim ben senin anlamadığını anlamadım deyince anladım=)=)gece gece olur böyle seyler:)

yok kız kızmadım ben.
ikisininde ne olduğunu biliyorum yani

eskıye dönünce farkettim .
kısacası kızın yazdığını okusaydım
burada yanlış anlayanlarla birlikte yanlış anlamayacaktım
sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…