Dövme Abartılı dövmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Kaplama dövmeler çok şık durabiliyor.
Ben seviyorum dövmeyi ancak iyi düşünüp gerçekten güvenebileceği bir yere yaptırmalı insan.
Fiyat aldınız mı bununla ilgili herhangi bi yerden?

15 santimlik bi yazı 250 tlden başlıyo benimkinin fiyatını düşünün artık.
Ama ben bedavaya yaptırıcam erkek arkadaşıma

avatarındaki dövme çok güzell meselaaaaaaaa

hatta harikaaaaaaaaaa

bence yaptırma, bi erkekte geniş dövme çekici durabilir ama kadında pek zarif durmuyor, çiçek kelebek falan yaptırma ama eminin sana hitap edecek daha küçük bi dövme bulursun
bide yaşlanınca nasıl görüneceğinide düşün

Dövmenin en sinir tarafı renklerinin bir süre sonra solmadı ve acayip bir hal alması. Bu fotoda çok canlı ve cezbedici görünüyor ama 10 yıl sonra böyle durmaz, hatta yaşlandığınızda böyle bir dövmeden utanıp kısa kolluya hasret bile kalabilirsiniz :)

bende de 3 tane dövme var.

sadece bir tanesinden pişman oldum, aceleye getirmiştim.

fazla göz önünde olmayan yerlere yaptırman daha güzel veya fazla büyük yaptırma.

gerçi yinede sen bilirsin.

Kadınlardada geniş ve tribal dövmeler çok çekici duruyo bence, dediğim gibi kelebek, çicek, böcek sevmiyorum.
benim için tek sorun yaşlanınca nasıl durucağı galiba:44:

tabi ki tarz meselesi, bu resimdeki gibi dövme kararına varmak bence ya çok zor, ya da çok anlık olmalı..
belli bir zaman sonra sıkılabilirsiniz sanki. yazık olur

tabi ki tarz meselesi, bu resimdeki gibi dövme kararına varmak bence ya çok zor, ya da çok anlık olmalı..
belli bir zaman sonra sıkılabilirsiniz sanki. yazık olur

Evet bu anlık bi karar değil uzun süredir düşünüyorum ve 1 yıl daha düşünücem.

Sanatsal açıdan bakılınca harika görünebilir ama ben çok itici buluyorum.. Tabi size kalmış bişey..

Konuyla alakasız ama haberlerde izlemiştim. Dövme yapan bi adam sevgilisinin onu aldattığını öğreniyo. Kadına çaktırmıyo ve onun sırtına süpriz dövme yapmak istediğini söylüyo.

Ve kadının sırtına şu dövmeyi yapıyo;

http://www.pressturk.com/uploads/1322559203_37_bok_dovme_kapak.jpg

güzel intikam

Evet daha önce görmüştüm bunu o adamı orda gebertirdim

sadece bu zamanı düşünme, ileride ki zamanını da düşün...göğüse yapılan dövmeyi manasız buluyorum.

Saygı duyarım fikrinize. ben biraz uçuk kaçık biriyimdir severim böyle şeyleri haftaya saçlarımıda maviye boyatıcam zaten onun içinde konu açıp fikirlerinizi alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…