- 19 Ekim 2012
- 465
- 1
Yaşlanınca o resimdeki gibi durmayacağı kesin.
Tribal dövmenin omuz başında olması ya da sadece sırtta yeterli değil mi?
Omuzumdan dirseğime kadar yada bileğime kadar olucak zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlanınca o resimdeki gibi durmayacağı kesin.
Tribal dövmenin omuz başında olması ya da sadece sırtta yeterli değil mi?
Bence de sorun yok güle güle kullan dövmeni..buarada mavi saça bayılırım..eternal sunshine of the spotless mind izledinmi bilmiyorum ama ozamandan beri renkli saçları severim..saçlarınıda güle güle kullan..
arkadaşının dövme sanatçısı olması sana tecrübe kazandırmaz canım,,,benım de dövmeci arkadasım var
göğüs ile sırt mesafesini düşün bence.
omuzdan sırta inerken yani.
arada çok az mesafe var. senın ılk deneyımın olabilir.
ben 3 kez yaşadım o deneyımı.
ve dövmelerim sandığın kadar küçük değil
nereye yaptırırsan yaptır,,,acı her zaman vardır.
İzle pişman olmazsın..senin gibi çılgın bir kızı analatıyor...Teşekkürler canım izlemedim bilmiyorum. Bende eskiden saçlarımı rengarenk boyatmıştım. Sarı, turuncu, kırmızı, yeşil, pembe gerçekten hoş duruyo
İzle pişman olmazsın..senin gibi çılgın bir kızı anlatıyor..Teşekkürler canım izlemedim bilmiyorum. Bende eskiden saçlarımı rengarenk boyatmıştım. Sarı, turuncu, kırmızı, yeşil, pembe gerçekten hoş duruyo
İzle pişman olmazsın..senin gibi çılgın bir kızı analatıyor...
Erkek olsam bu dövmeyle sana dokunmam bile
Dövmeleri sevmeme rağmen berbat geldi :/ bence biraz daha araştır .
Ha bir de yaşın kaç ? Bu beğendiğin dövme iş hayatında sıkıntı yaratabilir ,benden söylemesi.
Çok araştırdım bundan başka dövme ilgimi çekmedi.
Yaşım 18. İnsanlar tarafından tuhaf karşılanabilir ama fazla önemsemem bu tür şeyleri :)
Söylemek istediğini anlayamadım .İnsanlar tarafından tuhaf karşılanır derken ?
yaşın 18 olduğu için önemsemiyorsun yaptırırsan ilerde sende tiksinceksin boyle bıseyden eminim bence bekle bı sure
Benim düşüncelerime sahip olmayan bi erkek bana dokunamaz zaten
Önce sevdiğim şeyleri sevmesi, sevemiyosada saygı duyması gerek.
Bunu yapımı çok uzun sürer biliyorsun değilmi yarı döğmelide geziceksin beli süre.Kızlar bu dövmeyi Sağ kolumun omuzdan dirseğe kadar ve sağ göğsümün tamamına birleşik yaptırıcam sizce nasıl?