Dövme Abartılı dövmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Sizin gibi düşünmüyorum ömür boyu sıkılmadan taşıyabilirmiyim bilmiyorum ama bence harika bi dövme.
İslami açıdan su geçirdiğini fakat kendi canımızı acıttığımız için günah olduğunu duydum o yönden bi sorunum yok zaten.
Fikrinizi paylaştığınız için sağolun.

Evet dinimizde kendine eziyet etmek günahtır..günah olmasının sebebi bu.. ama merak ettim o yönden sorunum yok derken ne demek istiyosunuz? canınız acımıyomu?

Evet dinimizde kendine eziyet etmek günahtır..günah olmasının sebebi bu.. ama merak ettim o yönden sorunum yok derken ne demek istiyosunuz? canınız acımıyomu?

Kol ve göğüs dövme yapılırken en acımayan yerlerdir canım.
Ayrıca dinimizde makyaj yapmak bile günahtır o yüzden dövmenin günahı daha çok makyajın günahı daha az diye bişey yok
Her dövme yapanın önüne islamiyeti sunduğunuz gibi makyaj yapanada diyomusunuz? yalnış anlamayın soruyorum sadece.

Sadece acıyıp acımadığını merak ettim..size ne olduki..Burda bizim fikrimizi sormuş yoksa tabiki banane..

artık her konu farklı yerlere gidiyor, yapmayın bunu arkadaşlar
konu sahibi fikrinizi sormuş iyi ya da kötü dersiniz olur biter
günahmış-sevapmış bırakın sizden sorulmayacak hesabı, bu onun kararıdır

Ayrıca dinimizde makyaj yapmak bile günahtır o yüzden dövmenin günahı daha çok makyajın günahı daha az diye bişey yok
Her dövme yapanın önüne islamiyeti sunduğunuz gibi makyaj yapanada diyomusunuz? yalnış anlamayın soruyorum sadece.

göğüs mü acımıyor?? kız ben omuzuma dövme yaptırdığım zaman zor dayanmıstım bee..resmen kesiyorlarmış gibi hissetmiştim..

göğüse en yakın yer koltukaltı
koltuk altına en yakın yer ise omuzdur:KK53::KK53:

acı olmaz mı hiç.:KK1:

göğüs mü acımıyor?? kız ben omuzuma dövme yaptırdığım zaman zor dayanmıstım bee..resmen kesiyorlarmış gibi hissetmiştim..

göğüse en yakın yer koltukaltı
koltuk altına en yakın yer ise omuzdur:KK53::KK53:

acı olmaz mı hiç.:KK1:

Omuz, sırt, bacak çok acır mesela ama göğüs ve kolda acı daha azdır :KK34:
Ben çok ilgiliyimdir dövme konusuna ve arkadaşım dövme sanatçısı iyi bilirim yani :)

Omuz, sırt, bacak çok acır mesela ama göğüs ve kolda acı daha azdır :KK34:
Ben çok ilgiliyimdir dövme konusuna ve arkadaşım dövme sanatçısı iyi bilirim yani :)

arkadaşının dövme sanatçısı olması sana tecrübe kazandırmaz canım,,,benım de dövmeci arkadasım var:KK34:
göğüs ile sırt mesafesini düşün bence.
omuzdan sırta inerken yani.

arada çok az mesafe var. senın ılk deneyımın olabilir.

ben 3 kez yaşadım o deneyımı.

ve dövmelerim sandığın kadar küçük değil:KK34::KK34:

nereye yaptırırsan yaptır,,,acı her zaman vardır.

Son düzenleme:
Hani sen ilk sayfada abdest olmuyo diyen arkadaşa acısından sebep günahmış öyle duydum dedin ya..bende seni tastik için evet acısından sebep günah dedim..çünkü herkes dövmenin su geçirmediğini sanır..bu yanlış algı kalksın diye söyledim..
ama acıyıp acımadığını cidden merak ettim sordum..işine karışmak istemedim yani..
Bu arada günahları iyi bilirim..eğer makyaj yapan ve ya bunu abartan bir yakınımsa uyarırım yoksa yolda gördüğüm insanların önüne atlayıp YANACAKSINIIIIIZZZ diye bağırmam yani:nazar:

Dövmenin küçüğü, büyüğü olmaz...
Bir kere deydimi makine o bedene insan her yerine bişeyler yaptırmak ister.
Bence çok şık 👍 cesaret isteyen bir dövme..
Yaşlılık diyorlar yaa yarının garantisi varmış gibi...
Diyelim ki yaşlandın ! Sana gençliğini hatırlatan , güzel anılarını canlandıran bir resim olarak düşün...
Çok istiyorsan hayatta keşkelerin olmasın
Şimdiden güle güle kullan😃

super birsey bence goruntu acısından harika duruyor dovme sevmeyen insanlara gore ufagıda buyugude kotu gelir zaten benim gibi dovmeciler:) ise bayılır bende 4. dovmemi dusunuyorum su sıralar hatta

Hani sen ilk sayfada abdest olmuyo diyen arkadaşa acısından sebep günahmış öyle duydum dedin ya..bende seni tastik için evet acısından sebep günah dedim..çünkü herkes dövmenin su geçirmediğini sanır..bu yanlış algı kalksın diye söyledim..
ama acıyıp acımadığını cidden merak ettim sordum..işine karışmak istemedim yani..
Bu arada günahları iyi bilirim..eğer makyaj yapan ve ya bunu abartan bir yakınımsa uyarırım yoksa yolda gördüğüm insanların önüne atlayıp YANACAKSINIIIIIZZZ diye bağırmam yani:nazar:

Bu arada ' yanacağımızı'da çok iyi vurguladın.
İkimizde farklı şeyler söylemiyoruz zaten evet bize cazip gelen herşey günah
Ters tepki vermedim zaten acıyıp acımadığınıda söyledim işime karışıp karışmamak değil konu ben sordum sen fikrini söyledin sorun yok.

Dövmenin küçüğü, büyüğü olmaz...
Bir kere deydimi makine o bedene insan her yerine bişeyler yaptırmak ister.
Bence çok şık  cesaret isteyen bir dövme..
Yaşlılık diyorlar yaa yarının garantisi varmış gibi...
Diyelim ki yaşlandın ! Sana gençliğini hatırlatan , güzel anılarını canlandıran bir resim olarak düşün...
Çok istiyorsan hayatta keşkelerin olmasın
Şimdiden güle güle kullan

Sonunda benim gibi düşünen biri çıktı :KK1:
Evet canım cesaret isteyen bi dövme şuanlık bende o cesaret var umarım yapılıncada güzel durur
Çok haklısın bana geçmişten kocaman bi anı kalıcak :)

super birsey bence goruntu acısından harika duruyor dovme sevmeyen insanlara gore ufagıda buyugude kotu gelir zaten benim gibi dovmeciler:) ise bayılır bende 4. dovmemi dusunuyorum su sıralar hatta

benim kafadan insanlarda varmış :)
Arkadaşım almanyaya gidiceği için güvenilir bi yer bulursam bende ufak tefek dövmeler yaptırıcam bakalım o gelincede istediğim dövmeyi yaptırıcam :)
İşin içinde göğüs olmasa 1 yıl beklemem başkasınada yaptırırım ama önemli bi konu bu önceden tanıyo olmam gerek :)

Kadınlardada geniş ve tribal dövmeler çok çekici duruyo bence, dediğim gibi kelebek, çicek, böcek sevmiyorum.
benim için tek sorun yaşlanınca nasıl durucağı galiba:44:

Yaşlanınca o resimdeki gibi durmayacağı kesin.

Tribal dövmenin omuz başında olması ya da sadece sırtta yeterli değil mi?

Bu arada ' yanacağımızı'da çok iyi vurguladın.
İkimizde farklı şeyler söylemiyoruz zaten evet bize cazip gelen herşey günah
Ters tepki vermedim zaten acıyıp acımadığınıda söyledim işime karışıp karışmamak değil konu ben sordum sen fikrini söyledin sorun yok.
Bence de sorun yok güle güle kullan dövmeni..buarada mavi saça bayılırım..eternal sunshine of the spotless mind izledinmi bilmiyorum ama ozamandan beri renkli saçları severim..saçlarınıda güle güle kullan..

X