AB Rocket faydalı mı?

gerçekten mi?ya ben o konuda biraz gevseğim..baslayıp senin gibi,aylarca devam edemiyorum.koşu bandını da ilk aldığımda 1 ay kadar yürüdüm sonra kaldı..ama tavsiyene kulak verip en kısa zamanda başlıcam :1hug:a.s.

sorma kuşum şu düşük kotlardan belim çıktı ya :KK43:oturunca göbek katlanıyodu falan şimdi daha iyi durumda boğazımıda tutuyorum tabi !!fasfood,tatlı,hamur işi,ekmek yemiyorum asitli içmiyorum kahve içmiyorum ama sorsan yaşıyorum işte :lepi:
sana düşen hergün o aleti kullanman günde 5 dk ?çok olmasa gerek opuyorumnanaktan
valla şu ince zayıf tipleri gördükçe yapıyorum hrslıyım ben sabah unutursam akşam yapıyorum ayakarlımı havaya kaldırıyorum öle mekik çekiyorum bide deli miyim ne delikafadulden

yaa arada heves geliyo,diyetle beraber spor yapıyorum.bazende hiç umursamıyorum...bakalım inşallah ennn kısa zamanda başlıcamguclubacismile

güzelim kesinlikle yarıyor kaydirigubbakcemile5
sen bırakmadan yapmaya devam et yeter sositosositoki

ayy iyi bakalım ne kadar fark edecek iki gündür yapıyorum ama dinlenmek zorunda kaldığım için 10 dk yapıyorum ben yoksa beş dk nın yarısı soluklanmayla geçiyo:kedi:

selam kızlar bende bir hevesle aldım 1 ay kullandım birazda yediklerime dikkat ettim işe yaradı göbek eridi biraz sonra sıkıldım bıraktım kenarda duruyo ama şimdi yeniden başlıcam malum yaz geliyo hihoyyyt

bende lateral stepper de var. spor aletlerini kullanmak o kadar üşendirmiyor .da sadece her spor sonrası banyo ve ondan sonra da hasta olmak ..işte bu yüzden fazla spor yapamıyorum.
havalar iyice ısınsa çok problem olmaz sanırım.

bence hiçbir işe yaramıyor

bence yanılıyorsun güzelim..ben düzenli yapınca belim inceldi ve hala şuanda inceldği şekilde duruyor sadece göbeği toparlayacağım o kadar ..sende yaramamış olabilir ama bu herkeste yaramayacağı anlamına gelmez bence CADIARZU

arkadaşlar AB Rocket Mekik Aletinde büyük indirim var

Son düzenleyen: Moderatör:
bim markete gelecek olan mekik aletide aynı işi görür mü dersiniz?
Doğum sonrası karnımı sıkılaştırmak istiyorum :)

bugün eğer kaldıysa bimden mekik aleti alıcam
benimde sezeryan göbeğini sıkılaştıracakmı :)

bugün eğer kaldıysa bimden mekik aleti alıcam
benimde sezeryan göbeğini sıkılaştıracakmı :)
Bugün benim eşimde bim den almış daha elimi bile sürmedim.
bende doğum yaptım göbek eritmek için işe yararmı acaba.
koşu bandımda var ama daha vakit bulup kullanamadım doğru dürüst:umursamaz:

arkadaslar bu aletı kullanıma devam edıp sonuç alanlar varmı?almayı dusunuyorum ama 2 urun arasında kararsız kaldımCADIARZU

arkadaşlar ürünü alıp da cd sini açan birisi mutlaka vardır lütfen bana özelden yazıp yollama imkanınız var mı??
Alet bugün elime ulaştı; voit marka aldım şu an için güzel görünüyor tabiki biraz çalışmak lazım :icecream:

X