- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 45
- Konu Sahibi supurgelicadi
-
ben de boy boy çeik tencere aldım.üçlü olandan minik.30 liraymış.ellerinde kalmış 20ye düşmüş.bazen öyle şeyler yapıyorlar tabi denk gelmek lazım.ben de o böreği merak ediyorum ama almadım daha.
aaa öyle ellerinde kalınca indirim falan yapıyorlar mı ?
aaa öyle ellerinde kalınca indirim falan yapıyorlar mı ?
evet.bazen yapıyorlarmış.çok önceden ellerinde kalırsa.tabi denk getirmek lazım
kızlar, yarın a101e, yer silmek için paspas gibi bişi gelcekmiş (adını tam bilmiyorum) scotch brite in. 15 lira. alsam mı acaba? tavsiye eder misiniz? başlığı sünger gibi bişi.. sıkma aparatı da var.. benim anlamadığım onu kovaya falan mı daldırıp yıkayacağız? o tipte kova mı almam gerekiyor bi de? kullananlar var mı?
Birzamanlar bende almıştım evet yuvarlak kovalara sığmıyor dikdörtgen gibi olan kovalara sığıyor zamanla sünger sertleşiyor yer silemeye başlamadan önce biraz suda bekletmen gerekiyor sıkmayıda kendi aparatıyla yapsanda elimlede sıkıyordum suyu iyice azalsında yerlerde belli olmasın diye benim evde köşe yer çok olduğu için kullanamadım şimi balkonu silmek için kullanıyorum.Ben çok memnun kalamadım a101 şu genelde hastanelde kullanılan düz paspaslar varya bunun ince ve havlu gibi olanını düşün onu daha iyi kullanıyorum ince olduğu için koltuk altınada giriyor o sünger gibi suda ıslanmasınıda beklemiyorum .yani ben memnun kalmadım.
kızlar, yarın a101e, yer silmek için paspas gibi bişi gelcekmiş (adını tam bilmiyorum) scotch brite in. 15 lira. alsam mı acaba? tavsiye eder misiniz? başlığı sünger gibi bişi.. sıkma aparatı da var.. benim anlamadığım onu kovaya falan mı daldırıp yıkayacağız? o tipte kova mı almam gerekiyor bi de? kullananlar var mı?
Canım kesinlikle alma.3-4 ay evvel annem başka bir markette indirimde görüp bana almış.O kadar kötü bir ürün anlatamam.Sıkma aparatı hiçbir işe yaramıyor ıslak bırakıyor ardından birde kuru bezle geçmek zorunda kalıyorsun.1 kere kullandım şimdi küçük odada dolabın arkasında müzelik gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?