• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

a101 hakkında

Ona benzer bi markette caistim hayatta kazandgim.en.kotu tecrubeydi :( cikali 3 hafta olcak hala agzimda yaralar gecmedi nasil hastalandim ne halkere dustum ne kadar ezildim ben.bile hatirlamiyorum .. hatta cikiyorum diye hakkini helal etmen bi magza muduru kimsin ki sen nesjn?? Allahtan abim gidi agzinin payini verdi .. anan bacin yokmu lan senun birini ezerken onunda baska birininde karisi bacisi annesi oldgunu unutma demis elleri titremis istemzdim boyle olsun ama allah biliyorki cok cektim :(

Ben çalışmıştım.
Sorumsuz bi mağaza bana gore. 2 3 aydır çalışan insanları mağaza muduru yapmislardi. surekli ayakta duruyordum mağaza mudurleri geçip içeride yer içerken oturup sigara yakıp kameradan beni izlerken ben kapiya bakiyodum artık müşteri geksinde sikilmayayim diye. Yeni geldin diye skt kontrolleri bozuk ürünleri düzeltme mop atma vsvs herşeyi dearsa yaptırdılar. 1 hafta çalıştım ciktim. 300 kusur almıştım tam hatırlamıyorum ne kadar aldigimi ama asgari ücret maasiniz
ee nasıl 4 ayda calısanı magaza sorumlusu yapıyolar kolaymı öyle öyleyse varsa isin sırrı söyle bende basvurucam

Anladım bende acaba görsem mi diye düşünüyorum işte derdim girsem çalışma saatlerine uyarlar mi
Çalışma saati diye birsey yok saatler market sektörunde esnektir..personel sayisi az oldugu icin izinli arkadasin okursa onun yerine tam gun ac kapa calisip ertesi gun sabah magazayi acmaya gelebiliyorsun..8 saati gectigi anlar oluyor..ben sahsen kipa da calistim benim calistigim kurulus cok uluslu ve kurumsaldi..sendikal haklarim vardi..calosma saatim 8 i gecmezdi..kart sistemim vardi..ise baslama cay molasi yemek molasi is bitis bunlar hep kart sistemi ile idi..suan hamileyim o sebepten ayrildim ama gercekten 4 yila cok iyi hakkimi verdiler..bir daha olsa yine kipada calisirim..hakkini layikiyla aliyorsun..maas asgari ucret ama insancil davraniyorlar..mesela bir hafta sadece sabah vardiyasiy isen bir hafta aksam vardiyasindasin..acil birsey olmadigi surece vardiyan pek degismez..cevrenizde varsa basvurabilirsiniz..
Yol param yatiyordu..kipa bunyesinde hatcamak icin verdikleri karta param yatiyordu..kisa girerken yakacak parasi veriyordular..bayramlarda bayram parasi aliyorsun..sartlar boyleydi..

Gercekten ihtiyacin varsa belki katlanabilirsin ama baska turlu zor cnku markette koca koca kolileri bile kaldiriyorlar bayan filan demiyorlar yani... Maas asgari ücret muhtemelen baska bir secenek yok market icin , arti full ayaktasin cikana kadar bir tek molada oturursun... Kolay is degil...

Mezuniyetin yokmu? Niye boyle bir is dusunuyorsun???

Çalışma saati diye birsey yok saatler market sektörunde esnektir..personel sayisi az oldugu icin izinli arkadasin okursa onun yerine tam gun ac kapa calisip ertesi gun sabah magazayi acmaya gelebiliyorsun..8 saati gectigi anlar oluyor..ben sahsen kipa da calistim benim calistigim kurulus cok uluslu ve kurumsaldi..sendikal haklarim vardi..calosma saatim 8 i gecmezdi..kart sistemim vardi..ise baslama cay molasi yemek molasi is bitis bunlar hep kart sistemi ile idi..suan hamileyim o sebepten ayrildim ama gercekten 4 yila cok iyi hakkimi verdiler..bir daha olsa yine kipada calisirim..hakkini layikiyla aliyorsun..maas asgari ucret ama insancil davraniyorlar..mesela bir hafta sadece sabah vardiyasiy isen bir hafta aksam vardiyasindasin..acil birsey olmadigi surece vardiyan pek degismez..cevrenizde varsa basvurabilirsiniz..
Yol param yatiyordu..kipa bunyesinde hatcamak icin verdikleri karta param yatiyordu..kisa girerken yakacak parasi veriyordular..bayramlarda bayram parasi aliyorsun..sartlar boyleydi..

Kipa ile 101, bim, şok vs. Bu tarz marketleri bir tutamayiz malesef...

kolay iş yok artık , bizde 10 saat oturarak çalışıyoruız popomuz düzeliyor oturmaktan , dizlerimiz kitleniyor, ama mecburuz

Lisans mezunuyum 8 yıllık yönetici asistaniyim ama iş yok bulamadım evime yakın diye a101 olabilir diye düşünmüştüm

bir arkadaşım vardı çalışan bayram seyran yok tüm gün ayaktasın ve çok soğuk demişti :( ama ekmek parası işte çalışmak zorundaysan bi çok işe göre avantajlarıda var mesela paranı geç almazsın düzensiz olmaz

Bu markette çalışan car mi şartları nasıl çok ağır midir çalışma saatleri maaş yani herseyi merak ediyorum yarın görüşmeye cagirdilar da

Bir süre bdv de kalırsa çok memnun olurum

A101 leyla Zana' nınmış yani oyle soyleniyor haberiniz olsun.

Lisans mezunuyum 8 yıllık yönetici asistaniyim ama iş yok bulamadım evime yakın diye a101 olabilir diye düşünmüştüm
cnm ben çalıştım a101 de fakat muhasebe bölge deposundaydım. muhasebe olduğu halde işe 8 de başlar gece 1 de bıraktığım oldu. ve mesaiye kalanlar için servis bil etutmadılar depo sanayi bölgesindeydi merkese 1 saat uzak. berbat çalışanına asla değer vermez. market içindede daha berbat mesai saati dye bsey yok saçma sapan bir çalışma sistemi var işe çok muhtaçsan gir ama deilsen uzak durr

Başka bir iş bulma şansınız varsa biraz daha bekleyin bence. Çünkü a101 Çalışanları gördüğümün kadarıyla hem çok mutsuz hem de sürekli değişiyorlar. Hatta bu yüzden kendimce protesto ediyor ve artık alışveriş Yapmıyorum. Çalışanının hakkını yiyenlere para kazandırmak istemiyorum. Sahibi de Leyla Zana değil. Memorial ve english home un da sahibi olan Turgut Aydın.

ee nasıl 4 ayda calısanı magaza sorumlusu yapıyolar kolaymı öyle öyleyse varsa isin sırrı söyle bende basvurucam

İşin sırrı bende değil maalesef :) 1 hafta çalışıp çıktım dediğim gibi. 1 hafta dayanabildim diyeyim yada. Ama gorusmeye gittiğiniz zaman size derler 4-5 ay gibi kısa surede mağaza muduru olanlar var falan diye.

Market ortamı sürekli ayakta kalmayı gerektiren bir iştir. Reyon görevlisi, kasiyer, şarküteri sorumlusu olabilirsiniz. görevleriniz haricinde müşteri ile ilgilenmeniz, güleryüzlü olmanız gerekir. Vardiyalı çalışabilirsiniz.

Back