- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee nasıl 4 ayda calısanı magaza sorumlusu yapıyolar kolaymı öyle öyleyse varsa isin sırrı söyle bende basvurucamBen çalışmıştım.
Sorumsuz bi mağaza bana gore. 2 3 aydır çalışan insanları mağaza muduru yapmislardi. surekli ayakta duruyordum mağaza mudurleri geçip içeride yer içerken oturup sigara yakıp kameradan beni izlerken ben kapiya bakiyodum artık müşteri geksinde sikilmayayim diye. Yeni geldin diye skt kontrolleri bozuk ürünleri düzeltme mop atma vsvs herşeyi dearsa yaptırdılar. 1 hafta çalıştım ciktim. 300 kusur almıştım tam hatırlamıyorum ne kadar aldigimi ama asgari ücret maasiniz
Çalışma saati diye birsey yok saatler market sektörunde esnektir..personel sayisi az oldugu icin izinli arkadasin okursa onun yerine tam gun ac kapa calisip ertesi gun sabah magazayi acmaya gelebiliyorsun..8 saati gectigi anlar oluyor..ben sahsen kipa da calistim benim calistigim kurulus cok uluslu ve kurumsaldi..sendikal haklarim vardi..calosma saatim 8 i gecmezdi..kart sistemim vardi..ise baslama cay molasi yemek molasi is bitis bunlar hep kart sistemi ile idi..suan hamileyim o sebepten ayrildim ama gercekten 4 yila cok iyi hakkimi verdiler..bir daha olsa yine kipada calisirim..hakkini layikiyla aliyorsun..maas asgari ucret ama insancil davraniyorlar..mesela bir hafta sadece sabah vardiyasiy isen bir hafta aksam vardiyasindasin..acil birsey olmadigi surece vardiyan pek degismez..cevrenizde varsa basvurabilirsiniz..Anladım bende acaba görsem mi diye düşünüyorum işte derdim girsem çalışma saatlerine uyarlar mi
Çalışma saati diye birsey yok saatler market sektörunde esnektir..personel sayisi az oldugu icin izinli arkadasin okursa onun yerine tam gun ac kapa calisip ertesi gun sabah magazayi acmaya gelebiliyorsun..8 saati gectigi anlar oluyor..ben sahsen kipa da calistim benim calistigim kurulus cok uluslu ve kurumsaldi..sendikal haklarim vardi..calosma saatim 8 i gecmezdi..kart sistemim vardi..ise baslama cay molasi yemek molasi is bitis bunlar hep kart sistemi ile idi..suan hamileyim o sebepten ayrildim ama gercekten 4 yila cok iyi hakkimi verdiler..bir daha olsa yine kipada calisirim..hakkini layikiyla aliyorsun..maas asgari ucret ama insancil davraniyorlar..mesela bir hafta sadece sabah vardiyasiy isen bir hafta aksam vardiyasindasin..acil birsey olmadigi surece vardiyan pek degismez..cevrenizde varsa basvurabilirsiniz..
Yol param yatiyordu..kipa bunyesinde hatcamak icin verdikleri karta param yatiyordu..kisa girerken yakacak parasi veriyordular..bayramlarda bayram parasi aliyorsun..sartlar boyleydi..
ee nasıl 4 ayda calısanı magaza sorumlusu yapıyolar kolaymı öyle öyleyse varsa isin sırrı söyle bende basvurucam
Bu markette çalışan car mi şartları nasıl çok ağır midir çalışma saatleri maaş yani herseyi merak ediyorum yarın görüşmeye cagirdilar da
Bir süre bdv de kalırsa çok memnun olurum
cnm ben çalıştım a101 de fakat muhasebe bölge deposundaydım. muhasebe olduğu halde işe 8 de başlar gece 1 de bıraktığım oldu. ve mesaiye kalanlar için servis bil etutmadılar depo sanayi bölgesindeydi merkese 1 saat uzak. berbat çalışanına asla değer vermez. market içindede daha berbat mesai saati dye bsey yok saçma sapan bir çalışma sistemi var işe çok muhtaçsan gir ama deilsen uzak durrLisans mezunuyum 8 yıllık yönetici asistaniyim ama iş yok bulamadım evime yakın diye a101 olabilir diye düşünmüştüm
Turgut Aydının canım a101A101 leyla Zana' nınmış yani oyle soyleniyor haberiniz olsun.
ee nasıl 4 ayda calısanı magaza sorumlusu yapıyolar kolaymı öyle öyleyse varsa isin sırrı söyle bende basvurucam