a101 hakkında

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Bu markette çalışan car mi şartları nasıl çok ağır midir çalışma saatleri maaş yani herseyi merak ediyorum yarın görüşmeye cagirdilar da

Bir süre bdv de kalırsa çok memnun olurum

Asgari ücrettir ne olacak ki

Çevrenizde çağrı semt varsa ona başvurun.onun hakları daha iyi.bir bayan 1500 küsür alıyorum dedi 40 gün önce

Ben çalışmıştım.
Sorumsuz bi mağaza bana gore. 2 3 aydır çalışan insanları mağaza muduru yapmislardi. surekli ayakta duruyordum mağaza mudurleri geçip içeride yer içerken oturup sigara yakıp kameradan beni izlerken ben kapiya bakiyodum artık müşteri geksinde sikilmayayim diye. Yeni geldin diye skt kontrolleri bozuk ürünleri düzeltme mop atma vsvs herşeyi de yaptırdılar. 1 hafta çalıştım ciktim. 300 kusur almıştım tam hatırlamıyorum ne kadar aldigimi ama asgari ücret maasiniz

Çevrenizde çağrı semt varsa ona başvurun.onun hakları daha iyi.bir bayan 1500 küsür alıyorum dedi 40 gün önce

Evet çağrı marketin şartları daha iyi asgari ücret 949 tlyken çağrı 1300 maaş veriyordu.

benim bir arkadasim orda calisiyor cok agir
asgari ücret ve af edersin esek gibi calisiyor ve bazen aniden birkac saat daha fazla calismak zorunda
hic memnun degil ama ekmek parasi iste

Anladım bende acaba görsem mi diye düşünüyorum işte derdim girsem çalışma saatlerine uyarlar mi

Ve sürekli ayaktaymidsin ne kadar doğru bilmiyorum ama yemek yok Muş

Yemek yok yol yok arkaya bir mutfak koymuşlardı kendin yapıyorsun marketten alipta. Ve evet surekli ayaktasin.
8-16 14-22 çalışıyordum ama hiçte 16da çıkıp eve gidemedim. Başta sizi kandırmak için bi iyi görünüyorlar ama işte sonra öyle olmuyor. Ve markette dikkat edin kasadan para çalma olayları çok oluyor. Aynı zamanda kasayı size bırakıp içeri gidip oturuyorlar müşteri yoğunluğuna bakıyorsunuz mesela kasada eksik çıkınca anında vermek zorundasınız falan filan. Bana kalırsa a101e bulasmayin

A101 Evimin karşısında var dikkatimi çeken sürekli elemanlar değişiyor. Şartları iyi değil ki istikrar yok calisanlarinda

Ben calistim 3 ay girmemle cikmam bir oldu sartlar disardan cok guzel gelir once amaaan kasa basinda durcam nolucak amaaan raflari duzeltcem nolcak diyosun
Cix canim oyle olmuyor kasada acik verdimi direk maaastan kesiliyor kesinlikle kasada oturmayi falan dusunme oyle bisey yok cunku yasak ilk 3 ay iskurla anlasmali olduklari icin soyledikleri maasin yarisini bile yatirmiyorlar aksam cikislari soylenen saat olmuyor hic bi zaman kasa sayimi oldugu icin sonra aylik sayimlar var gecenin 12sine kadar ordasin he birde mal yukleme gunleri oluyor haftada birgun dunyanin malini diziyorrsun bayan olarak cok yorucu
Birdaha dusun derim magzada tezgahtar olsan daha iyi

Maaşın yarısını mi yatiriyoelar İşkur ile bağlantısı ne ben direk mağazaya basvurmustum aman uzak durmak en iyisi

Imkanin varsa Bim 'e girmeyi planla orasi daha disiplinli en azindan giris cikis saatleri konusunda hassaslar ordada yorulursun ama azindan hakkin yenmez disiplin duzrn icinde calsiirsin

Maaşın yarısını mi yatiriyoelar İşkur ile bağlantısı ne ben direk mağazaya basvurmustum aman uzak durmak en iyisi
Az para odemek icin iskurla baglanti halindeler iskurda para yatiriyor cunku sana ama bi sure sonra azcik bisey yani 3 aydan once denilen maasi alanazsin tabi sana gorusmede boyle soylemiyorlar vazgecme diye alcaklar bide hemen sigortani yapmiyorlar iskurun dandik sigortasi oluyor diye. Aman diyim uzak dur dikkat edersen markette surekli eleman degisir

çalışmak zorunda ve işe acil ihtiyacınız varsa gidin ama yoksa biraz daha araştırıp daha rahat bir iş bulabilirsiniz bana göre

Giriş çıkış saatlerini, disiplini falan bilemiyorum galiba her markete göre değişiyormuş ama ben çok fazla gözlem yapan bir insanım. O tarz marketlere ne zaman yolum düşse izlerim böyle, mutlaka gözlemlerim yani ne yapıyorlar, ne ediyorlar falan diye. Hiçbir çalışanını otururken görmedim bugüne kadar. İşlek olmayan şubelerde bile böyle. Aynı kişiyi kasaya bakarken de görüyorum, raf dizerken de, yer silerken de. Mahalle mini marketimiz bile iş bölümü konusunda daha adil. Mahalle marketimizde mesela kasada duran hep kasada, peynir-zeytin-et bölümündeki abi hep orada, raf dizen eleman hep raf diziyor falan. İş yorucu yani dışarıdan gözüktüğü kadarıyla, çalışıp tecrübe etmiş insanlar da aynı şeyi söylüyor. Benim Kiler marketin bir şubesinde çalışan bir arkadaşım var, kasaya bakma ve yer silme haricindeki birçok işi yapmışlığı olurdu. Yoğundu, çalışma saatleri de öğlen gidiyordu gece 22-23'e kadar. Haftada bir gün izni vardı ve o izin günü de belirsizdi yani. Bir hafta salı olurdu, öteki hafta çarşamba falan. Zor yani.

Benim de babam takmış bu tarz marketlere kafasını, beni onlardan birine mi ne verecekmiş. Arkadaşının kızı bunlardan birinde bir süre çalışmış sonra sorumlu yardımcısı mı ne olmuş, maaşı da beraberinde artmış biraz. Kız lise mezunu. Ama müdür olamazmış üniversite mezunu olmadığı için, öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Bu sene benim üniversite bitiyor, orada müdür olarak başlayabilirmişim falan, öyle deyip duruyor. Dedim baba bi dur, önce bi mezun olayım. Neyse genel anlamda iş ağır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…