• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Merhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...

doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :

Merhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...

doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :)
ya sizler?
çay sevenleri beklerim...çayım yine hazır..
kahve sevenler de tabii:)
Gaziantep’te doğdum Antalya’da doydum 🥰

Konyada doğdum aslım neslim yedi ceddim konyalı.İstanbulda büyüdüm.Ankarada doyuyorum 24 yıldır.Güzel topikmiş ama tıkanmış .Ben de hortlatayım dedim

Amasya’da doğdum Amasyalıyım , yıllardır Bursa’da yaşıyordum baba mesleğinden dolayı , 3 sene olucak Amasya’ya gelin geldim 😂seviyorum bu küçük ama huzurlu şehri 💓🫠

Aslen samsunluyum, Istanbulda doğdum ve almanyada büyüdüm.
merhaba canım şırnağa gelmeden önce biz de 3 sene samsunda kaldık ..samsunu çok seviyoruz ben de aslen tokatlıyım ben de istanbulda doğdum tokatta büyüdüm . şimdi almanyadasınız gurbetçisiniz o zaman oralarda havalar nasıl biz yine yanmaya başladık hava nefes aldırmıyor.

merhaba canım şırnağa gelmeden önce biz de 3 sene samsunda kaldık ..samsunu çok seviyoruz ben de aslen tokatlıyım ben de istanbulda doğdum tokatta büyüdüm . şimdi almanyadasınız gurbetçisiniz o zaman oralarda havalar nasıl biz yine yanmaya başladık hava nefes aldırmıyor.

Samsun çok güzel. Yıllardır uğramadim malasef.
Havalar iyi, bugün 17 derece. Öyke yaz sıcağı yok ama zaten genel anlamda olmuyor

Back