- 4 Ağustos 2016
- 17
- 21
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Kızacak dİye mesaj da atamıyorum. Keşke o yazsaRahat mı değil mi ilerleyen vakitte belli olucak bi kere bile sesini duymak çok güzel
Gecer inşallah canım aynen oylanirsan daha iyi olur bende ilk zamanlar oyle goruyodum ama alıştık :) yaa ediyoruz tabi ama benimkinin bulundugu yer cok sıkıntıli alismasi zor oldu ariyodu beni sesim kisik gelince basliyodu bağırmaya normalde bana asla bagiran bi insan degill ama psikolojii onu gerektiriyo yine biraz iyi degildi aramiz ama düzeliyo cok sukur o bagrinca ben diyorum tamam sen haklisin ben hataliyim diyorum. Yada mesaj atmiyorum aramiyorum sakinlesene kadar o zaten kendine gelince ariyo yaziyo yani sana baya is düşüyo ordayken dediklerini kafaya takmicaksin yoksaa cok sıkıntılı gecerSizin telefon daha rahat canım sanırım ne güzel. İnşallah. Canları sağolsun da
Şu birkaç gün ağlaşmalı geçer de sonrası allah kerim. Ben bir an önce okul açılsın istiyorum. Dersler, vizeler, finaller derken oyalanırım. Şimdi hiç oyalanamıyorum. Bugün dükkanlarınna gittim. Çok benzeyen biri vardı bir anda öyle garip oldumki. Annesi de ilk görünce benim gibi düşünmüş. Sabır ya. İnşallah sıkıntısız geçer. Kavga ediyo musunuz hiç ?
Canları sağolsun canım ne yapalım. Benimki normalde de öyle çok bağırıp kızar. Belki tersine değişir diye bekliyorum :)Gecer inşallah canım aynen oylanirsan daha iyi olur bende ilk zamanlar oyle goruyodum ama alıştık :) yaa ediyoruz tabi ama benimkinin bulundugu yer cok sıkıntıli alismasi zor oldu ariyodu beni sesim kisik gelince basliyodu bağırmaya normalde bana asla bagiran bi insan degill ama psikolojii onu gerektiriyo yine biraz iyi degildi aramiz ama düzeliyo cok sukur o bagrinca ben diyorum tamam sen haklisin ben hataliyim diyorum. Yada mesaj atmiyorum aramiyorum sakinlesene kadar o zaten kendine gelince ariyo yaziyo yani sana baya is düşüyo ordayken dediklerini kafaya takmicaksin yoksaa cok sıkıntılı gecero kusunce sen kusmicen öyle yani canım bu evre cok sabır evresi çok
Allah yardımcımiz olsunn
![]()
Onlar orda askerlik yapıyo biz burda valla yaKesinlikle normal davran askerde diye hareketlerinden tavrindan ödün verme bu sefer değişti demesin. Sadece alttan al bir sey derse falan
Insallah hic belli olmazz :)Canları sağolsun canım ne yapalım. Benimki normalde de öyle çok bağırıp kızar. Belki tersine değişir diye bekliyorum :)
Sen ne yapıyosun, okuyo musun çalışıyo musunInsallah hic belli olmazz :)
Çalışıyodum ama benim ki gittiginde çıktım canım simdi kpssyi hazirlaniyorum oyle geciyo iste :)Sen ne yapıyosun, okuyo musun çalışıyo musun
Bende akşam koltukta uyudum, yatak battı. O nerelerde yatacak diye..Valla benimki aradı degerini biliyordum simdi daha çok anladim gelince nikahı basıcam dedi gırgıra vur sende canım. Değişir olgunlasır daha olgun düşünür. Aynen bizde askerlik yapıyoruz. Yemek saatlerini ogrendim o saatte yemek yiyorum. Yoksa icim el vermiyor o aç ben tok duramam diye
Başarılar o zaman :) benim daha okulum var... Askerlik şafağı biter de o bitecek mi bakalım :)Çalışıyodum ama benim ki gittiginde çıktım canım simdi kpssyi hazirlaniyorum oyle geciyo iste :)
Saol caniimm :) herseyy geciyo oda gecerrr :)Başarılar o zaman :) benim daha okulum var... Askerlik şafağı biter de o bitecek mi bakalım :)
Ohh şafaktan bir gün daha eksildi çok şükür..Saol caniimm :) herseyy geciyo oda gecerrr :)
Saat 5 de kalkıp yazdim bende. O saatte uyanıyorlarmış. Her sabah böyle artıkNerelerdesiniz kızlar. Ben sabah kalkıp mesaj attım askerime günaydın diye. Konuşamadık ama. Şimdi akşamı dört gözle bekliyorum
Ben 5.30da yazdım. 6 gibi cevap verdi. 6da kalkıcaz demişti zaten. Konuşabildiniz mi canım bugün hiç. Nasıl gidiyo keyfi. Benimki akşam biraz bozuktu. Belki biraz toplanır bugün koştururkenSaat 5 de kalkıp yazdim bende. O saatte uyanıyorlarmış. Her sabah böyle artık
İlk gün benimkide öyleydi. Dün aradi konuştuk iyiydi. Espirili falan konustuk ettik öyle yanii. Gün geçtikçe daha çok özlüyorum amaBen 5.30da yazdım. 6 gibi cevap verdi. 6da kalkıcaz demişti zaten. Konuşabildiniz mi canım bugün hiç. Nasıl gidiyo keyfi. Benimki akşam biraz bozuktu. Belki biraz toplanır bugün koştururken
Evet insana uzak olduğu tokat gibi çarpıyoİlk gün benimkide öyleydi. Dün aradi konuştuk iyiydi. Espirili falan konustuk ettik öyle yanii. Gün geçtikçe daha çok özlüyorum ama