- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Gelirsin insallaahh canim beniimmSen nerdeyse yarıladın kuzum. Bi şey kalmadı. Bende keşke o günlere gelsem hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirsin insallaahh canim beniimmSen nerdeyse yarıladın kuzum. Bi şey kalmadı. Bende keşke o günlere gelsem hemen
Ayy allah yardımcıları olsun. Yok ağlamıyorum. Çünkü o çok güçlü duruyo o öyle olunca bende çok güçlü duruyorum. Bakalım teslim olduktan sonra nasıl olacak morali. Bana da omkadar boş geliyoki şu an. Kavgalar, küslükler...Dün 11 de teslim oldu 7 gibi aradı mesaj attı. Yerlesiyorlar iste ilk yemek falan yemisler sonra. Aradı beni sesine kurban olduğum cok konusamadik anfiye gidekmis askerler toplanıyormus. Sonra mesaj atti aradı. Sabah 5 de kalkiyorlarmis simdi de egitimde aramasini bekliyorum. Ararsa sakin ol ve güzel seylerle teselli et aglama çünkü alisma surecinde ya üzülmesin
Amin, şu ustaları da bi belli olsa da rahatlasakYa cidden öyle düşününce bunun icin mi yani ya diyorsun. Çok özledim yanlız. Allah önce askerlere sonra bekleyenlerine bize sabır versin canım benim
Manisa Alaşehir Ulaştırma Birliği canımNerde asker simdi
Aminn. Çok merak ediyorum hala yazamadıAllah hepsinin yardımcısı olsun bizimde öyle tabi. Su gibi gelip geçsin
Allah yardımcınız olsun. Bakalım biz nereye düşeceğizBenim ki Şırnak Hisar da canım![]()
Yazar canim yazar aksam simdi yazamaz bi ortama baksin ona gore hemen cikaramaz telefonuAminn. Çok merak ediyorum hala yazamadı
Allah yardımcınız olsun. Bakalım biz nereye düşeceğiz
Bende yazamıyorum o yazmayınca sıkıntı olmasın diye. İlk fırsatta yazıcam dedi. Sesini bile duyamadım girmedenYazar canim yazar aksam simdi yazamaz bi ortama baksin ona gore hemen cikaramaz telefonu
Daha ilk gün ya şimdi. Kayıt işleri falan vardır belki diyorumBenimki yazdı simdi. Allah sana da nasip etsin kuzum. Arar mesaj atar sen rahat tut içini. Komutandann komutana degisiyor tabi
Gözün aydin guzelimmAilesiyle görüştüm. Daha yazmadı. 26sında yemin töreni varmış, 10unda da dağıtıma gelşyomuş. Bayramda burda allahın izniyle![]()
Aradı nihayet. Ah allahım ne zormuş meğer. Sabah 6da telefonları toplayacaklarmış akşam vereceklermiş bi daha. Dayanamadı, ağlaştık. Kendimi bomboş hissediyorum. Geçsin artık şu ilk günlerGözün aydin guzelimm![]()
Caniimm oyle olurr ictimalar cok olur simdi onlarda buna şükür aglama bende oyleyim suan gündüz hep kapali telefon cekmiyo aksamlari 1 saat ya konusuyo ya konusmuyo bende cok agladim bana diyo sen agla diyemi ariyorum seni diyo bakiyorum o uzuluyo soz verdim artik aglamayacam diye yapma oyle ilk zamanlar gecmez hic zaman ama alisirsin merak etmee üzülme bakAradı nihayet. Ah allahım ne zormuş meğer. Sabah 6da telefonları toplayacaklarmış akşam vereceklermiş bi daha. Dayanamadı, ağlaştık. Kendimi bomboş hissediyorum. Geçsin artık şu ilk günler
Sizin telefon daha rahat canım sanırım ne güzel. İnşallah. Canları sağolsun daBenimkide aradi. Mesaj atiyor egitimde mola verilince 26sinda benimkininde yemin töreni var. Allah inşaallah güzel yerlere gitmelerini nasip eder. Cok sevindim senin adına da
Şu birkaç gün ağlaşmalı geçer de sonrası allah kerim. Ben bir an önce okul açılsın istiyorum. Dersler, vizeler, finaller derken oyalanırım. Şimdi hiç oyalanamıyorum. Bugün dükkanlarınna gittim. Çok benzeyen biri vardı bir anda öyle garip oldumki. Annesi de ilk görünce benim gibi düşünmüş. Sabır ya. İnşallah sıkıntısız geçer. Kavga ediyo musunuz hiç ?Caniimm oyle olurr ictimalar cok olur simdi onlarda buna şükür aglama bende oyleyim suan gündüz hep kapali telefon cekmiyo aksamlari 1 saat ya konusuyo ya konusmuyo bende cok agladim bana diyo sen agla diyemi ariyorum seni diyo bakiyorum o uzuluyo soz verdim artik aglamayacam diye yapma oyle ilk zamanlar gecmez hic zaman ama alisirsin merak etmee üzülme bak![]()
![]()