• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

96/1-2-3-4 Asker Yarenleri

Dün 11 de teslim oldu 7 gibi aradı mesaj attı. Yerlesiyorlar iste ilk yemek falan yemisler sonra. Aradı beni sesine kurban olduğum cok konusamadik anfiye gidekmis askerler toplanıyormus. Sonra mesaj atti aradı. Sabah 5 de kalkiyorlarmis simdi de egitimde aramasini bekliyorum. Ararsa sakin ol ve güzel seylerle teselli et aglama çünkü alisma surecinde ya üzülmesin
Ayy allah yardımcıları olsun. Yok ağlamıyorum. Çünkü o çok güçlü duruyo o öyle olunca bende çok güçlü duruyorum. Bakalım teslim olduktan sonra nasıl olacak morali. Bana da omkadar boş geliyoki şu an. Kavgalar, küslükler...

Ailesiyle görüştüm. Daha yazmadı. 26sında yemin töreni varmış, 10unda da dağıtıma gelşyomuş. Bayramda burda allahın izniyle :KK200:

Aradı nihayet. Ah allahım ne zormuş meğer. Sabah 6da telefonları toplayacaklarmış akşam vereceklermiş bi daha. Dayanamadı, ağlaştık. Kendimi bomboş hissediyorum. Geçsin artık şu ilk günler
Caniimm oyle olurr ictimalar cok olur simdi onlarda buna şükür aglama bende oyleyim suan gündüz hep kapali telefon cekmiyo aksamlari 1 saat ya konusuyo ya konusmuyo bende cok agladim bana diyo sen agla diyemi ariyorum seni diyo bakiyorum o uzuluyo soz verdim artik aglamayacam diye yapma oyle ilk zamanlar gecmez hic zaman ama alisirsin merak etmee üzülme bak :( :KK200:

Benimkide aradi. Mesaj atiyor egitimde mola verilince 26sinda benimkininde yemin töreni var. Allah inşaallah güzel yerlere gitmelerini nasip eder. Cok sevindim senin adına da
Sizin telefon daha rahat canım sanırım ne güzel. İnşallah. Canları sağolsun da
Caniimm oyle olurr ictimalar cok olur simdi onlarda buna şükür aglama bende oyleyim suan gündüz hep kapali telefon cekmiyo aksamlari 1 saat ya konusuyo ya konusmuyo bende cok agladim bana diyo sen agla diyemi ariyorum seni diyo bakiyorum o uzuluyo soz verdim artik aglamayacam diye yapma oyle ilk zamanlar gecmez hic zaman ama alisirsin merak etmee üzülme bak :KK43: :KK200:
Şu birkaç gün ağlaşmalı geçer de sonrası allah kerim. Ben bir an önce okul açılsın istiyorum. Dersler, vizeler, finaller derken oyalanırım. Şimdi hiç oyalanamıyorum. Bugün dükkanlarınna gittim. Çok benzeyen biri vardı bir anda öyle garip oldumki. Annesi de ilk görünce benim gibi düşünmüş. Sabır ya. İnşallah sıkıntısız geçer. Kavga ediyo musunuz hiç ?

Back
X