93/4 asker yarenleri :)

Yarınn Ararlarsa hemen yazın kızlar buraya.. Destek için herkezede sonsuz teşekkurler artık bızmkıler gelene kdr burada bırlıkteyız hihi:72::72::16:

ben isteyken ararsa eve gelınce yazarım internet paketım bittii :9:
Konusmak çok iyi geldi ya az önce üzülüyorduk gülüyoruz şimdi hepiniz sağoluunn çook sevdim hepinizii... Zorlu bir yolda sizin gibi samimi icten arkadaşlarla beklemek çook güzel:16::16:

bizdede tam tersi ben daha triplii o alttan alan kurban olurum onaa ya şimdi kim bilir napıyolar allahımm ıyı ınsanlarla ıyı komutanlarla karşılaştırsın dua edelım valla :18:

Maşallah :nazar: seninkisine o zaman, benimkisi hiç öyle değil bacım :26:

ben isteyken ararsa eve gelınce yazarım internet paketım bittii :9:
Konusmak çok iyi geldi ya az önce üzülüyorduk gülüyoruz şimdi hepiniz sağoluunn çook sevdim hepinizii... Zorlu bir yolda sizin gibi samimi icten arkadaşlarla beklemek çook güzel:16::16:

Yalnız olmadığımızı bilmek motive etti bizi, yoksa tek düşünümezdim kendimi :31: Bende seni çok sevdim canım, aynı yolun yolcusuyuz :10:

aynıııı benımkınden bahsettin :51: bi sinirrr bii trip kaarar ver artık benım gibi tripmi atıcaksın adam gibi bağırıcakmısın orta yolu bulalım demiştim sonunda :33: bezdirdi yani napıyım ki :17:amaaa simdi trip atsııınnn bağırsınnn oyyy kurban olurum herşeyi yapsın ama o mutlu olsun :5:

İnş. canım gönlümüz onların mutluluğundan yana :31: inş. anlarlar kıymetimizi :26: benimkisi çok tripliydi en son :26:

benım telefon konusunda pıskolojım bozuldu ya valla :9: normalde duymam yanı artık daha calıyo dııı oluyo acıyom o ttt si yok ahaha
uykumdaykende zıplıyorum hemen yanı seslere karsı asırı duyarlılık kazandım askerlık benı cok degıstırdı :ssz:

haha bende telefonumun normalde gece uyurken sesını kısardım şimdi son ses açık. yanımdan ayırmıyorum. çaldımı sıçrıyorum. bide sabahın köründe arayıp napıyosun nerdesin diyo:) evdeyim uyuyorum yani soruya bak:) oo ben uyandım çoktan ama diyo:)

evet ben elimde yada yanımda duruyor. normaldede msjına geç cevap veriyim ya da geç açıyım sinirlenir :) aman zaten hemen açıncada sinirleniyor hep elimdeymiş telefon yaranamıyorum ne yapsam :31:
ama şimdi valla hep yanımda telefonum şuanda içi içine yiyo eminimm.. merak ettiğimi biliyodur üzüldüğümü.. İlk fırsatta arıcam demişti bakalımmm bi arasın bi sesini duyaymdaa başka bişey istemiyorumm:16:

arar bugun merak etme. bugün büyük ihtimal biter işlemleri. sonrada eğitimler provalar başlar selam vermeyi öğreterek başlarlar.. yine şanslısın iyi yere düşmüş..

yes cok duygusal oluyolar ben saygının ( sevgılım ) yanına gıttım ıste gormeye acemılıkte amasyadaydı alaaaa nasıl agladı kıyamam sonra yemın torenındede oyle toren bıttı cıktık falan ıste otele gıttık 3 gun dısarda kalabılıyo aılesı cıkartınca alahım bı sarıldı gene oyle hayda dedım bı de hanı sever ama bellı etmez soylemez falan eskıden senı sevıyorumu bıle zor soylerdı arıtk her telefonumuzda senı cok sevıyorum askım sevgılım hep dua edıyorum bızım ıcın falan hep boyleyız aman bozulmasın ıns sızde boyle olunda evet o trıpler alah alahh reglı olmus bır kadınla aynı oluyorlar hıc farkları yok :9::9::9:

ankesör bozuk askeriyede bana kızıyo sanki bn kulanıyom düşünnn :52:

Benimkisi duygusaldır, birisini ağlarken görsün gözleri yaşarır :43: Erhanda ( sevgilim) acemilikten sonra evci çıkartıcak, ailesiyle kalıcak 2 gün :5: İnş. benimkisi de değişir bebeğim, Allah bozmasın inş. aranızı hep böyle olun :nazar:
Aslında sana değilde arkadaşlarınadır, senin sesini duyamıyor ya o psikolojiyle öyle yapıyordur :26: Benimkisi hala aramadı :43:
Acemilikte çok görüşemeyiz gibi geliyor, Telefon hakkı kaç dakika ki ? Arasa ailesi var onları arar :43: ustalıkta telefon kullanmaya izin veriyorlar mı acaba ? :5:

Kızlarrrrrrrr aradı beni, yemek yedik şimdi doktor kontrolüne gidicez dedi, dün arayamadığı için özür diledi :5: çok mutluyum şuan :36::16::16::9::9: Benimkisi aşk böçüğü olmuş şimdiden :16:

Kızlarrrrrrrr aradı beni, yemek yedik şimdi doktor kontrolüne gidicez dedi, dün arayamadığı için özür diledi :5: çok mutluyum şuan :36::16::16::9::9: Benimkisi aşk böçüğü olmuş şimdiden :16:

Ahhh coook sevındımm:52::emir_bebek::21::21: darısı başımıza benmmkı arıyamadı annesı cook kalablıktıı kuryrkta bıle cook bekledıler gırerken kalabalıktaaan ıns arıyabılır en kısa zaamanda :50:

Ahhh coook sevındımm:52::emir_bebek::21::21: darısı başımıza benmmkı arıyamadı annesı cook kalablıktıı kuryrkta bıle cook bekledıler gırerken kalabalıktaaan ıns arıyabılır en kısa zaamanda :50:

Benimkisi aradıysa herkes arar bebeğim :5: İnş. seninkisi de arar :72:

Kalabalıkmış canım, sağlık muayeneleri felan var, kan felan verirler Kızılay'a belki :26: Arar kesin :72:

Girişte bille cok kuyrukk varmışş girmek ıcın cook beklemıss işlemler bankaa eşylrnı almakk bille bakalım bgn arıyabilcekmi iyi olsundaaa beklerımm :2:

Girişte bille cok kuyrukk varmışş girmek ıcın cook beklemıss işlemler bankaa eşylrnı almakk bille bakalım bgn arıyabilcekmi iyi olsundaaa beklerımm :2:

Telefondada kuyruk vardır :26: merak etme bugün olmazsa yarın mutlaka arar :54:

Back