Yarınn Ararlarsa hemen yazın kızlar buraya.. Destek için herkezede sonsuz teşekkurler artık bızmkıler gelene kdr burada bırlıkteyız hihi
hayırlısı olur inşallah.. nişanlımın bulunduğu yerde ailesi İstanbul da yaşayanlar varmış. her an her şey olabiliyor.. inşallah istediğiniz gibi olur
bizdede tam tersi ben daha triplii o alttan alan kurban olurum onaa ya şimdi kim bilir napıyolar allahımm ıyı ınsanlarla ıyı komutanlarla karşılaştırsın dua edelım valla :18:
ben isteyken ararsa eve gelınce yazarım internet paketım bittii
Konusmak çok iyi geldi ya az önce üzülüyorduk gülüyoruz şimdi hepiniz sağoluunn çook sevdim hepinizii... Zorlu bir yolda sizin gibi samimi icten arkadaşlarla beklemek çook güzel
aynıııı benımkınden bahsettinbi sinirrr bii trip kaarar ver artık benım gibi tripmi atıcaksın adam gibi bağırıcakmısın orta yolu bulalım demiştim sonunda bezdirdi yani napıyım ki amaaa simdi trip atsııınnn bağırsınnn oyyy kurban olurum herşeyi yapsın ama o mutlu olsun
İnş. canım gönlümüz onların mutluluğundan yanainş. anlarlar kıymetimizi :26: benimkisi çok tripliydi en son :26:
en son msj attı telefonu birliğe teslim etmeden önce.. Seni çok seviyorum biriciğim unutma diyeçoook özlüyorumm Allah sabır versin hepimizeee
benım telefon konusunda pıskolojım bozuldu ya vallanormalde duymam yanı artık daha calıyo dııı oluyo acıyom o ttt si yok ahaha
uykumdaykende zıplıyorum hemen yanı seslere karsı asırı duyarlılık kazandım askerlık benı cok degıstırdı
evet ben elimde yada yanımda duruyor. normaldede msjına geç cevap veriyim ya da geç açıyım sinirlenir :) aman zaten hemen açıncada sinirleniyor hep elimdeymiş telefon yaranamıyorum ne yapsam
ama şimdi valla hep yanımda telefonum şuanda içi içine yiyo eminimm.. merak ettiğimi biliyodur üzüldüğümü.. İlk fırsatta arıcam demişti bakalımmm bi arasın bi sesini duyaymdaa başka bişey istemiyorumm
yes cok duygusal oluyolar ben saygının ( sevgılım ) yanına gıttım ıste gormeye acemılıkte amasyadaydı alaaaa nasıl agladı kıyamam sonra yemın torenındede oyle toren bıttı cıktık falan ıste otele gıttık 3 gun dısarda kalabılıyo aılesı cıkartınca alahım bı sarıldı gene oyle hayda dedım bı de hanı sever ama bellı etmez soylemez falan eskıden senı sevıyorumu bıle zor soylerdı arıtk her telefonumuzda senı cok sevıyorum askım sevgılım hep dua edıyorum bızım ıcın falan hep boyleyız aman bozulmasın ıns sızde boyle olunda evet o trıpler alah alahh reglı olmus bır kadınla aynı oluyorlar hıc farkları yok
ankesör bozuk askeriyede bana kızıyo sanki bn kulanıyom düşünnn
Kızlarrrrrrrr aradı beni, yemek yedik şimdi doktor kontrolüne gidicez dedi, dün arayamadığı için özür dilediçok mutluyum şuan Benimkisi aşk böçüğü olmuş şimdiden
Ahhh coook sevındımmdarısı başımıza benmmkı arıyamadı annesı cook kalablıktıı kuryrkta bıle cook bekledıler gırerken kalabalıktaaan ıns arıyabılır en kısa zaamanda
Benimkisi aradıysa herkes arar bebeğimİnş. seninkisi de arar
Kızlarrrrrrrr aradı beni, yemek yedik şimdi doktor kontrolüne gidicez dedi, dün arayamadığı için özür dilediçok mutluyum şuan Benimkisi aşk böçüğü olmuş şimdiden
İnşallah canım ya arıyamıyordur cok kalabalıksa :/ yoksa arar beklıyorumm bende
Kalabalıkmış canım, sağlık muayeneleri felan var, kan felan verirler Kızılay'a belki :26: Arar kesin
Girişte bille cok kuyrukk varmışş girmek ıcın cook beklemıss işlemler bankaa eşylrnı almakk bille bakalım bgn arıyabilcekmi iyi olsundaaa beklerımm :2:
Telefondada kuyruk vardır :26: merak etme bugün olmazsa yarın mutlaka arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?