93/4 asker yarenleri :)

bURDAKİİİ İLKKK ŞAFAĞIMMM ATTIIII KIZLAAAARR :)

ALLAH ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYIDE NASİPP ETSİN HEPİMİZEEEEE

ŞAFAK 362 :43:

ay evet ne guzelll :) ararlar ararlar sıkıntı yapmayınn ah be benım ılk gun kımsem yoktu boyle bılen eden :9: taa buldugumda burayı 1 aylık falandı yanı oyle dıyım :9: aramadı dıye gebermıstım aglamaktan benı artık bıtrdı aramıyo falan ne bılıyım iğneler onlar bunlar yerler kıyafetler ugrastıklarını amaan neler neler hıssetmıstım sımdı guluyorum halıme :9::9: sızd boyle olcaksınız bı bakcaksınız oho kac ay gecıyo sonra aa ılk gun boyleydı falan anı ya asırı guzel derecede anı olarak kalıyolar gercektende acıtıyo ınsanı suan ama gecıyo

ayy canım benim kıyamam sana :5: Bende bu aralar aklına gelmiyorumdur, belkide uzaklaşır benden korkusuyla duruyorum, bizimki sevgisini çok belli eden birisi değil, sevdiğini bilirim üzülmeme hiç dayanamaz ama çokta üstüme düşmez :26: inş. askerlik değiştirir benim haytayı :5: inş. askerlerimiz döndükten sonra bu forumda birlikte güler anlatırız bu hallerimizi :9:

ay evet yaa 1 gün bittti :21::21::21: ama gel bide onlara soooooor :45:

hepinize merhaba arkadaşlar.. öncelikle Allah sağ salim kavuşmanızı nasip eder inşallah.. canım sanırım senin erkek arkadaşın manisada ve henüz görüşememişsiniz.. benim nişanlımda acemiliğini manisa merkezde yapmıştı o yüzden konuya dalıverdim kusura bakmayın.. sana merak etme demek için girdim.. çünkü manisadaki birlik çok çok büyük bir yermiş.. en azz 5000 askerin olduğu bir yermiş.. haliyle hem acemiler , hem kartının olmayışı , hem oradaki işlemler gecenin bir vaktine kadar sürüyor.. o sebeple arayamamıştır.. yarın muhakkak arar sakın canını sıkma :34:

ayy canım benim kıyamam sana :5: Bende bu aralar aklına gelmiyorumdur, belkide uzaklaşır benden korkusuyla duruyorum, bizimki sevgisini çok belli eden birisi değil, sevdiğini bilirim üzülmeme hiç dayanamaz ama çokta üstüme düşmez :26: inş. askerlik değiştirir benim haytayı :5: inş. askerlerimiz döndükten sonra bu forumda birlikte güler anlatırız bu hallerimizi :9:

haha valla benımkıde oyleydı ama ohoo sımdı ask bocegı oldu tabı ılk baslarda oldu :9::9: sımdı o kadar degıl amam tabıkıde oncelıkle o kadar buyuk bır hayranlık ve saygı olusuyo kı ılıskıde sonucta sen beklıyosun yanı onu onun yapmak zorunda oldugu bısey ama senın degıl ama surası acı bı gercek ne oursa olsun sna patlıyolar ben bıldıgın hanı hala daha bazen allahım sabır ver dıyorum boyle canı sıkkın bı de anlatmıyo ama canının sıkkın oldugunu sen hanı telefonda alo de ne bıcım alo dedın dıye bıle sorun yaratıp hanı nerden patlıcaklarını sasırabılıyolar ondan dengesızce kavga sebebı yaratırsalar falan sakın sakın uzulmeyın noluyo neden kavga ettık dıye dusunmeyın ertesı gun gecıyo cunku :9:

hepinize merhaba arkadaşlar.. öncelikle Allah sağ salim kavuşmanızı nasip eder inşallah.. canım sanırım senin erkek arkadaşın manisada ve henüz görüşememişsiniz.. benim nişanlımda acemiliğini manisa merkezde yapmıştı o yüzden konuya dalıverdim kusura bakmayın.. sana merak etme demek için girdim.. çünkü manisadaki birlik çok çok büyük bir yermiş.. en azz 5000 askerin olduğu bir yermiş.. haliyle hem acemiler , hem kartının olmayışı , hem oradaki işlemler gecenin bir vaktine kadar sürüyor.. o sebeple arayamamıştır.. yarın muhakkak arar sakın canını sıkma :34:

Cansınnn Allah razı olsun yaa aşırı merak edıyordumm.. Beklıycem yarınıı :16::16::16: Sizede az kalmış anladıığım kadarıyla Allah tez vakıtte kavuştursun sizide şuanda nerede askerin :)

Cansınnn Allah razı olsun yaa aşırı merak edıyordumm.. Beklıycem yarınıı :16::16::16: Sizede az kalmış anladıığım kadarıyla Allah tez vakıtte kavuştursun sizide şuanda nerede askerin :)

aminnn canım inşallahhh... nişanlım acemiliğini manisada yaptı.. ustabirliği İstanbul esenler.. çok şükür yolu yarıladık :34:

haha valla benımkıde oyleydı ama ohoo sımdı ask bocegı oldu tabı ılk baslarda oldu :9::9: sımdı o kadar degıl amam tabıkıde oncelıkle o kadar buyuk bır hayranlık ve saygı olusuyo kı ılıskıde sonucta sen beklıyosun yanı onu onun yapmak zorunda oldugu bısey ama senın degıl ama surası acı bı gercek ne oursa olsun sna patlıyolar ben bıldıgın hanı hala daha bazen allahım sabır ver dıyorum boyle canı sıkkın bı de anlatmıyo ama canının sıkkın oldugunu sen hanı telefonda alo de ne bıcım alo dedın dıye bıle sorun yaratıp hanı nerden patlıcaklarını sasırabılıyolar ondan dengesızce kavga sebebı yaratırsalar falan sakın sakın uzulmeyın noluyo neden kavga ettık dıye dusunmeyın ertesı gun gecıyo cunku :9:

İnş. benimkisi de aşk böcüğü olur :9: Ben yandım o zaman trip atar kesin, daha gitmeden 2 hafta önceden başladı tripleri :5: Asabileşti, birde duygusallaştı :5: İnş. ertesi gün geçer öfkesi öyle bir durum olursa. Desene sabır taşı olucaz onlar askerden dönene kadar :26:

İnş. benimkisi de aşk böcüğü olur :9: Ben yandım o zaman trip atar kesin, daha gitmeden 2 hafta önceden başladı tripleri :5: Asabileşti, birde duygusallaştı :5: İnş. ertesi gün geçer öfkesi öyle bir durum olursa. Desene sabır taşı olucaz onlar askerden dönene kadar :26:

bizdede tam tersi ben daha triplii o alttan alan kurban olurum onaa ya şimdi kim bilir napıyolar allahımm ıyı ınsanlarla ıyı komutanlarla karşılaştırsın dua edelım valla :18:

aynıııı benımkınden bahsettin :51: bi sinirrr bii trip kaarar ver artık benım gibi tripmi atıcaksın adam gibi bağırıcakmısın orta yolu bulalım demiştim sonunda :33: bezdirdi yani napıyım ki :17:amaaa simdi trip atsııınnn bağırsınnn oyyy kurban olurum herşeyi yapsın ama o mutlu olsun :5:

yes cok duygusal oluyolar ben saygının ( sevgılım ) yanına gıttım ıste gormeye acemılıkte amasyadaydı alaaaa nasıl agladı kıyamam sonra yemın torenındede oyle toren bıttı cıktık falan ıste otele gıttık 3 gun dısarda kalabılıyo aılesı cıkartınca alahım bı sarıldı gene oyle hayda dedım bı de hanı sever ama bellı etmez soylemez falan eskıden senı sevıyorumu bıle zor soylerdı arıtk her telefonumuzda senı cok sevıyorum askım sevgılım hep dua edıyorum bızım ıcın falan hep boyleyız aman bozulmasın ıns sızde boyle olunda evet o trıpler alah alahh reglı olmus bır kadınla aynı oluyorlar hıc farkları yok :9::9::9:

ankesör bozuk askeriyede bana kızıyo sanki bn kulanıyom düşünnn :52:

bizdede tam tersi ben daha triplii o alttan alan kurban olurum onaa ya şimdi kim bilir napıyolar allahımm ıyı ınsanlarla ıyı komutanlarla karşılaştırsın dua edelım valla :18:

valla sen o trıplerden b 12 ay uzak dur bence hayatım :9: cunku tam tersı olcaksınız bırazcık bazı donemler hele kı bu daha da fazla olcak ondan sakın soyledıgı bıseye kırılıp uzulmemeye o an askerde oldugunu dusunmeye calısın yanı cok zor ama neyse bunları onumuzde zamanlarda ( ki inşallah olmaz ) bi bozulup üzülürseniz falan konuşuruz zaten o zaman daha iyi anlıcaksınız

:))telefon caldimi kosuyorm fln :))aninda aciyosn teli ztn:)

benım telefon konusunda pıskolojım bozuldu ya valla :9: normalde duymam yanı artık daha calıyo dııı oluyo acıyom o ttt si yok ahaha
uykumdaykende zıplıyorum hemen yanı seslere karsı asırı duyarlılık kazandım askerlık benı cok degıstırdı :ssz:

maşallah size:nazar: ohh ne guzl keşke bnmkıde istanbulda yapsaydı ustasını :)

sağol canım darısı sizlere inşallahhhh...:16: evet çok şükür çok rahat bir askerlik dönemi geçiriyor.. manisada da rahattı sadece onun gittiği dönem yani ağustosta orası çoook sıcaktı biraz kararmıştı :1: onun dışında onları yormuyorlardı.. işte birde yemin törenine hazırlık yapıyorlar v.s..

ne kadar güzel Allah kavuştursun :) İstanbul'da mı oturuyorsunuz peki :)

sağol canım sizleri de Allah kavuştursun.. maalesef ki ben İstanbul da değilim.. taaaa Trabzon'dayım :5:

:))telefon caldimi kosuyorm fln :))aninda aciyosn teli ztn:)

evet ben elimde yada yanımda duruyor. normaldede msjına geç cevap veriyim ya da geç açıyım sinirlenir :) aman zaten hemen açıncada sinirleniyor hep elimdeymiş telefon yaranamıyorum ne yapsam :31:
ama şimdi valla hep yanımda telefonum şuanda içi içine yiyo eminimm.. merak ettiğimi biliyodur üzüldüğümü.. İlk fırsatta arıcam demişti bakalımmm bi arasın bi sesini duyaymdaa başka bişey istemiyorumm:16:

sağol canım darısı sizlere inşallahhhh...:16: evet çok şükür çok rahat bir askerlik dönemi geçiriyor.. manisada da rahattı sadece onun gittiği dönem yani ağustosta orası çoook sıcaktı biraz kararmıştı :1: onun dışında onları yormuyorlardı.. işte birde yemin törenine hazırlık yapıyorlar v.s..

sağol canım sizleri de Allah kavuştursun.. maalesef ki ben İstanbul da değilim.. taaaa Trabzon'dayım :5:

anladım canımm o yüzden istanbula düşmüş demek ki.. Biz istanbulda oturuyoruz ama kütüğü kayseri. Bide kütahyada asker suan.. istanbula düşme olasılığı %50ymiş

anladım canımm o yüzden istanbula düşmüş demek ki.. Biz istanbulda oturuyoruz ama kütüğü kayseri. Bide kütahyada asker suan.. istanbula düşme olasılığı %50ymiş

hayırlısı olur inşallah.. nişanlımın bulunduğu yerde ailesi İstanbul da yaşayanlar varmış. her an her şey olabiliyor.. inşallah istediğiniz gibi olur :34:

Yarınn Ararlarsa hemen yazın kızlar buraya.. Destek için herkezede sonsuz teşekkurler artık bızmkıler gelene kdr burada bırlıkteyız hihi:72::72::16:

Back