93/4 asker yarenleri :)

Kızlar biz çok güzel bir hafta geçirdik hersey harikaydı rüya gibiiii ama yarın sabah 9 da gidiyor çok çabuk geçiyor bu 7 gündeee :/

aa seninki dağıtıma mı gelmiştii ne güzel :) biz 2 gün ankara beraberdik rüya gibi geçti seni anlıyorum kuzum ahh benimkide gelcek 15 gün sonra dağıtıma az kaldııı

ustalıklar belli oldu mu???????

galiba yarın belli olcak yada pazartesiymiş...

Suan donus yolundayiz.az once teslim ettik esimii.. 2 gun o kadar guzeldiki herani resmen aklima kazindii. Artik dagitim izninde gozlerimiz..

Canım ya senin ki etimesguttaydı ya sen iyi bir yer demiştin ama bizimki gitti cuma teslim oldu usta bırlıgı için ve hiç memnun değil yaa çok kötü diyoorr :2::2::2:

Canım ya senin ki etimesguttaydı ya sen iyi bir yer demiştin ama bizimki gitti cuma teslim oldu usta bırlıgı için ve hiç memnun değil yaa çok kötü diyoorr :2::2::2:

valla yemekleri felan güzel diyo benimki bide arama konusundada sıkııntısı yok ee ortamda güzelmiş :) İlk günler ya ondan kötü der alışır canımm :) biz dua ediyoruz keşke orda kalsa diye

Kızlarr benim askerim izin kullanamıcak falan sanıyodum ama gemide yapanlar kullanmak zorundaymış şubat sonu gibi görüşmeyi düşünüyoruz bizde çoook mutluyuummm

valla yemekleri felan güzel diyo benimki bide arama konusundada sıkııntısı yok ee ortamda güzelmiş :) İlk günler ya ondan kötü der alışır canımm :) biz dua ediyoruz keşke orda kalsa diye

umarım alışır canım yaa bizimkide aksıne ymklerı begenmıyoorr :)) ama demkkı bölükten bölüğe fark edıyr cunku çok buyuk bir yer ya orasıı ondan sanırımm şimdi ustalarla bırlıkte birde çok sıracılık vrmıs umarım bır an öncee biter bu sıraclıkk :SS

Gölcük mü aaaa ne güzeldir oralar 7 sene o civarda oturduk babamda orda görev yaptı deniz astsubayıydı Denizci mi sevdiceğin

Ayyy evet denizcii ama benimki gemide haziranda sefere cıkacak sanırım :) bişey sorabilir miyim baban da mı önce denizciydi sonra astsubay oldu yoksa hep astsubay mıydı acaba ? erkek arkadasımın deniz kuvvetlerinde kalma düşüncesi vardı da o yüzden soruyorum

Babam askerlik yapmadı direk astsubay oldu onun döneminde sınavları varmş giriyomşsn ona göre kazanıyomşsn Babamda gölcükte gemide çalıştı 5 yıl

Canım daha yeni girebilme şansım oldu okuldu sunumdu derken gec cevp veriyorum kusura bakma Ne yapayım bende hepimiz gibi hasretlk çekiyorumm.. bizimki ankarada ankaara çok soğukk oluyrmuss ona çok üzülüyorummm (

Yok canım benim önemli değill Evet ankara soğuk olur aslen evim o taraflarda biliyorum hele asker için daha zor geçer tabiki, ama katlanmak zorundalar malesef ki.. benim abimde sivasta yaptı orasıda felaket soğuktu çok zorlanmıştı

Babam askerlik yapmadı direk astsubay oldu onun döneminde sınavları varmş giriyomşsn ona göre kazanıyomşsn Babamda gölcükte gemide çalıştı 5 yıl

Bendeki de soru işte o zamanların şartıyla şuan bir olur mu benimkisi askerde kalmayı düşünüyordu şimdi gitti gördü ya soğumuş anladığım kadarıyla :) o yüzden böyle araştırıyorum.. ortak bişey çıkması cok sıcak hissetmeme sebep oldu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…