- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
ustalıklar belli oldu mu???????
Kızlar biz çok güzel bir hafta geçirdikhersey harikaydı rüya gibiiii ama yarın sabah 9 da gidiyor çok çabuk geçiyor bu 7 gündeee :/
ustalıklar belli oldu mu???????
Suan donus yolundayiz.az once teslim ettik esimii.. 2 gun o kadar guzeldiki herani resmen aklima kazindii. Artik dagitim izninde gozlerimiz..
Canım ya senin ki etimesguttaydı ya sen iyi bir yer demiştin ama bizimki gitti cuma teslim oldu usta bırlıgı için ve hiç memnun değil yaa çok kötü diyoorr :2::2::2:
valla yemekleri felan güzel diyo benimki bide arama konusundada sıkııntısı yok ee ortamda güzelmiş :) İlk günler ya ondan kötü der alışır canımm :) biz dua ediyoruz keşke orda kalsa diye
Kızlarr benim askerim izin kullanamıcak falan sanıyodum ama gemide yapanlar kullanmak zorundaymış şubat sonu gibi görüşmeyi düşünüyoruz bizde çoook mutluyuummm
sevindimm canım senin adınaa bak korktugun gbı degılmıs demkkı :)
allah kavuştursun. benimki 20sinde gelicek inşallah
Kızlar daha usta birliğiniz belli olmadı mı ?
Benim ki ustalığa teslim oldu canım kocaeli gölcük. Senin ki belli mi peki ?
Gölcük mü aaaa ne güzeldir oralar 7 sene o civarda oturduk babamda orda görev yaptı deniz astsubayıydıDenizci mi sevdiceğin
Ayyy evet denizciiama benimki gemide haziranda sefere cıkacak sanırım :) bişey sorabilir miyim baban da mı önce denizciydi sonra astsubay oldu yoksa hep astsubay mıydı acaba ? erkek arkadasımın deniz kuvvetlerinde kalma düşüncesi vardı da o yüzden soruyorum
Evet canım değilmişş
Sen napıyorsun nasılsınn bakalım
Canım daha yeni girebilme şansım oldu okuldu sunumdu derken gec cevp veriyorum kusura bakmaNe yapayım bende hepimiz gibi hasretlk çekiyorumm.. bizimki ankarada ankaara çok soğukk oluyrmuss ona çok üzülüyorummm (
Babam askerlik yapmadı direk astsubay oldu onun döneminde sınavları varmş giriyomşsn ona göre kazanıyomşsnBabamda gölcükte gemide çalıştı 5 yıl
Benim ki ustalığa teslim oldu canım kocaeli gölcük. Senin ki belli mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?