ağlamak istiyorummmm
ay ne güzel cnm.yarın yarini göreceksin.bende inş. Pazar günü görücem :)
Suan yoldayimm kizlar usaktayizz ankarayq yolumuz var ama yaklastikca kalbim yerindrn cikcak gibi atmaya basladi allahim inanamiyorum yarin onu gorecegime allah herkese nasip etsinnn:)))
Yarın yemin töreniiii gidenler gidemeyenler hepinizi Allah kavuştursuuun
Ustalıklarınız belli mi kızlaaar
sağolasın hepimizi allah kavuştursun. 1-2 haftaya belli olacak inşallah :)
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın doğu falan gelirse sakın ola ki üzülmeyin her şeyin hayırlısı:26:
Suan donus yolundayiz.az once teslim ettik esimii.. 2 gun o kadar guzeldiki herani resmen aklima kazindii. Artik dagitim izninde gozlerimiz..
ay ay ay benim bebeklerim napıyo bakıyımben buraya gelmeyeli yıl olcak galibaaaaaaaaa hihi yeni yeni kızlar gelmişşş ben tanımıyorum çoğunuuuu :26::26:
ay ay ay benim bebeklerim napıyo bakıyımben buraya gelmeyeli yıl olcak galibaaaaaaaaa hihi yeni yeni kızlar gelmişşş ben tanımıyorum çoğunuuuu :26::26:
asker yolu bekliyoruzz gözler yaşlı yaşlıı
merak etmeyinnn siz gene sanşlısınız bak biz 460 vaar diye bağrıyorduk siz allahtan 365ten başlıyorsunuz o baştaki 4 3 2 1 e düşmek çok koyuyor insana en azından şuan 3ten başladınız :)
kardeşimin 1 haftası bitti.bu akşam gönderiyoruz.yine çok zor olacak.sizinkiler izne gelmişler miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?