• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Yok canım benim önemli değill :16: Evet ankara soğuk olur aslen evim o taraflarda biliyorum hele asker için daha zor geçer tabiki, ama katlanmak zorundalar malesef ki.. benim abimde sivasta yaptı orasıda felaket soğuktu çok zorlanmıştı :50:

artıık 3 ay fln sabredecek kış geçince rahat eder inşallahh senin ki neler yapıyor nasılmıs yeri

Benimkide teslim oldu hayatım İzmir Çiğli :)

Sizde şanslılardansınız rahattır oda sanırım :52: seninki de hemen teslim olmuş seninki de mi meslekci canımm ? :))

artıık 3 ay fln sabredecek kış geçince rahat eder inşallahh senin ki neler yapıyor nasılmıs yeri

İlk gittiğinde kötü dedi usta birliğine ama şimdi alışmış gemiye. Bizim sorunumuzda konuşamamak işte bazen hergün arayabiliyor bazen 2 günde bir onlarda da kısa kısa konuşuyoruz zaten.
:14:
Telefon sokmaya çalışıcak bu hafta sonu bakalım. Kimsede tl görmemiş henüz o yüzden korkuyoruz :18:

Bendeki de soru işte o zamanların şartıyla şuan bir olur mu :52: benimkisi askerde kalmayı düşünüyordu şimdi gitti gördü ya soğumuş anladığım kadarıyla :) o yüzden böyle araştırıyorum.. ortak bişey çıkması cok sıcak hissetmeme sebep oldu bak :21:

Bildigim kadarıyla sınavları oluyo ona giriyosun snra mülakat fln yapıyolar spordu ıvır zıvır işleri bide iki sene okuyolarmş artk meslek yüksek okulu gibi ama askerle astsubay bir olmaz bnm babam rahattı ama mütemetti ondan gemi görevinide 5 sene yaptı.Yoksa 15 sene gemi görevi olan branşlar oluyo oda zor olur evlilik hayatında diye düşünyorm :18:

Bildigim kadarıyla sınavları oluyo ona giriyosun snra mülakat fln yapıyolar spordu ıvır zıvır işleri bide iki sene okuyolarmş artk meslek yüksek okulu gibi ama askerle astsubay bir olmaz bnm babam rahattı ama mütemetti ondan gemi görevinide 5 sene yaptı.Yoksa 15 sene gemi görevi olan branşlar oluyo oda zor olur evlilik hayatında diye düşünyorm :18:

evet bende çok zor olur diye düşünüyorum evlilik hayatında :(
off çok zor ya şöyle 2-3 seneyi ileri alsak keşke :14:

İlk gittiğinde kötü dedi usta birliğine ama şimdi alışmış gemiye. Bizim sorunumuzda konuşamamak işte bazen hergün arayabiliyor bazen 2 günde bir onlarda da kısa kısa konuşuyoruz zaten.
Telefon sokmaya çalışıcak bu hafta sonu bakalım. Kimsede tl görmemiş henüz o yüzden korkuyoruz :18:

umarım sokabılırde sorun olmaz ya konusammak çok zor 2 gün iyi dayanıyrsun sen ya :( bizimkinin orda herkesde tel var ama onlar baya baya usta asker 2 ayları fln kalmıs rahatçe kullanabılıyorlar.. bizde 1 2 ay sonra sokarız sanırım teli

umarım sokabılırde sorun olmaz ya konusammak çok zor 2 gün iyi dayanıyrsun sen ya :( bizimkinin orda herkesde tel var ama onlar baya baya usta asker 2 ayları fln kalmıs rahatçe kullanabılıyorlar.. bizde 1 2 ay sonra sokarız sanırım teli

valla dayanamıyorum ki canım çok zor ama bişey yapamıyorum bazen dayanamadığımı falan düşünüyorum tam o anda denk geliyor arıyor 3-4 dk sesini duyuyorum ama bi kaç gün sonra yine aynı şeyler :(
inşallah sokabiliriz canım :( seninki nasıl peki rahatca arayabiliyormu konuşabiliyor musunuz canım ?

Sizde şanslılardansınız rahattır oda sanırım :52: seninki de hemen teslim olmuş seninki de mi meslekci canımm ? :))

Evet canım meslekçi 1 hafta izne geldi sonra gitti tekrar ve bide şuan mesajlaşıyoruz coookk rahatız maşallahh :nazar:

valla dayanamıyorum ki canım çok zor ama bişey yapamıyorum bazen dayanamadığımı falan düşünüyorum tam o anda denk geliyor arıyor 3-4 dk sesini duyuyorum ama bi kaç gün sonra yine aynı şeyler :(
inşallah sokabiliriz canım :( seninki nasıl peki rahatca arayabiliyormu konuşabiliyor musunuz canım ?

ilk gittiğinde günde 1 defa arıyordu ama artık günde 2-3 defa arıyor ama hep daha fazlasını istiyorumm yetmiyor kii :19:

Selam kızlar :3: Şafaklar azalıyor gün geçtikçe, 300'lerin bitmesine ne kalmış az daha sabır :34:

Nabersiniz? Ustalıklar belli oldu heralde dimi? :44:

ilk gittiğinde günde 1 defa arıyordu ama artık günde 2-3 defa arıyor ama hep daha fazlasını istiyorumm yetmiyor kii :19:

Bence şükretmelisin canım bak ben ne yapayım :1:
Selam kızlar :3: Şafaklar azalıyor gün geçtikçe, 300'lerin bitmesine ne kalmış az daha sabır :34:

Nabersiniz? Ustalıklar belli oldu heralde dimi? :44:

Merabaa :3: Evet azalıyor da nasıl azalıyor her dk özelemle, hasretle :14:

İyiyiz dersim var ona gidicem birazdan ama buradan ayrılamıyorum. Senden naber? :)) Evet belli oldu benimki teslim oldu ustalığa kocaeline.

Bizde 50'lere düşücez mi görücez mi acaba :43:

İyiyiz dersim var ona gidicem birazdan ama buradan ayrılamıyorum. Senden naber? :)) Evet belli oldu benimki teslim oldu ustalığa kocaeline.

Biliyorum o durumları, bi 300'ler geçmez. Birde 100'den sonrası :17:
Burası bağımlılık ediyor güzelim, şafak azaldıkça daha az girmeye başlarsın :34: Bende iyiyim çok şükür, şafak sıkıştırıyor..
Kocaeli he iyiymiş, gitti heralde dimi usta birliğine :23:

Bizde 50'lere birden düşmedik ki :1: Tabi size de gelecek sıra :17:

Bence şükretmelisin canım bak ben ne yapayım :1:

ayy hakıkaten ya görecek miyiz biz 50 leri çok zor gelecekmiş gibi geliyor banada :50:

ayy hakıkaten ya görecek miyiz biz 50 leri çok zor gelecekmiş gibi geliyor banada :50:

Sizin gibi bende çok söylerdim böyle, şafağı az olanları gördükçe. Hele biz 460'dan saymaya başladık önce, acemiliğini 75 gün yaptı. Şafak birden 90 gün inince oh be dedik. Şimdi plakadayız şükür. Zaman duruyor sanki ama geçiyor. İnanın geçiyor canım :34:
Sabır sabır sabır diye diye bi bakmışsınız plakalardasınız :17:

Sizin gibi bende çok söylerdim böyle, şafağı az olanları gördükçe. Hele biz 460'dan saymaya başladık önce, acemiliğini 75 gün yaptı. Şafak birden 90 gün inince oh be dedik. Şimdi plakadayız şükür. Zaman duruyor sanki ama geçiyor. İnanın geçiyor canım :34:
Sabır sabır sabır diye diye bi bakmışsınız plakalardasınız :17:

ahhh inşallah canım başladık bir yola sonu gelecek umarımm :))

plakalara düşünce aklıma ilk sen geleceksın bak :9:

ahhh inşallah canım başladık bir yola sonu gelecek umarımm :))

plakalara düşünce aklıma ilk sen geleceksın bak :9:

Tabi gelecek ''başlamak bitirmenin yarısıdır'' 94'lüler gelsinler o zaman görün siz şafağın inişini :17:

O zaman adımla geleyim aklına ben esin canım, 93/1 yarenlerinden :17:

Biliyorum o durumları, bi 300'ler geçmez. Birde 100'den sonrası :17:
Burası bağımlılık ediyor güzelim, şafak azaldıkça daha az girmeye başlarsın :34: Bende iyiyim çok şükür, şafak sıkıştırıyor..
Kocaeli he iyiymiş, gitti heralde dimi usta birliğine :23:

Bizde 50'lere birden düşmedik ki :1: Tabi size de gelecek sıra :17:

Evet bağımlısı oldumm :27: Şimdi sen ne güzel heycanlardasın ya şuan çok özeniyorum şafağı azalanlara :16:
Evet benim ki meslekçi olduğu için erken gitti usta birliğine bakalım şimdilik iyi konusamasakta :))

Birbirimizi teselli ede ede geçecek bu zamanlar inşallah :32:
Bu arada bende Selin kızlarrr memnun oldummmm :))

Evet bağımlısı oldumm :27: Şimdi sen ne güzel heycanlardasın ya şuan çok özeniyorum şafağı azalanlara :16:
Evet benim ki meslekçi olduğu için erken gitti usta birliğine bakalım şimdilik iyi konusamasakta :))

Birbirimizi teselli ede ede geçecek bu zamanlar inşallah :32:
Bu arada bende Selin kızlarrr memnun oldummmm :))

İnan hiç heyecan içinde değilim çünkü hala az kaldığı düşüncesine giremedim :27: her telefon konuşmasında ''off sıkıştırıyor be'' diyip kapatıyor :9:
Olsun ona da şükür canım :34: Bizim gibi torun sahibi olunca rahata erer :17:
Memnun oldum seliin :54:

İnan hiç heyecan içinde değilim çünkü hala az kaldığı düşüncesine giremedim :27: her telefon konuşmasında ''off sıkıştırıyor be'' diyip kapatıyor :9:
Olsun ona da şükür canım :34: Bizim gibi torun sahibi olunca rahata erer :17:
Memnun oldum seliin :54:

Aynen bunada şükür :)) Bende çok memnun oldum esiiinn :)) ee okuyor musun çalışıyor musun ne yapıyorsun ? evlilik yakın mı :16:

Back