93/4 asker yarenleri :)

amin hepimizi ama salı gelıp cuma gtcek işte

canımm ndn kapatıyosun telefonu ben bnyoya bıle telfnla grıyorumm uzulme arar mtlaka ayırma telefonunu yanından

bende normalde öyleyim canım hiç ayırmazdım ama dün gece bişey oldu kapadım telefonu of

merhaba canım...zor olmaz mı ne zor hemde du bakalım daha bismilla yeni başladınız bizlerde geçtk o yollardan geçmio gbi ama geçio merak etme bak ne güzel gidebilme şansı war çogunuzun o yüzden şükret nerde yapıo???

ya allahım benim bu şanssızlıiğım nolcak yaa Gece yatmadan teli kapatmıştım sabah bi açtım 10:29 da aramış bense 10:31 de açtım telefonu off bi daha ne zaman ararsa artık offf

aaa sen ewli miydiin ??yeni gördüm canım yaa arar merak etmee bu hafta yemin töreni haftası haddinden fazla sıkarlaro yüzden gecenin körlerine kadar egitimleri sürer akşam falan arar merak etmeeallah kavuştursuunn

Benimki çok tuhaf davranıyo aradı hemde baya 20 dk filan konuştuk. Ama konuşma içeriğimiz sürekli tartıştık of noluyo ona bilmiyorum ama hem kendi huzurunu hem benim huzurumu kaçırmayı başardı. yanına gideceğim ama çok tuhaf hissetmeye başladım sevinemiyorum bile artık sürekli kavga etmekten bıktım iyimisin bile diye sormadıı direk kavga etmeye başladı..

Canıım bugün telefonun kapalıydı ya aradığında o yüzden yapıyo olabilir.:26: Çünkü bende ilk zamandan beri hiç açmamazlık yapmadım bir kere aradığında duymadım şarjdaydı telefonum bende saçımı düzleştiriyordum duymamışım. 5 dk sonra aradığında açtım neden açmıyosun falan diye bağırmıştı ben burda ne zorluklarla arıyorum nasıl kalabalık biliyomusun falan demişti ama hemen unuttu bizimki öyle kinci değildir fazla. Senin bugün telefonun kapalı olması aranızı bozmuş olabilir ama alttan alıcaksın hayatıım.. Tamam mı? Üzülmek yok biz sadece onları özlüyoruz ama onlar bizi annesini babasını kardeşlerini arkadaşlarını herkesi özlüyor. Piskolojisi nasıldır düşünmemiz lazıımm

Son düzenleme:

tabi telefonu kapamamda ayrı bi tartışma konusuyduu ama biz zaten daha öncedende tartışmıştık ve 2 gün aramamıştı bugünde böyle arayıp davranmasıı çok üzdüü beni. ben alttan aldıkça tersini yapıyo benimkii benim burda ne çektiğimi biliyomusun askerliği yakıp gelcem sayende diye bide bana atar yapıyo sağolsun. Ben ne umutlarla açtım o telefonu kaç gündür sesini duymadım hadi unutayım askerde diye kendime o kadar telkin verdım ama o naptı ağzımı bile açmadan esti gürledi.. korkuyorum artık konuşmaya onunla çünkü beni dinlemiyo sadece kendi bildiğini okuyo.

canım telefonun kapalı olduğu için öyle yapmıştır bide iki öncede tartısmıstık dıyordun ya tlde kapalı olunca iyice sinirlenmiştir. benimki de normalde vermeyeceği tepkileri veriyor alttan alıcaz mecbur takma kafana sen geçecek bu günler bak iki gün sonra yanına gideceksin bunu düşün.. biz onuda yapamıyoruz usta birliğinde gemiye verdikleri için izinde kullanmayacak 10 ay görüşemeyeceğiz :85:

10 ay mıı üzüldüm kuzum sizin adınıza ama inş. ondan sonraa hep beraber olursunuz hiç ayrılmazsınızz Benimkii aradı yarim saat konuştuk tam bu sefer sesi soluğu çıkmadı pişman olmuş özür dilediii :)) Tatlıya bağladık biraz sonra yine arıcam ben seni dedii :))

bak aramıs anlamıss seni üzdüğünü olur bunlar askerlik yapmakta zor askeri beklemekte zor :)
evet 10 ay canım baksana izin kullanmayacak diye şafağımı düşürdüm hemen inşallah bidaha ayrılmayız döndüğünde sağol canım benim :))

evet sorma canım o kadar mutlu etti kii aşkım benimm ahah fark etmemiştim süper olmuş valaa bide iyi yönü iştee :) çarşı izinlerinde felan görüşürsünüz belkii

merhaba kızlar .ben geldim.benim kocmda gitti.günlerim zehir gibi geçiyor.özellikle akşamları nefes alamıyorum.baen heralde artık delircem diyorum.sizler nasılsınız alışabildinizmi (gerçi alışılmaz ama )nasıl avutuyosunuz kendinizi?birde kızlar acemiliğini malkarada yapan varmı aranızda?burdan ustaya nereye gidiyolar bilen duyan varmı?

kocam şuan Tekirdağ/Malkarada (piyade)

evet sorma canım o kadar mutlu etti kii aşkım benimm ahah fark etmemiştim süper olmuş valaa bide iyi yönü iştee :) çarşı izinlerinde felan görüşürsünüz belkii

işte gemi yurt dışına çıkmazsa belki çok küçük bi ihtimal canım yani oda imkansız gibi neyse hayırlısı sabrederim ben 316 gün

Meraba canımm hoşgeldinn aramıza, Allah kavustursun :)
valla bizde alışmaya calısıyoruz 22 gün oldu erkek arkadasım gideli ben biraz daha rahatım çünkü farklı şehirlerdeyz normalde de ama yinede cok zor.. bi yerden sonra ilk günkü gibi olmuyor siz evliymişsiniz ondan cok daha fazla zorlanıyorsunuz sanırım annenizin yanına falan gitseniz imkanınız varsa tek kalmayın yani tek kalınca daha kötü olursunuz.. ustalıkta nereye gönderdiklerinide bilmiyorum canım hiç ama az kaldı yemin töreninden sonra sizde öğrenirsiniz heralde usta birliğini:26: yeni mi gönderdiniz canım ?

ewet cnm daha 5 gün oldu annemleerde kalıyorum zaten ama nereye baksam o ne yapsam o.çıldırıcam sanki.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.burdaki arkadaşlarla geçiricem artık.burda arkadaşlıklar cok guzel.

Suan yoldayimm kizlar usaktayizz ankarayq yolumuz var ama yaklastikca kalbim yerindrn cikcak gibi atmaya basladi allahim inanamiyorum yarin onu gorecegime allah herkese nasip etsinnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…