• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Suan yoldayimm kizlar usaktayizz ankarayq yolumuz var ama yaklastikca kalbim yerindrn cikcak gibi atmaya basladi allahim inanamiyorum yarin onu gorecegime allah herkese nasip etsinnn:)))

ayy ne güzel göreceksin yaa :) bende yarını sabırsızlıkla beklıyrm yemin törenınden sonra dısarı cıkar cıkmaz görüntülü konuscaz inşallahh:49:

:1: Allah hepimiz kavuştursunnnnn inşşş... bugün kavusuyoruzz askerimleee ...dağıtımaa geliyorr 1 haftamız var üzücü amaa olsunn 1 dakika bilee yeterr ..zor geçıyor belki; biraz olsun alıştık gibi ,eee zamanda geçiyor gibi,,inşşş böylece hızlıca geçipp gitsinn aminnnnn ( ama bu 1 hafta çabuk geçmesin yaaaaaaaaaa:26:)...

Merhaba sevgili 93-4 ler :16:
ben 93/3 lerdenim.
siz de yemin töreni olayını atlattınız.
bundan sonra dağıtımı bekliyceksiniz ve geçici bir mehtap yaşıycaksınız :31:
hepinize sabırlar, kolaylıklar dilerim.... :16:

cuma günü kardeşimin yemin töreni oldu.usta birliğide kütahya yine.aynı yerde kaldı.1 hafta izin aldı ve yemin töreninden sonra getirdik.ama giderken yine zor olacak.allah hepimize sabır versin.askerlerimizinde yardımcısı olsun.

Suan donus yolundayiz.az once teslim ettik esimii.. 2 gun o kadar guzeldiki herani resmen aklima kazindii. Artik dagitim izninde gozlerimiz..

yaaaaa en çok korktuğum başıma geldi :43::43::43::43: aramış ama görmedim telefon yanımda değildiiiii :14::14::84::84::84::84::84::84::84:

ay ay ay benim bebeklerim napıyo bakıyım :52: ben buraya gelmeyeli yıl olcak galibaaaaaaaaa hihi :1: yeni yeni kızlar gelmişşş ben tanımıyorum çoğunuuuu :26::26:

merak etmeyinnn siz gene sanşlısınız bak biz 460 vaar diye bağrıyorduk siz allahtan 365ten başlıyorsunuz o baştaki 4 3 2 1 e düşmek çok koyuyor insana en azından şuan 3ten başladınız :)

sizinkide mi uzun dönemdi ? :) evet sanslıyız yinede çok şükür :) ama gecmiyor zamann usta birliğine gecti benimki pazar günü, fakat bu hafta sonu çarsı iznine çıkamıcak eğitim vereceklermiş tlde sokamıyor içeri nolcak böyle 11 ay:14:

Back