Aynen bunada şükür :)) Bende çok memnun oldum esiiinn :)) ee okuyor musun çalışıyor musun ne yapıyorsun ? evlilik yakın mı
Okumuyorum da, çalışmıyorum da.. Çeyiz düzüyorum, yemek öğrenmeye çalışıyorum işte canım..
Evlilik hayırlısıyla pekte uzak sayılmaz yaMayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bakalım
Peki ya seen? Okul mu iş mi?
Ayyy ne kadar güzel çok yakınmışş hayırlı olsun şimdiden :)) Ben okuyorum henüz bizim biraz daha varr nişana, düğüne
Yakın diyon da geçmiyo diyesim geldi şimdi
Nişanda gelir, düğün zamanı da gelir.
merhaba kızlar aranıza katıldım benım erkek arkadasım acemi birliğine gideli 9 gün oldu içimde daha önce hiç hissetmediğim bir acı varr ve izlediğim televizyon dinlediğim müzik herseyde bi parca arıyorum ondan saniyeleri sayıyorum
Hoşgeldin canım aramızaa :) Bizde ilk sıralar öyleydik ama zamanla alışıyosun mecburen seninkii nerde yapıyo acemiliğiii ? Uzun dönem mii ?
evet uzun dönem iskenderunda kendimi o kadar yalnız hissedıyorum kı yanı her saniye aglıyorum. kımsenın benı anlamadıgını dusunuyorum etrafımda bılmıyorum gercekten cok kotuyum
Benimkide uzun dönem biliyorum canım benim o hisleri napcaksın başka çaresi yokki gitmek zorunda o yalnız hissi mahvediyo insanı ama zamanla alışıyosun benimki gideli tam 40 gün olmuş düşün artık haftaya cuma dağıtım iznine gelcek öyle yada böyle alışıyosun ..
Benimkide uzun dönem biliyorum canım benim o hisleri napcaksın başka çaresi yokki gitmek zorunda o yalnız hissi mahvediyo insanı ama zamanla alışıyosun benimki gideli tam 40 gün olmuş düşün artık haftaya cuma dağıtım iznine gelcek öyle yada böyle alışıyosun ..
eleusis sen de bendensin?
eşin nerede?
evliyken beklemek de ayrıca bi zor...
yani biz 6 yıldır birlikteyiz ve aynı şehirdeyiz ilk defa böyle bir mesafemiz oldu usta birliği nereye çıkar bilmiyorum dua ediyorum izmir olması için
Eşim ankara etimesgutta işte usta birliği bugun belli olcak. Sende mi evlisinnn ? :)
Anlıyorum canım çok zor.. İzmir mii ah keşke benimkide izmire gelse zaten izmirliyz ama çok düşük ihtimal bile olsa süper olurduu
evet uzun dönem iskenderunda kendimi o kadar yalnız hissedıyorum kı yanı her saniye aglıyorum. kımsenın benı anlamadıgını dusunuyorum etrafımda bılmıyorum gercekten cok kotuyum
Eşim ankara etimesgutta işte usta birliği bugun belli olcak. Sende mi evlisinnn ? :)
Anlıyorum canım çok zor.. İzmir mii ah keşke benimkide izmire gelse zaten izmirliyz ama çok düşük ihtimal bile olsa süper olurduu
merhaba kızlar aranıza katıldım benım erkek arkadasım acemi birliğine gideli 9 gün oldu içimde daha önce hiç hissetmediğim bir acı varr ve izlediğim televizyon dinlediğim müzik herseyde bi parca arıyorum ondan saniyeleri sayıyorum
Eleusis nasılsın, napıyorsun :)) Ne zaman belli olacak usta birliğiniz ?
evet eleusis eşim 93-3 olarak gitti.
29 yaşında ama ancak gönderebildik.
işte 4 ay oldu gideli
2 senelik evliyiz...
iyiyim canım işte bekliyorum ben telefonunun açıklandı herhaldee :) Of heyecandan ölüyorum yaa :18::18: Sen napıyosun ?
Allah kavustursun canım evli olarak 2 kat daha zor 4 ay size 4 sene gibi geçmiştir ama napalım kader iştee..
açıklanmamış hala canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?