93/4 asker yarenleri :)

kızlar hepınızı Allah kavustursn ustabırlıklerınız bellı oldumu
nasıl gecıo zamann sormak ıstedıklerınz varsa kafanıza takılanlar varsa herzmn konuşabılırsınz su gibi akıp geçsin inşşş

Sağol canım senidee :)) Refüze olanların bide kısa dönem olanların bellide bizimkilerin daha belli olmadı. Zaman geçmiyo gibi ama hızlıca geçiyoo :) Bu hafta yemin törenleri var onun heyecanıyla gözüm hiçbişeyi görmüyo.

bızım uzun donem ama acemı bırlgmz 28 gun oldugu ıcın belli oldu usta bırlıgımız :) izmir çitli hava meydan kıta komutanlgı :)

Merhaba asker yarenleri
Usta birligi belli olanlar hayrlı olsun gözünüz aydın
Bşy sorcam sizlere tabi bu sorum refüze yada meslekci olmayanlar için gecerli.Acemi birligi 75 mü yoksa 60 gün mü bi bilginiz var mı :26:

Ay bilmiyorum bak bende onu galiba benim kii 29 aralıkta gelcekmiş dağıtımaaa.

Ay sorma o sevinciii :)) Beraber olcaz yılbaşındaa allahım çok mutluyum onsuz geçireceğim için çok mutsuzdum yine beraber olcaz inş...

Ne güzel senin adına cok sevindim
Bizim herşeyimiz ayrı gecicek malesef bu sene Dogum günleri yıldönümleri fln ama napalım bizde acısını 2015 de cıkarırz

Ne güzel senin adına cok sevindim
Bizim herşeyimiz ayrı gecicek malesef bu sene Dogum günleri yıldönümleri fln ama napalım bizde acısını 2015 de cıkarırz

Yaniii :)) Benimki sevmiyo dogum günü yıldönümü.. önemli olan günleri pek kutlamaz ondan sıkıntı yok bizde

ilk 75 dedi sonra 45 dedi dün akşamda 55 oldu kafamı karıştırdı ama 29 aralıkta gelcem gibi dedi.

ilk 75 dedi sonra 45 dedi dün akşamda 55 oldu kafamı karıştırdı ama 29 aralıkta gelcem gibi dedi.

ay gibisii olmasın kuzucum yaa o kadar sevindim benn hayaller kurdummm ay inş. 29 olur benimkide söylemeyecek süpriz diye ölürüm meraktan yoksaa.

ay gibisii olmasın kuzucum yaa o kadar sevindim benn hayaller kurdummm ay inş. 29 olur benimkide söylemeyecek süpriz diye ölürüm meraktan yoksaa.

valla dün öyle dedi bende tam bilmiyorum kuzum sen yinede heveslenme bizimki dengesizdir görüldüğü üzere bi dediği öbür dediğiyle tutmuyo acemilikleri tam kaç gün olduğunu bilsek ona göre bi tahminimiz olurdu ama aralık sonu gelirler gibi geliyo bana.

Yaniii :)) Benimki sevmiyo dogum günü yıldönümü.. önemli olan günleri pek kutlamaz ondan sıkıntı yok bizde

Sizin için iyiymş ama bizim için önemliydi ama yapck bşy yok bu sene böyle olck malesef

Caok saol canımcım.ikisinin ortası olmş işte daha iyi 75 cok uzundu ztn 29 aralıgada nerdeyse 1 ay kalmş

Sizin için iyiymş ama bizim için önemliydi ama yapck bşy yok bu sene böyle olck malesef

Olsun canım önüzdee uzun yıllar olcak o zamanlar bol bol kutlarsınızz

Ay deme öylee kuzum ya işte sen ögrenmeye bak benimki hayattaa söylemiyoo.

Benimki bugünde aramadıı Allahım ya çok üzülüyorum kaç gündür sesini duyamıyorum bi insan napıp edip aramaz mı ?

Benimki bugünde aramadıı Allahım ya çok üzülüyorum kaç gündür sesini duyamıyorum bi insan napıp edip aramaz mı ?

Kaç gündür konuşmuyorsunuz canım ?
Arayamıyordur öyle deme aramaya fırsatı olsa aramaz mı hiç bide bu hafta yemin töreninden dolayı çok yoğun geçiyordur hazırlık vs üzülme sakin ol

Kaç gündür konuşmuyorsunuz canım ?
Arayamıyordur öyle deme aramaya fırsatı olsa aramaz mı hiç bide bu hafta yemin töreninden dolayı çok yoğun geçiyordur hazırlık vs üzülme sakin ol

Kuzum en son biz kavga edip yüzüme kapadı telefonu 2 gündürde aramıyo işte Benimkinin küsme olayı var e benimde onu arama imkanım yok. Günde 2-3 kere arıyodu hergün hiç aramasa bi 5-10 sn ben iyiyim diyip haber veriyodu. Bakalım beklicem 22 ye kadar o saate kadar izin var ama sanmıyorum arayacağını.

Ay o küslük huyu bende de var.ama pişman olur bak 2 gündür aramadığına ben şahsen küsmelerimin pişmanlığını yaşayan bir insanım oda şimdi askerde ya pişman olur en fazla yarın illaki arar üzülme sen :))
biz de de gecen hafta aynısı olmuştu 2 gün aramamıştı tartıstık dıye daha doğrusu tartısamadık bile o bana kızıp kapatmıstı neyse 3. gün aradı soğuk konusuyor 4. günde aydı 5. gün kendi gülerek falan konusuyor askerdeler hoş görüyorum ben sende takma o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…