kızlar hepınızı Allah kavustursn ustabırlıklerınız bellı oldumu
nasıl gecıo zamann sormak ıstedıklerınz varsa kafanıza takılanlar varsa herzmn konuşabılırsınz su gibi akıp geçsin inşşş
Merhaba asker yarenleri
Usta birligi belli olanlar hayrlı olsun gözünüz aydın
Bşy sorcam sizlere tabi bu sorum refüze yada meslekci olmayanlar için gecerli.Acemi birligi 75 mü yoksa 60 gün mü bi bilginiz var mı :26:
Ay bilmiyorum bak bende onu galiba benim kii 29 aralıkta gelcekmiş dağıtımaaa.
Hmmm öyleyse 60 gündür işte iyi sevindim
Ay sorma o sevinciii :)) Beraber olcaz yılbaşındaa allahım çok mutluyum onsuz geçireceğim için çok mutsuzdum yine beraber olcaz inş...
Ne güzel senin adına cok sevindim
Bizim herşeyimiz ayrı gecicek malesef bu seneDogum günleri yıldönümleri fln ama napalım bizde acısını 2015 de cıkarırz
Merhaba asker yarenleri
Usta birligi belli olanlar hayrlı olsun gözünüz aydın
Bşy sorcam sizlere tabi bu sorum refüze yada meslekci olmayanlar için gecerli.Acemi birligi 75 mü yoksa 60 gün mü bi bilginiz var mı :26:
ilk 75 dedi sonra 45 dedi dün akşamda 55 oldukafamı karıştırdı ama 29 aralıkta gelcem gibi dedi.
ay gibisii olmasın kuzucum yaao kadar sevindim benn hayaller kurdummm ay inş. 29 olur benimkide söylemeyecek süpriz diye ölürüm meraktan yoksaa.
Yaniii :)) Benimki sevmiyo dogum günü yıldönümü.. önemli olan günleri pek kutlamaz ondan sıkıntı yok bizde
ilk 75 dedi sonra 45 dedi dün akşamda 55 oldukafamı karıştırdı ama 29 aralıkta gelcem gibi dedi.
Sizin için iyiymş ama bizim için önemliydi ama yapck bşy yok bu sene böyle olck malesef
Caok saol canımcım.ikisinin ortası olmş işte daha iyi 75 cok uzundu ztn 29 aralıgada nerdeyse 1 ay kalmş
Sizin için iyiymş ama bizim için önemliydi ama yapck bşy yok bu sene böyle olck malesef
valla dün öyle dedi bende tam bilmiyorum kuzum sen yinede heveslenme bizimki dengesizdir görüldüğü üzere bi dediği öbür dediğiyle tutmuyoacemilikleri tam kaç gün olduğunu bilsek ona göre bi tahminimiz olurdu ama aralık sonu gelirler gibi geliyo bana.
Olsun canım önüzdee uzun yıllar olcak o zamanlar bol bol kutlarsınızz
Ay deme öylee kuzum yaişte sen ögrenmeye bak benimki hayattaa söylemiyoo.
Benimki bugünde aramadııAllahım ya çok üzülüyorum kaç gündür sesini duyamıyorum bi insan napıp edip aramaz mı ?
Kaç gündür konuşmuyorsunuz canım ?
Arayamıyordur öyle deme aramaya fırsatı olsa aramaz mı hiç bide bu hafta yemin töreninden dolayı çok yoğun geçiyordur hazırlık vs üzülme sakin ol
Kuzum en son biz kavga edip yüzüme kapadı telefonu 2 gündürde aramıyo işteBenimkinin küsme olayı var e benimde onu arama imkanım yok. Günde 2-3 kere arıyodu hergün hiç aramasa bi 5-10 sn ben iyiyim diyip haber veriyodu. Bakalım beklicem 22 ye kadar o saate kadar izin var ama sanmıyorum arayacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?