• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Ay o küslük huyu bende de var.ama pişman olur bak 2 gündür aramadığına ben şahsen küsmelerimin pişmanlığını yaşayan bir insanım oda şimdi askerde ya pişman olur en fazla yarın illaki arar üzülme sen :))
biz de de gecen hafta aynısı olmuştu 2 gün aramamıştı tartıstık dıye daha doğrusu tartısamadık bile o bana kızıp kapatmıstı neyse 3. gün aradı soğuk konusuyor 4. günde aydı 5. gün kendi gülerek falan konusuyor askerdeler hoş görüyorum ben sende takma o yüzden
:34:

Bende küserim hemn pişman olurum ben zaten biraz tavırlıydım ona karşı bazı davranışlarından dolayıı e buda ertesi gün bi olaydan bana patladııı sonra pat diye telefonu yüzüme kapadı o kadar kötü oldum ki hadi kavgalı olmamızı takmıyorum ama merak ediyo insan. İşte bu erkekler hep böyle hmn kaçabiliyor ama ben tartıştığımızda bile yüzüne kapamadım çünkü durum farklı ha deyince arayıp konuşamıyoruz kii o sinire gelip kolayca bunu yapabiliyo ya ben ona hayret ediyorum :43: :43: Hala bi gözüm telefonda arayacak diye ama işte inadı tuttu gene.

Bende küserim hemn pişman olurum ben zaten biraz tavırlıydım ona karşı bazı davranışlarından dolayıı e buda ertesi gün bi olaydan bana patladııı sonra pat diye telefonu yüzüme kapadı o kadar kötü oldum ki hadi kavgalı olmamızı takmıyorum ama merak ediyo insan. İşte bu erkekler hep böyle hmn kaçabiliyor ama ben tartıştığımızda bile yüzüne kapamadım çünkü durum farklı ha deyince arayıp konuşamıyoruz kii o sinire gelip kolayca bunu yapabiliyo ya ben ona hayret ediyorum :43: :43: Hala bi gözüm telefonda arayacak diye ama işte inadı tuttu gene.

sende rahat ol o zaman mesele şöyle bişey vardır karşıda ki insan nazımızı çok çekiyorsa ve biz bunu biliyorsak bazı yanlışlarımızı düzeltmiyoruz yada farketmiyoruz bile sende bişey yokmuş gibi davran aradığında neden aramadın üzüldüm merak ettim vs deme belki zamanla vazgeçer :)

sende rahat ol o zaman mesele şöyle bişey vardır karşıda ki insan nazımızı çok çekiyorsa ve biz bunu biliyorsak bazı yanlışlarımızı düzeltmiyoruz yada farketmiyoruz bile sende bişey yokmuş gibi davran aradığında neden aramadın üzüldüm merak ettim vs deme belki zamanla vazgeçer :)

Malsf benimki benim huyumu biliyo ve bunu kullanıyo çoğu zaman ama işte şimdi durum farklı herkes senin dediğin gibi diyo bakalım bide öyle denicem kuzum inş anlar ne yapmak istediğimi. her huyunu çok seviyorum ama bu huyuna uyuz oluyorum..

Sağol canım senidee :)) Refüze olanların bide kısa dönem olanların bellide bizimkilerin daha belli olmadı. Zaman geçmiyo gibi ama hızlıca geçiyoo :) Bu hafta yemin törenleri var onun heyecanıyla gözüm hiçbişeyi görmüyo.

yaa ne guzel canım gidicekmisin yemın törenine
nerde senın askerin?

off ya dayanamıyorum artık :(( her zaman 3-4 kere arardı uzun uzun konuşurduk , dun sadece oğlen aradı akşam da o kadar çok bekledim ki 10 sn anca konuştuk kapattı hemen . daha 342 gun var ve benım dayanacak gucum kalmadı ne zor şeymiş meğer ya :(( cuma gunu yemin torenı var gıdecem inş aşkımla beraber donecez inş tek umudum o

ya allahım benim bu şanssızlıiğım nolcak yaa :43: Gece yatmadan teli kapatmıştım sabah bi açtım 10:29 da aramış bense 10:31 de açtım telefonu off :43: :43: bi daha ne zaman ararsa artık offf :43:

ya allahım benim bu şanssızlıiğım nolcak yaa :43: Gece yatmadan teli kapatmıştım sabah bi açtım 10:29 da aramış bense 10:31 de açtım telefonu off :43: :43: bi daha ne zaman ararsa artık offf :43:

ayyy kıyamam ya en çok bundan korkuyorum aradığında açamazsam diye. arar bi daha merak etme hem cuma yanına gidiyorsun

ayy az kalmış canım allah kavuştursun :)
amin hepimizi ama salı gelıp cuma gtcek işte:(
canımm ndn kapatıyosun telefonu ben bnyoya bıle telfnla grıyorumm :( uzulme arar mtlaka ayırma telefonunu yanından

Back