Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)
Suanlik Kütahya usta birligi istanbula dusmesi cok yuksek :) amiinn hepimizi
benim sevgilimde gidiyo ayın 6sında. ben şimdiden hergün ağlıyorum, nasıl geçecek o olmadan günler bilmiyorum
benim sevgilimde gidiyo ayın 6sında. ben şimdiden hergün ağlıyorum, nasıl geçecek o olmadan günler bilmiyorum
kızlar haklısınız ama her gün birlikteydik, şimdi ayrılığı düşündükçe kendime hakim olamıyorum ağlıyorumgeçen gün içlik filan aldım nasıl sevindi onu düşünüp aldığım için, gözleri ışıldadı. öyle görünce yine üzüldüm
Coookkk iyi anlıyorum senibende kalın corap aldim bisürü ayaklari cokk usur onun ahh bizde hergun gorusurduk hic ayrilmazdik nasil dayanicaz bilmiyorum hafta erken ayrildik simdiden özledim hemde cokkkk
nasıl geçecek zaman bilmiyorumben de şimdiden özledim onu
Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?