93/4 asker yarenleri :)

benim sevgilimde gidiyo ayın 6sında. ben şimdiden hergün ağlıyorum, nasıl geçecek o olmadan günler bilmiyorum

Merhaba kızlar ben de 93/3 yarenlerindenim Allah kavuştursun şimdiden, Allah'ım sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah hayırlı tezkereler Bu arada hilalcim benim sevdiceğim de acemi birliğini Kütahya'da yaptı havacı olarak şimdi usatlıkta İzmir-Güzelyalıdayız ustalığınızın buraya çıkması da çok yüksek hakkınızda hayırlısı olsun.

benim sevgilimde gidiyo ayın 6sında. ben şimdiden hergün ağlıyorum, nasıl geçecek o olmadan günler bilmiyorum

geçiyor bir şekilde canım
önceleri çok üzülüyorsun, sonrasında da çok üzülüyorsun.
ama zaman geçiyor :)
alışıyorsun bu özlemle yaşamaya

Ohooo bu topiği görünce gözlerim pörtledi Kasımada girdiik, torunlarda sefalar getirecek

93/1 yarenlerinden olarak Allah sabır versin kızlar zorlu yol, rabbim aşkla sabırla yolu bitirmenizi nasip etsin. Gelinde bozun şafaklarınızı

ağlamaaaaa ağlayınca daha kötü ouyor insan onunda morali bozuluyor falan sen onu mutlu gönder sonrasında ağla sızla ama o gücünü hep senden alcak ailesindende değil unutmaa..

Bnm erkek arkadaşımda 6da gidiyor 4unde gitmeyecek ama suan zaten ailesinin yanında artık yanımda degil memleketinde şimdiden özledim cok kotuyum

kızlar haklısınız ama her gün birlikteydik, şimdi ayrılığı düşündükçe kendime hakim olamıyorum ağlıyorum geçen gün içlik filan aldım nasıl sevindi onu düşünüp aldığım için, gözleri ışıldadı. öyle görünce yine üzüldüm

Coookkk iyi anlıyorum seni bende kalın corap aldim bisürü ayaklari cokk usur onun ahh bizde hergun gorusurduk hic ayrilmazdik nasil dayanicaz bilmiyorum hafta erken ayrildik simdiden özledim hemde cokkkk

kızlaarr hoşgeldiniz dicem amaa pek hoş deil biliyorum :)))
Allah kavustursun hepinizi sag saglım kavusmayı nasıp etsınn askerlerinizede rahat su gibi gecen askerlik nasıp olsn inşş..
bn 93 1 yolladim sevdicegimi zaman gecıyor ılk zamanlar cok cok zorluyor ama gecıyo
gecicek biticek hepinizin sabır kızlar sadece sabır ve bol bol dua edın

Merhabalar canım benim sevgilimde Kasımın 6'sında Muğla ya gidiyor kısa dönem yapıcak askerliğini 88 li kendisi dün vedalaştık

Allah sabır versın kızlar hepinize gitti artık askerleriniz sanırım
ilk gunlerm gelıyor aklımada zor cok zor

Baya 2 gündür asker konvoyları geçiyor duyuyorum..İlk zamanlar hem sizler hem askerleriniz için cok zor geçicek ama sonra rutine bağlıycak alışıcaksınız...Allah kavuştursun..

Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok :
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…