Gittiii kızlarben ztnnn 1 hafta önce vedalastim memleketinden gitti Allahımmm sabır versin
Allahımm bu nasıl bir acıdır içten içee yiyip bitiriyor insanı benimde sevgilim 88 doğumlu olmasına rağmen 93/4 olarak dün acemi birliği Burdura gitti bugün teslim olucaktı
hepimizin kini allah korusun allah kavuştursun
kızlarrr nereye yolladınız askerlerinizii
Onu hic bilmiyorum bebegim 6 ay diyolar ama..Kızlar kısa dönem askerliği 165 gün mü sayacağız yoksa 155 günmü ?
Benimkisi de bugün teslim olacak birliğinebizde cumartesi buluştuk vedalaştık canım
Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)
merhaba canımm Allah kavuştursun senidebenim yarimde 92 li ama 93/4 gidiyor ve bu gece 12 de otobüsü var
çok çaresiz durumdayım şuan hiç bi şey düşünemiyorumizmir/gaziemir ulaştırma benimkide hayırlısıyla gidip gelseler inşallahh
merhaba canımm Allah kavuştursun senidebenim yarimde 92 li ama 93/4 gidiyor ve bu gece 12 de otobüsü var
çok çaresiz durumdayım şuan hiç bi şey düşünemiyorumizmir/gaziemir ulaştırma benimkide hayırlısıyla gidip gelseler inşallahh
Kızlar merhaba aranıza bende geldim bugün sevgilim 3 de teslim oldu aklım onda aramadı demek uygun olamadılar Sizler nasılsınız ben çok kotuyum Kısa dönem silusları 04.11.2013 olanlar şafak kaç atıcak :26:
Bebegimm ayniyizz benim sevgilimde bugun oglende teslim oldu hala aramadi cok sira oluyormuş kıyafetleri asi sirasi falan filan bakalimm ne zaman arayacak telefonum elimde hep..bizim sülüs tarihimizde aynı atarsa 362 :26:
Kıyamam bizee yaof off seninki nerede asker.. Bizim kısa dönem kaç acaba yaa bide cnm şu etıketı nasıl yaptın bende yapimm askerim bu zamanda gelicek falan yazıo ya :) :26::26:
Profilde hakkimda kısmından yaptim canimm.. bizim uzun donem kutahyada. Seninki nerde
Sevgiliniz aradımı kızlar ya bugn bnmkı 3'de bırlıge girdi ama ses seda yook kaçta yemek yedıler kacta yatış acaba:2::2:
10 da yatarlar acemilikte genelde
ilk günler yok kıyafet veriliyor, yok evrak işleri falan oluyor arayamayabilirler hemen.
Bi sıkıntı yoktur değil mi herkes söylüyor ama korkuyorum
Anladım canım peki yemin töreni ne kadar süre sonra oluyor tahminenrahat ol canım, ilk günler öyle oluyor.
mesela eşim acemilikteyken sabah 5.30 kalkış, 1 saat traş, yatak toplama falan. sonra kahvaltı 7 de. 8 de içtima (ki herkesin toplanmasını bekliyolardı her gün saatlerce) sonra 2 saat spor, öğle yemeği, yemekten sonra içtima, sonra törenlere hazırlık + silah eğitimi, akşam yemeği, içtima, akşam 7-8 de ancak salıyolardı, ama o zaman da telefonların başı çok kalabalık oluyordu. 10 da yatıyolardı.
bu yoğunlukta araması için bir de telefon sırası bekliyordu. falan filan :)
yemin törenine kadar biraz yoğun bir tempoları olur.
Anladım canım peki yemin töreni ne kadar süre sonra oluyor tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?