93/4 asker yarenleri :)

Kızlar kısa dönem askerliği 165 gün mü sayacağız yoksa 155 günmü ?

Allahımm bu nasıl bir acıdır içten içee yiyip bitiriyor insanı benimde sevgilim 88 doğumlu olmasına rağmen 93/4 olarak dün acemi birliği Burdura gitti bugün teslim olucaktı

hepimizin kini allah korusun allah kavuştursun

Benim sevgilimde 92li Kütahya da cok ağladım dayanamiyorum onsuzluga bnnn
kızlarrr nereye yolladınız askerlerinizii

Benim Kütahya canım

Kızlar kısa dönem askerliği 165 gün mü sayacağız yoksa 155 günmü ?
Onu hic bilmiyorum bebegim 6 ay diyolar ama..
Benimkisi de bugün teslim olacak birliğine bizde cumartesi buluştuk vedalaştık canım

Saat 1 de teslim oldu daha aramadi Sizinkiler aradimi ??

merhaba canımm Allah kavuştursun senide benim yarimde 92 li ama 93/4 gidiyor ve bu gece 12 de otobüsü var
çok çaresiz durumdayım şuan hiç bi şey düşünemiyorum izmir/gaziemir ulaştırma benimkide hayırlısıyla gidip gelseler inşallahh

Çaresizlik o kadar kotuki ama iyi düşünmeye çalışıyorum o beni böyle görse uzulurdu kızardı guclu olalim ki onlara moral verelimm askerini ugurla bekliyorum konuya canim dertlesiriz burda hepimizi Allah kavustursun

kız sen bizim dönemle gönderecektin. ama aksilik olmuştu di mi?
Hadii Allah kavuştursun.

Kızlar merhaba aranıza bende geldim bugün sevgilim 3 de teslim oldu aklım onda aramadı demek uygun olamadılar Sizler nasılsınız ben çok kotuyum Kısa dönem silusları 04.11.2013 olanlar şafak kaç atıcak :26:

Bebegimm ayniyizz benim sevgilimde bugun oglende teslim oldu hala aramadi cok sira oluyormuş kıyafetleri asi sirasi falan filan bakalimm ne zaman arayacak telefonum elimde hep.. bizim sülüs tarihimizde aynı atarsa 362 :26:

Bebegimm ayniyizz benim sevgilimde bugun oglende teslim oldu hala aramadi cok sira oluyormuş kıyafetleri asi sirasi falan filan bakalimm ne zaman arayacak telefonum elimde hep.. bizim sülüs tarihimizde aynı atarsa 362 :26:

Kıyamam bizee ya of off seninki nerede asker.. Bizim kısa dönem kaç acaba yaa bide cnm şu etıketı nasıl yaptın bende yapimm askerim bu zamanda gelicek falan yazıo ya :) :26::26:

Kıyamam bizee ya of off seninki nerede asker.. Bizim kısa dönem kaç acaba yaa bide cnm şu etıketı nasıl yaptın bende yapimm askerim bu zamanda gelicek falan yazıo ya :) :26::26:

Profilde hakkimda kısmından yaptim canimm.. bizim uzun donem kutahyada. Seninki nerde

Profilde hakkimda kısmından yaptim canimm.. bizim uzun donem kutahyada. Seninki nerde

terhis zamanını soruyor hemen net bılınmıyor ki :S yaptım ama dogrumu yanlısmı anlamadımmm ... Benimki manisa merkezde :26: Bugn gitti ve hiç aramadı arıyamadı dıe dusunyrm:18:

Sevgiliniz aradımı kızlar ya bugn bnmkı 3'de bırlıge girdi ama ses seda yook kaçta yemek yedıler kacta yatış acaba:2::2:

Sevgiliniz aradımı kızlar ya bugn bnmkı 3'de bırlıge girdi ama ses seda yook kaçta yemek yedıler kacta yatış acaba:2::2:

Cok yogun oluyorlarmis banada forumdan arkadas anlattı sağolsun yarin kesin ararlar sıkma canını sende gerce sana diyorum ben daha kötüyüm ama dayanicaz

10 da yatarlar acemilikte genelde
ilk günler yok kıyafet veriliyor, yok evrak işleri falan oluyor arayamayabilirler hemen.

Bi sıkıntı yoktur değil mi herkes söylüyor ama korkuyorum

rahat ol canım, ilk günler öyle oluyor.
mesela eşim acemilikteyken sabah 5.30 kalkış, 1 saat traş, yatak toplama falan. sonra kahvaltı 7 de. 8 de içtima (ki herkesin toplanmasını bekliyolardı her gün saatlerce) sonra 2 saat spor, öğle yemeği, yemekten sonra içtima, sonra törenlere hazırlık + silah eğitimi, akşam yemeği, içtima, akşam 7-8 de ancak salıyolardı, ama o zaman da telefonların başı çok kalabalık oluyordu. 10 da yatıyolardı.
bu yoğunlukta araması için bir de telefon sırası bekliyordu. falan filan :)

yemin törenine kadar biraz yoğun bir tempoları olur.

Anladım canım peki yemin töreni ne kadar süre sonra oluyor tahminen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…