• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

kızlaarrr erkek arkadaşım dün akşam aradı 2 gündür aramamıştı demiştim yaa, benimki eğitime başlamamış komutanın yanındaydı pazarteside bırakmamış komutan hep orda kalcakmış anlamadım nasıl olcak böyle :s eğitime katılması zorunlu değilmi ki

çok guzl fıkır ama bnmkı ızın vermıo bunları yapmama o yuzdn bende geldgnde goreblcgı ozel bsyler arıyorum :/ napsam acaba cnm :31::50:

çok fazla seçeneğin yokki. o zaman tek bi resmi küçült boyun cüzdanına sığacak bı seklde koyar .olabılırmı istermi bnu?

kızlaarrr erkek arkadaşım dün akşam aradı 2 gündür aramamıştı demiştim yaa, benimki eğitime başlamamış komutanın yanındaydı pazarteside bırakmamış komutan hep orda kalcakmış anlamadım nasıl olcak böyle :s eğitime katılması zorunlu değilmi ki

Valla hic bi fikrim yok canım ama ben eğitim zorunlu diye biliyorum. Benim kuzenim hastaydı 40 derece ateşi vardı yinede egitime katılması zorunluydu

nick'ine bayıldım :16:

Kızlar bugün işyerinde bir arkadaşım benim evlendiğimi bir arkadaşım da vefat ettiğimi görmüş :S Hayırdır inşallah yaa..

çok fazla seçeneğin yokki. o zaman tek bi resmi küçült boyun cüzdanına sığacak bı seklde koyar .olabılırmı istermi bnu?

iyiye yor canm.iyi olsunn.. tatlim kahvaltilri cok kotuymus bogazda avik bufe gelan kahvaltya gotrcemm nasl.fikir

Benimki öküz zaten :1: beklemem öyle şeyler nasıl olduysa :1::9:

Benimkide öküz canım öküzün dibi :27: Yani bende şaşırmıştım acemilikte iki defter doldurmuştu. Şimdi yaz desem yazmaz he :9:
Keyfini çıkart yani :34:

ayyyyyy nasi yuregime su serptin cnmm ohh ohh ii ne guzel o zaman seviniyim onun icin :(

Ne demek şuan eğitim yapıyorlarmış kısa dönem askerler, askerim öyle dedi :34: Ama dediğim gibi için rahat olsun. Güzel yer :34:

Kızlar bugün işyerinde bir arkadaşım benim evlendiğimi bir arkadaşım da vefat ettiğimi görmüş :S Hayırdır inşallah yaa..

aman cnm agzini hayra ac :( bnmkide dun aramadi hic ruyamda gordum cnm istemedi aramak diodu uzuluodum :( sabahta aramis metrodaydim cekmemis sesli mesaj birakmis acip acip dinliorum :( annesi aradi smd de haber verdi arayamamis merak etme die ohh ohh aman bise olmasinda :(

Valla hic bi fikrim yok canım ama ben eğitim zorunlu diye biliyorum. Benim kuzenim hastaydı 40 derece ateşi vardı yinede egitime katılması zorunluydu

valla anlamadım komutana evrak işlerine yardım ediyorum dedi göndermedi beni dedi canım birde uzun dönem de de acemiliğin düşme ihtimali varmıs yazı bekliyoruz dedi ama ne kadar doğru belkide orda dolaşan bir boş laf..

nick'ine bayıldım :16:

teşekkür ederim zeytinağacı'cım =))

:5: merhabalar kızlar .. Aranıza yeni katıldım .İnternet başında nasıl başa çıkabilirim bu durumla acaba dıye aranırken bu siteyi buldum.. ... Hepimiz aynı duyguları yaşayıp ,birbirimize destek oluyoruz .. fakat ben şimdiden yelkenleri suya ındirdim ... geçmez geçmeyecek triplerine girdim :( Allah hepimizin de yardımcısı olsun ..

Back