93/4 asker yarenleri :)

evet uzun tatlım, 2 kez üniversite terk etmek zorunda kaldığı için kendisi kaldık böyle yinede hayırlısı tabii ki herşeyin ..ama çok yıprandım.

anladım canım tabiki hayırlısı her şeyin bnmki de dşardan okuyo ama gidiyim bitsin dedi kurtulalım diye :26: ama çok zor ya daha bugn arayabildi böle 20 dk falan konustk o kadar özledm ki her gn aryo ama sesini duyunca unutuyorum her şeyi zaten diyo anlat sesini duyuym dedim ne sölim konuştum ama ama kapanış çarresiz çaresiz çook kötü.

aynen öyle 116. aly cn :))) evet ona da öle demişler düşebileceğin en rahat yer diye ama bilmiyorum ki gerçekten öyle mi ?
sizin ne güzel az kalmış :) seninki nereye düştü canım?

Ya bişey dicem benim askerimde 116da şuanda hangi bölük seninkisi :)

evet o telefonu kapamak tam bir işkence :18:

aynen öyle 116. aly cn :))) evet ona da öle demişler düşebileceğin en rahat yer diye ama bilmiyorum ki gerçekten öyle mi ?
sizin ne güzel az kalmış :) seninki nereye düştü canım?

Evet 116 çok rahattır sadece eğitim yerleri tepede aşırı soğuk oluyor o kadar.bzm 75 gündü acemiliğmiz hala öylemi askerlik düştü sonuçta bilmiyrm ama. Artvinde bnm sevgilim canım..maalesef 2 kişi artvine düştü
Biri
Bnm sevgilim oldu sadece uzak ama doğu diil sonuçta bi kaç
Kişi doğuya düşmüştü
Bingol diyarbakır vs ama coğu kocaeli bursa gibi batı illerine düştü ama cezaevi şartları her yerde aynı doğu batı farketmio..günde 6-8 saat nöbet en fazla 5-6 saat uyuyabiliolar.mahkumları sürekli hastahane ve mahkemelere götürüyorlar çevre illere sevkler oluyor bnm sevgilim 5-6 şehir
Gezsi doğuyda gitti....en zor görevlerdendir cezaevi jandarması..hayırlısı olsun

Şuanda 58 gün acemilik canım :) herkes batıya düşüyor diyor ama bellide olmazmış :18:

Supermiş bzm zamanımızda 75 gündü. Herkes batıya düşmüyor cnm artvinede düşen var bzm gibi tranzonada bingölede vanada diyarbakırada

Rahat olsunlarda uzaklık önemli değil. Ama 116 çok güzel bi yer gerçekten. Ziyaret gününde gittim merkeze çarşıya falan çok yakın inşallah orda kalır hem yakın hem rahat, hayırlısı olsun tabi.

Rahat olsunlarda uzaklık önemli değil. Ama 116 çok güzel bi yer gerçekten. Ziyaret gününde gittim merkeze çarşıya falan çok yakın inşallah orda kalır hem yakın hem rahat, hayırlısı olsun tabi.

jandarmalar cezaevinde pek rahat olmzlar telefon sıkıntı olmuyor çnkü karakol genelde az kişi oluyor ama görevler yoğun...anca çavuş olunca nöbet tutmuyor ondada karakolun evrak işlerini yapıyor....116da kalması zor cnm sanmıyorm bn gitmemiştim ama alayda pizza salonu bile varmış yani daha ne olsun :)
inş güzel br yere çıkar sizinde

eneeeee topiğe bak 93/4 yani has torunlarımııızzz vayyy be 1 yılı devirmişiz bugünlere gelmişiz!!
gerçekten gözlerim doldu duygulandım bu topiği görünce
herkese hayırlı teskereler kızlar sağ salim gelir inşallah askerlerimiz
kavuşalımm artıkkk çoook özledimm çoooooooookkk

İnşallah canım bakalım kısmet hayırlısı olsun çok saol

Kızlar Burdur acemilikten usta birliğine nerelere düşülüyor duyduğunuz birşeyler var mı

benim nişanlımda burdur da ulaştırma olarak gitti..Geçenlerde seçmeler oldu 1000 kişi arasından 40 kişiyi ayırmışlar ..Benimkinin gideceği yer belli oldu haliyle ..Ankara genelkurmay başkanlığında makam şöförü olarak seçilmiş..çok sıkı eleme yapmışlar .Açıkcası korkuyordum doğu olacak diye çok şükür ki olmadı ..29 kasımda gelecek Allah izin verirse..

genelde batı olarak gönderiyorlarmış ,inş Allah kalbinizee göre verir canım ...

:)) aynen bizde bir yılı devirelim insallah Allah kavustursun

evet biliyorum secmeler oldu ama benımkı secılmedi dövmesi olanları almıyrlarmıs ankaraya.. yarın burdurda acıklanıyor usta bırlıklerı bakalım neresi olacak tedirginizz valla :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…