- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
Kızlar 1 gün daha geçtii bitttii 1 gün daha sevdiklerimizee yaklaştıkkŞafakk attıı 161
Mehtap 18
![]()
şafak 357 şükürler olsun bugunede
benim şafağım kaç bilmiyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 1 gün daha geçtii bitttii 1 gün daha sevdiklerimizee yaklaştıkkŞafakk attıı 161
Mehtap 18
![]()
benim şafağım kaç bilmiyorum ya![]()
Amiiin tatlımm inş bitticek bugnler sende baak gunluk tut vallahı ıcımı doktum ıyı geldı okuycgnı bılerek yazmak ıyı gelıyor ınsana![]()
Bebegim ben gittigi gunden beri yaziyorum askimda yaziyomusagliorym ben cok kotuyum
![]()
aa ne guzel onunda yazması :))tahmın edebılyrm bende kottuym hele bu akşm sesını duynca dayanamadım
Çook zorlanıorumm bende ya vallahı sabır denenıyoruz :26:
Buyuk ihtimalle benimle aynıdır cnm
15.ayimiz bitti 16ya girdikburda olsaa yazardi bebegm banaa
canım seninki önceden gitmedi mi ? benimki 9unda teslim oldu 363 olması gerekiyo galiba
canım teslim oldugu gun gecerlı degıl sılüsteki tarıh onemlı sevk başlangıc tarıhı yanı şafakk o tarıhle atılıoo![]()
öğreneceğim çok şey var![]()
canım seninki önceden gitmedi mi ? benimki 9unda teslim oldu 363 olması gerekiyo galiba
Allah nazarlardan koruusunn smdı yazamıo ama bır omur bırlkte ztn kutlycaksnz oyle dusun![]()
Canim sulus tarihi 4 Kasım ise ayniyiz.. okan 6sinda teslim oldu ama sülüs tarihi gecerli mesela ayin 4unde safak 364 oluyor 3unde 365 :)
Sağol bebegmmm
okan diyince bi tuhaf oluyorummm![]()
aynen bitane bitanee![]()
![]()
Allah yokluklarini gostermesinnnyarin güzel haberlerini alalimmm insallahhh
Canim sulus tarihi 4 Kasım ise ayniyiz.. okan 6sinda teslim oldu ama sülüs tarihi gecerli mesela ayin 4unde safak 364 oluyor 3unde 365 :)
Sağol bebegmmm
Bebegim ben gittigi gunden beri yaziyorum askimda yaziyomusagliorym ben cok kotuyum
![]()
Canim benimkinde de 4kasim sevk baslangic tarihi yaziyor sevk tarihi 5kasim ama 7si teslim oldu bu durumda safak kac kafam karıştı yine