93/4 asker yarenleri :)

senn gene kısa dönm snrm tlm ya sennki glck bz yarlcaz baksna

inci tanesi hehe sesını duymak ınsana ıyı gelıo deglmı

cnmm cok sağoll .. ankarada yeri kotumu ki şanslı deglm dıosn

canım bildiğine göre doğunun eğitimi batıdan daha ağırmış. duyduğuma göre iyimiş ama uzak işte hasretlik

:) evt cnm bn 20 yasndaym sevglim 22 . 2 yldr tecllydi bzmki ondn nrmlde 91/4 gtcektide nasip işte

memnun oldum canım bizimkiyle aynı yaştasın :)

memnun oldum canım bizimkiyle aynı yaştasın :)[/QUOTE]

senn yas ne ttlm söyldnde bn kaçrdm mı yksa :)

:) bnde az önce askermn bana gtmden aldğı çikoltyı ucndn ucndan yedim :) bitmsn dye her gün azck yiyorum

Ben cok özledim kizlar icim acıyor instagramdan resim paylasiyorum nasıl bakiyorumm...

hilall bende dun ılk defaa dışrı cıktımm sevglm gttgndn berı gıttgmz yerlerdn hep gectmm o kdr kotu oldum kııı ne zor yaaaa

Allah sabır versin hepimize cookk zoorr

senn yas ne ttlm söyldnde bn kaçrdm mı yksa :)

bende senden 1 yaş bücürüğüm :) 19 yaşındayım[/QUOTE]

olsn ttlm 1 yaştn bişeyck olmaz :)

kızlar bn sbh 6.30da uyncam malum iş var yine uykmda geldi çocklarn maratonu başlyo yne yaa poff hepnze iyi geceler herks rüyasnda birick askerni görsün inşallah :) yarin hepmzn askerleri arasın inşallah Allahım onları korusun amiiiin

bende senden 1 yaş bücürüğüm :) 19 yaşındayım

olsn ttlm 1 yaştn bişeyck olmaz :)

kızlar bn sbh 6.30da uyncam malum iş var yine uykmda geldi çocklarn maratonu başlyo yne yaa poff hepnze iyi geceler herks rüyasnda birick askerni görsün inşallah :) yarin hepmzn askerleri arasın inşallah Allahım onları korusun amiiiin [/QUOTE]

iyi geceler canım inşallah hepimiz görürüz.

Kısa dönem ama genede zorlanıorm allah sıze ıkı kat sabır versn (

Allahh hepımzn cddn yardmcısı olsn daha gıdelı 1 hafta olmadı bu haldeyım haldeyız...:18:

Kısa dönem ama genede zorlanıorm allah sıze ıkı kat sabır versn (

Allahh hepımzn cddn yardmcısı olsn daha gıdelı 1 hafta olmadı bu haldeyım haldeyız...:18:

sorma canım ya bizimki daha dün teslim oldu arkadaşlarım senle 1 yıl napcaz diyolar...

Aşkım koyu galatasaraylıdır bende fenerbahçeliyim. şimdi olsa dalga geçerdim kavga ederdik

Kizlar bugun saat 00:00da askmn bana mesaj atmasi lazimmmmdiii 15.aymz kutlu olsn diye yazrdi uzunnn uzunn 16.ayimza griyoruz.. ama atamicak coookkk kotuyum ben

Kızlar 1 gün daha geçtii bitttii 1 gün daha sevdiklerimizee yaklaştıkk Şafakk attıı 161 Mehtap 18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…