93/4 asker yarenleri :)

Zorlamak ıstemıyordur ama ciiden aşman guzl olur smdı araman lazm aslnda yenersn hem bı anda ara nasılsnz grsrz de kapa en azndn bı yerden kır şu olayını hihi

Zorlamak ıstemıyordur ama ciiden aşman guzl olur smdı araman lazm aslnda yenersn hem bı anda ara nasılsnz grsrz de kapa en azndn bı yerden kır şu olayını hihi

Kendimi biliyorum arayamam bebeğim Kuzenimin nişanına onlarda davetliler, orada gülümserim, fırsat olursa da öperim inş. :26:

Kizlaaarrr aşkımmmmm aradı sabaaahhh onun sesiyle uyandımmmm nasıl mutluyuuummmmmmmm :)))
Benim telefonu aramış yine mesgul vermis sabit hat beni arayamiyor anlamadikk.. annemi aramis is gidis saatimi biliyor ya bitanemm :) uyurken annemin duydum oglum o da seni ariyo dunden beri diye yataktan bii firlamisim varyaaa ver verrr diye askimmm dediii nasilsin dedi sesini duydum yaaa icim hiii rahatladiii dualarim kabul oldu sizde dua ettiniz hepinize coookk tesekkur ederimm :* iyiymis 14.bolukteymis aveaya git hattini duzelttir dedi seni cok seviyorum dediii sonra kapatrkeb seni cok seviyorum bakk deli etme bni kapat hadi dedi oyledir durun dururkeb deli olur ; P kizlarrrr cookk mutluyummmn ise gidiorum simdii gelince konusuruz mutlakaaaa hepinize tesekkur ederimmm tmda istedgm gbi bebegimib sesiyle uyandimmm opuldunuz :* :))

hadiii gözünnn aydın cnm çok sevindimm:)

cNm gozun aydinn ohh :))

bizde izin kullanmıycaz buyuk ıhtımal dagıtım ıznınede gelmiycek dırek gitcek dıe konuştuk :26:

Kızlar aradınızmı Askerlerinizin annesini

Aradım ben. Normalde pek görüşmeyiz. 1 yıllık evliyim. 5 kere filan aramışımdır. Kendi annemle de çok sık telefonla filan konuşmadığım için eşim de öyle baskı yapmaz.

O da pek aramaz beni. Eşimin gittiği gün aradı. Kızım bundan önce oğlum vardı daha farklıydık ama şimdi o yok sen bize emanetsin. Dahaçok arayacağım seni bitsıkıntın olursa uzak falan deme mutlaka söyle dedi. Sonra abisi de aradı aynı şekilde.

Ben de kaleyi içte fethetmek gerek bu bir fırsat belki de dedim. Dün öğlen aradım. Sabahtan beri haber almadım sen aldı mı diye. Biraz dertleştik. 10 dakika sonra eşim aradı. Dedim heme ona az önce de anneni aramıştım, reklam yaptım biraz. Daha sık aramayı düşünüyorum bu dönemde :))

Kendimi biliyorum arayamam bebeğim Kuzenimin nişanına onlarda davetliler, orada gülümserim, fırsat olursa da öperim inş. :26:

Bence de bu bir fırsat. Yenebilirsin o utangaçlığını. Aileler filan da biliyorsa bir sıkıntı yok. Arayabilirsin bence :)

Arar dedık ama bak .) ıstedıgn gıbı onn sesıyle uyandın ne guzel cok mutlu oldum canım.bencede gıt duzeltsınler hattını nerde problem varsa

Kızlar gunaydınnn.herkes iyidir inşallah?? telefonu calmayanların ılerleyen saatlerde çalar,çalanlarında günü musmutlu gecmeye devam eder inşallah .... .)

Kızlar gunaydınnn.herkes iyidir inşallah?? telefonu calmayanların ılerleyen saatlerde çalar,çalanlarında günü musmutlu gecmeye devam eder inşallah .... .)

gunaydin canim cok sukur guclu olamya calisiyorm sen nasilsin :) sabah ariycam demisti bekliyorumm.bakalimm

bende bırazdan dısarı cıkcam.dıscı yolları gozuktu dolgu falan olucak heralde.s gelince gorusuruz.arar canım musaıt oldugunda ıcını ferah tut.sıkma canını bsylerle ugras.internette ılgını ceken sayfalara bak falan zamanı gecırmeye calıs

gunaydin canim cok sukur guclu olamya calisiyorm sen nasilsin :) sabah ariycam demisti bekliyorumm.bakalimm

musait olunca eminim arar sorun yok canimm iyi olsunda tamam tatlim gecmis olsun gorusrzz brz iyi olaymda bi kac gune is falan bakicam byle cildirirm yoksa ((((

İnşallah ya. Dün aradı beni konuşurken ben de arayabiliyorum ankesörlü telefonu kontörlerin gitmesin seni dedim deneyelim dedi. Aradım ses çıkmadı. Bir daha ara bakalım diye aradı. Bir daha denedim. Ama geri aramadı bir daha sanırım kontörünü bitirdim

Çok sevindim canım benim, demiştik sana Sen hattını düzelttir biran önce belki engelleme vardır Allah mutluluğunu bozmasın Hilalcim

Nette gördüm böyle bir konu, arayınca ses iletilmiyormuş sanırım Bende istiyordum aramayı Kontörlü kartlar ne kadar ki canım?:26:

günaydın kızlarrrr hafta sonuda geldi askerlerinizle cmt pazar daha rahat konuşursunuz merak etmeyin aramayanlarıda arar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…