Aşmam gerek bebeğim de bakalım nasıl aşıcam :26: Kız kardeşinin doğum günü vardı Erhana söyledim de o kutladı, Erhan üstüme gelmez arayalım felan demez o yüzden bende utangaçlığımı yenemiyorum onun suçu :26:
Zorlamak ıstemıyordur ama ciiden aşman guzl olur smdı araman lazm aslnda yenersn hem bı anda ara nasılsnz grsrz de kapa en azndn bı yerden kır şu olayını hihi
Kendimi biliyorum arayamam bebeğimKuzenimin nişanına onlarda davetliler, orada gülümserim, fırsat olursa da öperim inş. :26:
Kizlaaarrr aşkımmmmm aradı sabaaahhh onun sesiyle uyandımmmm nasıl mutluyuuummmmmmmm :)))
Benim telefonu aramış yine mesgul vermis sabit hat beni arayamiyor anlamadikk.. annemi aramis is gidis saatimi biliyor ya bitanemm :) uyurken annemin duydum oglum o da seni ariyo dunden beri diye yataktan bii firlamisim varyaaa ver verrr diye askimmm dediii nasilsin dedi sesini duydum yaaa icim hiii rahatladiii dualarim kabul oldu sizde dua ettiniz hepinize coookk tesekkur ederimm :* iyiymis 14.bolukteymis aveaya git hattini duzelttir dedi seni cok seviyorum dediii sonra kapatrkeb seni cok seviyorum bakk deli etme bni kapat hadi dedi oyledir durun dururkeb deli olur ; P kizlarrrr cookk mutluyummmn ise gidiorum simdii gelince konusuruz mutlakaaaa hepinize tesekkur ederimmm tmda istedgm gbi bebegimib sesiyle uyandimmm opuldunuz :* :))
Kizlaaarrr aşkımmmmm aradı sabaaahhh onun sesiyle uyandımmmm nasıl mutluyuuummmmmmmm :)))
Benim telefonu aramış yine mesgul vermis sabit hat beni arayamiyor anlam
adikk.. annemi aramis is gidis saatimi biliyor ya bitanemm :) uyurken annemin duydum oglum o da seni ariyo dunden beri diye yataktan bii firlamisim varyaaa ver verrr diye askimmm dediii nasilsin dedi sesini duydum yaaa icim hiii rahatladiii dualarim kabul oldu sizde dua ettiniz hepinize coookk tesekkur ederimm :* iyiymis 14.bolukteymis aveaya git hattini duzelttir dedi seni cok seviyorum dediii sonra kapatrkeb seni cok seviyorum bakk deli etme bni kapat hadi dedi oyledir durun dururkeb deli olur ; P kizlarrrr cookk mutluyummmn ise gidiorum simdii gelince konusuruz mutlakaaaa hepinize tesekkur ederimmm tmda istedgm gbi bebegimib sesiyle uyandimmm opuldunuz :* :))
bizde izin kullanmıycaz buyuk ıhtımal dagıtım ıznınede gelmiycek dırek gitcek dıe konuştuk :26:
Kızlar aradınızmı Askerlerinizin annesini
Kendimi biliyorum arayamam bebeğimKuzenimin nişanına onlarda davetliler, orada gülümserim, fırsat olursa da öperim inş. :26:
Benim telefonu aramış yine mesgul vermis sabit hat beni arayamiyor anlamadikk.. annemi aramis is gidis saatimi biliyor ya bitanemm :) uyurken annemin duydum oglum o da seni ariyo dunden beri diye yataktan bii firlamisim varyaaa ver verrr diye askimmm dediii nasilsin dedi sesini duydum yaaa icim hiii rahatladiii dualarim kabul oldu sizde dua ettiniz hepinize coookk tesekkur ederimm :* iyiymis 14.bolukteymis aveaya git hattini duzelttir dedi seni cok seviyorum dediii sonra kapatrkeb seni cok seviyorum bakk deli etme bni kapat hadi dedi oyledir durun dururkeb deli olur ; P kizlarrrr cookk mutluyummmn ise gidiorum simdii gelince konusuruz mutlakaaaa hepinize tesekkur ederimmm tmda istedgm gbi bebegimib sesiyle uyandimmm opuldunuz :* :))
Aradım ben. Normalde pek görüşmeyiz. 1 yıllık evliyim. 5 kere filan aramışımdır. Kendi annemle de çok sık telefonla filan konuşmadığım için eşim de öyle baskı yapmaz.
O da pek aramaz beni. Eşimin gittiği gün aradı. Kızım bundan önce oğlum vardı daha farklıydık ama şimdi o yok sen bize emanetsin. Dahaçok arayacağım seni bitsıkıntın olursa uzak falan deme mutlaka söyle dedi. Sonra abisi de aradı aynı şekilde.
Ben de kaleyi içte fethetmek gerek bu bir fırsat belki de dedim. Dün öğlen aradım. Sabahtan beri haber almadım sen aldı mı diye. Biraz dertleştik. 10 dakika sonra eşim aradı. Dedim heme ona az önce de anneni aramıştım, reklam yaptım biraz. Daha sık aramayı düşünüyorum bu dönemde :))[/QUOT E]
Askerlerimiz yok ve annelerinin yaninda olursak ariyarak goruserrk daha.mutlu olurlar diye dusunuyorm :)) cook iyi dusunmussun aynen canim hem askerlerimznde hosuna gider :))
Kızlar gunaydınnn.herkes iyidir inşallah?? telefonu calmayanların ılerleyen saatlerde çalar,çalanlarında günü musmutlu gecmeye devam eder inşallah .... .)
gunaydin canim cok sukur guclu olamya calisiyorm sen nasilsin :) sabah ariycam demisti bekliyorumm.bakalimm
musait olunca eminim arar sorun yok canimm iyi olsunda tamam tatlim gecmis olsun gorusrzz brz iyi olaymda bi kac gune is falan bakicam byle cildirirm yoksabende bırazdan dısarı cıkcam.dıscı yolları gozuktu dolgu falan olucak heralde.s gelince gorusuruz.arar canım musaıt oldugunda ıcını ferah tut.sıkma canını bsylerle ugras.internette ılgını ceken sayfalara bak falan zamanı gecırmeye calıs
Kızlar gunaydınnn.herkes iyidir inşallah?? telefonu calmayanların ılerleyen saatlerde çalar,çalanlarında günü musmutlu gecmeye devam eder inşallah .... .)
İnşallah ya. Dün aradı beni konuşurken ben de arayabiliyorum ankesörlü telefonu kontörlerin gitmesin seni dedim deneyelim dedi. Aradım ses çıkmadı. Bir daha ara bakalım diye aradı. Bir daha denedim. Ama geri aramadı bir dahasanırım kontörünü bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?