canlaar ben yatıyorum artıkkk.. sabah ise gidicem saat kaç oldu :)
Hepinizeee iyi sohbetler iyi uykulaar inşallah sevdiğinizi görürsünüz rüyanızda.
Yarında arar bol bol olmasada sesini duyarsınız
Banada dua edin bende konuşıyımm duyuyım artık sesinii
İyii gecelerr
Bizimkisi aynıdır sanırım :26: şafaklarımız aynı ya bebeğimSenin Askerin izin kullanacak mı ? :26:
safak artmyı nasıl yptnz cnm cahil kldm brz.d
bizde izin kullanmıycaz buyuk ıhtımal dagıtım ıznınede gelmiycek dırek gitcek dıe konuştuk :26:
Kızlar aradınızmı Askerlerinizin annesini
Hepinizeee iyi sohbetler iyi uykulaar inşallah sevdiğinizi görürsünüz rüyanızda.
İyii gecelerr
Bizimkisi dağıtım da 2- 3 gün evci çıkacak o kadar, izne gelmeyecek canım. Bizim aileler hep biliyor ama ben arayamam :26: çok utanıyorum annesinden :26:
İyii gecelerr
hihi oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tatlım ara bi ayıpp oluurr halini hatrını sor hayırlı tezkereler olur ıns dee :44::44:
Kesinlikle arayamam çok utanıyorum, çok severler beni, annesi çok üstüme düşer ama bende tık yok utançtan tabi, bir akrabanın düğününde gördü benim gideceğim yerde Erhanın annesi geldi yanıma şimdi bir nişan var onlarda davetli annem tembih ediyor öp diye Neyse ki Erhan biliyor utandığımı birşey demez :26:
canlaar ben yatıyorum artıkkk..
İyii gecelerr
iyi geceler herkese inş sabah sevdgnzn sesiyle uyanırsınz bunada dua edin
İyi geceler cnm inşallah hepimiz o guzel seslerı ıle ıyı olduklarını ogrenerek uyanalım inşalllllllahhh
utancak ne var tatlım mutlu oluyolar yaBi dene ay cok cekıngensın kıyamam yemın torenıne gidecek mısın orada napıcan gıdersen
Gidemiyorumgitsem yine çekinir utanırdım Erhan askerden gelince istemeye gelicekler orda ne yapıcam onu düşünüyorum. Erhan umarım kahveleri annemlerin üstüne dökmezsin diyor hem sakar hemde utandığımı biliyor birşey olacak beklentisinde :26:
iyi geceler herkese inş sabah sevdgnzn sesiyle uyanırsınz bunada dua edin
kıyamam heheh aş kuzu bu durumu gelecekte napıcaksn ailesınız artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?