aynen öyle sesi çok kısık ve yorgundu böyle yaa hiç kıyamıyorum ağlamaklı gibiizmir gaziemirde canım ya.
çok kalabalık oluyormuş o yüzden arayamamıştır ya kötü düşünme ve benimkine öğlen 1 den 2 ye kadar serbest zaman vermişler öylelikle aradı sonra eğitim başlıcakmış arayamam dedi seninde öyledir mutlaka canım dert etme ferah tut içini lavaboya giderken bile komutandan izin alıyorlarmış canım oyüzden herşeyi düşünmek lazım kötü olma nolur...
Bitaneeemmm moralini bozmaa sakinn aricaakk
Arıycak zaman bulamadı demekki ne biliyim cnm arıycm dedı arıyamadı ya mrk edıorm ıns telefonm çalarr :2: CansınnYoğunlardır tabı benmkı dun aradıgında dışardayıız heep ıcerı gırmıoruz bılle demiştii bi sorun olmasındaa beklerım aramasınıda :26::26:
Aradıı şukurlerr olsunn sesi bugn daha ıyı gelıodu ıyıdı bugn yemekler dedı yuruyoruz boyna baya kılo verıceem anlaşılan dedı yemegnı yemıs sodasını içiyormuş kafama göre arıyamıyorum bozuk bazı anksrler dedıı aradı anksrlude bozuktu sesıı gııdıyodu hep ama sukurler olsndarısı telefon beklıyenlerın başına bebegimmm sana da cook sevındm sprz ne acabaaa
canım ızmır gazıemır ulastırmadaysa rahat olur oyle cok sıkı bır yer değıl.bızım arkadasta 2 ay once ordaydı.usta bırlıgı malatyaya cıktı smdı orda
Kızlar ilk günler aramazlarsa ya da saniyelik konuşrlarsa çok fazla kafanıza takmayın öncelikle bulundukları yer çok önemli bide ilk günler her şeyi sürü halinde yapıolar daha kıyafetleri bile gelmemiş olabiliyo aşılar var genel kontroller var boşluk bulduklarında arıycaklarından emin olabilirsiniz ,1-2 haftaya kadar her şey oturur evet zor bi dönem ama ne ilksiniz ne son ben 93-1 gönderdim aynı şeylerden geçtik her şey yavaş yavaş oluyo eğitimler başlayınca da çok yorgun oluyolar sonra zaten 1 ay sonra yemin töreni oluyo inşallah fırsat bulup gidersiniz ben gitmiştim gerçekten çok gurur verici...Kendinizi çok kasmayın ilk günler ağlayın zırlayın ama telefonda asla ağlamayın hep moral verin en zor zamanlar bugünler zaman geçtikçe görceksiniz her gün bi öncekinin aynısı oluyo...
Hakkınızda hayırlısı olsun hepinizi Allah kavuştursun
aynen öyle düşün tabikii canım yaa. benim yarim yine aradı şimdi yat emri vermişler şimdilik oda hemen aramış canım yaaaeğitimler tam başlayana kadar böyle ararım dedi sonra zorlaşabilir dedi bakalım nolcak yaa ama olsun buna şükür bu kadar duyuyorum ya sesini o bana yeter hem gündüze göre baya iyidi seside bebeğiminnn :)
çoook sevindiiimmm canımmmm gözün aydın herşey hayırlısıyla yoluna giricek inşallah yaaaa çok şükürr
Çok şukurr cnm zor ama ıyı odgunu duyunca dha ıyı gecıoo sagol cnm sızede smdıden hayırlı teskerelerr
benmıkıde 8 de iştima var oraaya gıdcm demıstı ankesrlululer bozukms bnı aradıgndada gıdıyodu sesı cızırtı gelıodu ama sesını duydum ıyı oldgnu ogrendım yaaa bana yeteeeeeeeeeeeeeerÇok şukur hepımıze
sesini duyunca ayrı bi rahatlıkk ayrı ferahlık geliyor demi insana o an unutuyosun bütün herşeyii şöyle derindeeen bir ohh bee der gibiii
Ohh şükürler olsun diyorsun tatlımNe kadr onemlıymıs konuşabilmek bu denlıı saatlerce konusmak yetmezken dakikalar ıcın mutlu olabiliyoruzz
Aradıı şukurlerr olsunn sesi bugn daha ıyı gelıodu ıyıdı bugn yemekler dedı yuruyoruz boyna baya kılo verıceem anlaşılan dedı yemegnı yemıs sodasını içiyormuş kafama göre arıyamıyorum bozuk bazı anksrler dedıı aradı anksrlude bozuktu sesıı gııdıyodu hep ama sukurler olsndarısı telefon beklıyenlerın başına bebegimmm sana da cook sevındm sprz ne acabaaa
cok sevindim bebegmmmmbılmem kı ay kutahyadan porselen takımı alsın ceyizime hahaha
haha alemsin Valla gideli kaç gun oldu ne sprzi dusunuyor acepp
Bebeğim yemek konusunda benim sevgiliminde sıkıntısı var yerleri supurdukleri fırçayla tezgahı supuruyolar diyor les gibiymis Allahdan usta birligine gidicek orası güzel olur inşallahüst devreleri çok devrecilik yapıyormuş yaa onlardan yana sıkıntısı çok bide yemek konusunda tabi ama mecbur alışıcak kii sabah konuşmamıza göre az önce sesi çook iyi geliyordu ilk alışma evresi olduğundan belkide canım ya zorladı en baştan inşallah daha sonraki günlerde seninde dediğin gibi olurda rahat oluruzz inşallahh..
Nasıl gidiyor taze yarenler??? Azcık sabır telefon sorun oluyor acemilikte..her şey zamanla oturucak
Özlemli geçiyor valla :) ariyor sesini duyuyorumda benim hatta sıkıntı vardı yeni hat aldım hemen :)
Daha bu özlemsiz halleriniz desem...6 ay görmediğinizde olabilr..o zaman her şey daha ağır oluyor ama biraz sabır :)
Öyle tabi ki canim :) suan alışkın değiliz ya şahsen ben cook büyük bir boşluğa düştüm biz hergub 5 dakikada olsa görürdük birbirimizi evlerimiz çok yakın oldugu icin.. simdi heryerde animiz var bugun isten gelirken bakiyorumda 15 aydir beraberiz ne cok sey yasamisiz o 15 ayda :) 12 ayida gecicek Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?