kardeşimde aradı iyi haberlerini aldık.darısı aramayanlara.aramayanlarda endişelenmesin sıra çooook olurmuş.
Nette gördüm böyle bir konu, arayınca ses iletilmiyormuş sanırımBende istiyordum aramayı Kontörlü kartlar ne kadar ki canım?:26:
İnşallah ya. Dün aradı beni konuşurken ben de arayabiliyorum ankesörlü telefonu kontörlerin gitmesin seni dedim deneyelim dedi. Aradım ses çıkmadı. Bir daha ara bakalım diye aradı. Bir daha denedim. Ama geri aramadı bir dahasanırım kontörünü bitirdim
Kizlaaarrr aşkımmmmm aradı sabaaahhh onun sesiyle uyandımmmm nasıl mutluyuuummmmmmmm :)))
Benim telefonu aramış yine mesgul vermis sabit hat beni arayamiyor anlamadikk.. annemi aramis is gidis saatimi biliyor ya bitanemm :) uyurken annemin duydum oglum o da seni ariyo dunden beri diye yataktan bii firlamisim varyaaa ver verrr diye askimmm dediii nasilsin dedi sesini duydum yaaa icim hiii rahatladiii dualarim kabul oldu sizde dua ettiniz hepinize coookk tesekkur ederimm :* iyiymis 14.bolukteymis aveaya git hattini duzelttir dedi seni cok seviyorum dediii sonra kapatrkeb seni cok seviyorum bakk deli etme bni kapat hadi dedi oyledir durun dururkeb deli olur ; P kizlarrrr cookk mutluyummmn ise gidiorum simdii gelince konusuruz mutlakaaaa hepinize tesekkur ederimmm tmda istedgm gbi bebegimib sesiyle uyandimmm opuldunuz :* :))
canım bazı telefonlar geri dönüşümlü.
bazılarını arıyosun ama ses gelmiyor.
o geri dönüşümlü telefonları bulmanız lazım.
eşim bi gün beni sırayla bütün telefonlardan aramıştı.
en sonunda geri aranabilen 2 telefon keşfetmiştik. hep onlardan arıyorduk birbirimizi
ay ins bekliyoruz yeniden sesini duymaak icinnn ask ask askkkk :)
canım bazı telefonlar geri dönüşümlü.
bazılarını arıyosun ama ses gelmiyor.
o geri dönüşümlü telefonları bulmanız lazım.
eşim bi gün beni sırayla bütün telefonlardan aramıştı.
en sonunda geri aranabilen 2 telefon keşfetmiştik. hep onlardan arıyorduk birbirimizi
ALLah kavusrsn hepmizi arkdslr bnde dun aksam gönderdım askerimi cok zormus nasıl gececek günler bilmyrm
allah kavuştursunn canım
gece inşallah yarın arar arar diye uyudum rüyamda bile konuşuyoduk böyle telefonda o derece yaniamaa yarimde aradı yaa şükür bi sabah kahvaltıdan sonra aradı bide öğlen yemekten sonra ara vermişler o zaman aradı biriciğimm nasıl rahatladım anlatamamm yaaa ama çok zorlanıyor okumaya gayret etmeyip uzun dönem gittiği için bin pişman 2 günde nasıl geçcek günler biilmiyorum dedi daha meslek ayrımları olmamış 2. celplerde geldikten sonra ayrılcakmış galiba ama acemiliği 75 günmüş büyük ihtimalle yaaaa ona çok üzüldüm sabret bi iki haftaya düzene girer diyorum ama çok zorlanıyorum üst devreler eziyet ediyor koyun gibiyiz burda diyo başka şey demiyo yaaa napcamı şaşırdım ama düne göre biraz daha iyiyim en azından şu an için canlarım şükür..
siz neler yaptınız iyi haberler var mı nasılsınız...
zorlanıyor demekki ahh allah sabır versın neredeydı askerın ? benmkı dun arıycm dedı arıyamadı sabah ararım dedı arıyamadı 6.38 i beklıorumm bakalım arıyabilcekmii sorucam cok mu yogunsunuz arıycam dedn sabah arıyamadın mrk etıım dıe :44::44:
aynen öyle sesi çok kısık ve yorgundu böyle yaa hiç kıyamıyorum ağlamaklı gibiizmir gaziemirde canım ya.
çok kalabalık oluyormuş o yüzden arayamamıştır ya kötü düşünme ve benimkine öğlen 1 den 2 ye kadar serbest zaman vermişler öylelikle aradı sonra eğitim başlıcakmış arayamam dedi seninde öyledir mutlaka canım dert etme ferah tut içini lavaboya giderken bile komutandan izin alıyorlarmış canım oyüzden herşeyi düşünmek lazım kötü olma nolur...
hadiii gözünnn aydın cnm çok sevindimm:)
cNm gozun aydinn ohh :))
Arar dedık ama bak .) ıstedıgn gıbı onn sesıyle uyandın ne guzel cok mutlu oldum canım.bencede gıt duzeltsınler hattını nerde problem varsa
Sagol bebegim hattim duzelmiyor yeni hat aldnÇok sevindim canım benim, demiştik sanaSen hattını düzelttir biran önce belki engelleme vardır Allah mutluluğunu bozmasın Hilalcim
ayyy süper ya çok sevindim canım aynen sen git o zaman bi düzelttir çok garip iyi ki denk gelmiş bugün artık :) bugün halledersin hattınıda hafta sonu zaten daha raht oluyorlar boş telefon yakalarsa arar hemen seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?