• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

canlaar ben yatıyorum artıkkk.. sabah ise gidicem saat kaç oldu :)
Hepinizeee iyi sohbetler iyi uykulaar inşallah sevdiğinizi görürsünüz rüyanızda.
Yarında arar bol bol olmasada sesini duyarsınız :16:
Banada dua edin bende konuşıyımm duyuyım artık sesinii :14:
İyii gecelerr:16:

inş cnmmm iyi geceler yarın ıyı hberlernı beklıyoruz :54:

bizde izin kullanmıycaz buyuk ıhtımal dagıtım ıznınede gelmiycek dırek gitcek dıe konuştuk :26:

Kızlar aradınızmı Askerlerinizin annesini :16:

Bizimkisi dağıtım da 2- 3 gün evci çıkacak o kadar, izne gelmeyecek canım. Bizim aileler hep biliyor ama ben arayamam :26: çok utanıyorum annesinden :26:

Hepinizeee iyi sohbetler iyi uykulaar inşallah sevdiğinizi görürsünüz rüyanızda.

iyi geceler bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :54::54::54:

arar arar seninkide merk etme telefonunla yapışık yaşamaya devam et :54:

Bizimkisi dağıtım da 2- 3 gün evci çıkacak o kadar, izne gelmeyecek canım. Bizim aileler hep biliyor ama ben arayamam :26: çok utanıyorum annesinden :26:

Tatlım ara bi ayıpp oluurr halini hatrını sor hayırlı tezkereler olur ıns dee :44::44:

İnş. Askerinle konuşursun canım :16: iyi geceler :16: Rüyanda Askerini gör :54:

Tatlım ara bi ayıpp oluurr halini hatrını sor hayırlı tezkereler olur ıns dee :44::44:

Kesinlikle arayamam çok utanıyorum, çok severler beni, annesi çok üstüme düşer ama bende tık yok utançtan tabi, bir akrabanın düğününde gördü benim gideceğim yerde Erhanın annesi geldi yanıma şimdi bir nişan var onlarda davetli annem tembih ediyor öp diye Neyse ki Erhan biliyor utandığımı birşey demez :26:

Kesinlikle arayamam çok utanıyorum, çok severler beni, annesi çok üstüme düşer ama bende tık yok utançtan tabi, bir akrabanın düğününde gördü benim gideceğim yerde Erhanın annesi geldi yanıma şimdi bir nişan var onlarda davetli annem tembih ediyor öp diye Neyse ki Erhan biliyor utandığımı birşey demez :26:

utancak ne var tatlım mutlu oluyolar ya :16::16: Bi dene ay cok cekıngensın kıyamam yemın torenıne gidecek mısın orada napıcan gıdersen :54:

canlaar ben yatıyorum artıkkk..

iyi geceler herkese inş sabah sevdgnzn sesiyle uyanırsınz bunada dua edin :(

utancak ne var tatlım mutlu oluyolar ya :16::16: Bi dene ay cok cekıngensın kıyamam yemın torenıne gidecek mısın orada napıcan gıdersen :54:

Gidemiyorum :5: gitsem yine çekinir utanırdım :50: Erhan askerden gelince istemeye gelicekler orda ne yapıcam onu düşünüyorum. Erhan umarım kahveleri annemlerin üstüne dökmezsin diyor hem sakar hemde utandığımı biliyor birşey olacak beklentisinde :26:

Gidemiyorum :5: gitsem yine çekinir utanırdım :50: Erhan askerden gelince istemeye gelicekler orda ne yapıcam onu düşünüyorum. Erhan umarım kahveleri annemlerin üstüne dökmezsin diyor hem sakar hemde utandığımı biliyor birşey olacak beklentisinde :26:

kıyamam heheh aş kuzu bu durumu gelecekte napıcaksn ailesınız artıkk :16:

kıyamam heheh aş kuzu bu durumu gelecekte napıcaksn ailesınız artıkk :16:

Aşmam gerek bebeğim de bakalım nasıl aşıcam :26: Kız kardeşinin doğum günü vardı Erhana söyledim de o kutladı, Erhan üstüme gelmez arayalım felan demez o yüzden bende utangaçlığımı yenemiyorum onun suçu :26:

Back