93/4 asker yarenleri :)

Vallahi bebeğim benimkisi 25 yaşına giricek olaylara çok farklı yaklaşır, çok sakindir ve öyle bir konuşur ki ona hak verirsin, istemesemde o şekilde davrandı, mesajlaşmamaya alıştırdı. çok ağladım tabi ama nafile. Şu an anlıyorum ama o haklıymış, ben söz konusu o olunca çok zayıf bir insan oluyorum, o beni çok iyi tanıyor. İlk aşkım birde o yüzden galiba. ben çok uçarıyımdır ama o çok sakindir beni dizginler yani. Yeri geldiğinde de ben onu dizginlerim ya neyse

aa benımde oyle olmustu ya evdeyım bı anda eve gırmıs boyle sonra karsımda bı gordum onu terasa cıkmıs bende yatak odasındayım boyle yatıyorum pc kucagımda burda takılıyodum kızlarla konusuyodum
sonra bı cıglık kıyamet koptu evde oh ohhhhhhh senınde oyle olsun ıyı dusunmus sevgılın cok hos oluyo

Aslında gerçekten mantıklı ama ben dayanamazdım sabır lazım bana ben çok sabırsızım lanet olsun :)

ayy inşallaahh canımm iş yerime gelir benim zatenn 3 şansım var diyor ya 1.dükkan ya 2. yada ev

hehe ayyy o gunlerınızde gelsınde ınssss hepsı gelcek zatennnn ohh

canlaar ben yatıyorum artıkkk.. sabah ise gidicem saat kaç oldu :)
Hepinizeee iyi sohbetler iyi uykulaar inşallah sevdiğinizi görürsünüz rüyanızda.
Yarında arar bol bol olmasada sesini duyarsınız
Banada dua edin bende konuşıyımm duyuyım artık sesinii
İyii gecelerr

bizde izin kullanmıycaz buyuk ıhtımal dagıtım ıznınede gelmiycek dırek gitcek dıe konuştuk :26:

Kızlar aradınızmı Askerlerinizin annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…