ohh hilal ıyı yapmışsınn çalışır olumlu enerjiii yayalımmm sana yrn konuşcaksn vee askerımlee konuştmm diceksn bıze inşşşşşuzramm alıştırma yapmasydnz kzu yetrnce alışma evresne gırcezz doya doya konuşsydnz keşke kuzu bız her dkıka konsr hep yanyanaydık zaten hergn gorusyrdk baya boşluga düştm onsuz olmak dışrı bıle cıkmıorm :26: istemıyorummm onsuzzz
inşallah bebeğimm
Bizde öyleydikkk inanırmısın .. Hep beraberdik evlerimiz 2 sokak aralıklarda zaten. Ben arkadaşımla bile dışarı çıkmadım 15 ay olucak kasımın 11inde ilk günden beri hep onunla gezerim. İzinde vermez zatennnşimdi öyle boşluktayım ki çook iyi anlıyorum seni. evden işeee işten eve.. başka alternatif bile sunmuyorum kendime onsuz canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama aşkım bana kaç gün acemilik yapacağını söylemeyecek süpriz yapıp karşıma çıkıcakmış
biz son zamanlarda cok görusmdk alışmamz içn ama hıc de kolay dgl.s
biz son zamanlarda cok görusmdk alışmamz içn ama hıc de kolay dgl.s
Biz son 1 ay alıştırma yaptık, inanmayacaksınız bana mesaj atmıyordu, sabah günaydın akşam napıyorsun :26:
nasılll dayandınız :26:
Ben dayanamadım tabi sık sık ağladım, delirdim resmen, ama şuan iyiyim. :26:
biz hep son zamanlarımızı birlikte geçirdik ama 9 gün önce ayrıldık yani ben en son 28 ekim akşamı gördüm bidahada göremedimm
Vallahi bebeğim benimkisi 25 yaşına giricek olaylara çok farklı yaklaşır, çok sakindir ve öyle bir konuşur ki ona hak verirsin, istemesemde o şekilde davrandı, mesajlaşmamaya alıştırdı. çok ağladım tabi ama nafile. Şu an anlıyorum ama o haklıymış, ben söz konusu o olunca çok zayıf bir insan oluyorum, o beni çok iyi tanıyor. İlk aşkım birde o yüzden galiba. ben çok uçarıyımdır ama o çok sakindir beni dizginler yani. Yeri geldiğinde de ben onu dizginlerim ya neyse
aa benımde oyle olmustu ya evdeyım bı anda eve gırmıs boyle sonra karsımda bı gordum onu terasa cıkmıs bende yatak odasındayım boyle yatıyorum pc kucagımda burda takılıyodum kızlarla konusuyodum
sonra bı cıglık kıyamet koptu evde oh ohhhhhhhsenınde oyle olsun ıyı dusunmus sevgılın cok hos oluyo
burda atmasada şafaklar attı hihi
burda atmasada şafaklar attı hihi
Aslında gerçekten mantıklı ama ben dayanamazdım sabır lazım bana ben çok sabırsızım lanet olsun :)
ayy inşallaahh canımm iş yerime gelir benim zatenn 3 şansım var diyor ya 1.dükkan ya 2. yada ev
inş acemi birlıkleri uzun surmzde erken gelrler.s
bizde attırdık aslında ama sizde nasıl atıyor cahilliğimize verin artık
inş acemi birlıkleri uzun surmzde erken gelrler.s
29 kasımda olucakmış yemın torenı herkesnkı aynıdır herldı yada hemen hemen o tarıhlerdedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?