93/4 asker yarenleri :)

Profilini duzenle kısımda nereye yapıştrcm bulamadımm onu :$

Profilini duzenle kısımda nereye yapıştrcm bulamadımm onu :$

canım çizelge kısmı var oraya yapıştıracaksın, bilgilerinin arasında kan bağışı ile bebeğinizin doğum tarihinin arasında

Son düzenleme:
Benimkisi pek romantik değil, oradakiler mektup yazmazsa o bana yazmaz kesinlikle :26:

benmkı yazdıklarımı goturmedı bille orada bırı dolabı açar snın ozel yazdıklrnı okur ellıne alırr mahvederm onu ddı ddm allah aşkna evde oku gtmedn hepsını okudu

Kızlar canınızı sıkmayın bu kadar :/ her kez uzgun herkesın yuzu asık gordukce uzuluyorum.yarın ola hayrola.yarın fırsat buldukları ılk dakıka arıcaklar sızı.Sızın destegınıze sesınızı duymaya ıhtıyacları var.boyle dusunun ıcınızı ferah tutun.Iyı geceler toruncuklarım,herkese sevdiğiyle güzel rüyalar diliyorum...

benmkı yazdıklarımı goturmedı bille orada bırı dolabı açar snın ozel yazdıklrnı okur ellıne alırr mahvederm onu ddı ddm allah aşkna evde oku gtmedn hepsını okudu

Hiç aklıma gelmedi öyle şeyler yapmak :26:ben sadece Diş fırçası aldım Galatasaraydan, koyu GS liyizdir krem, sabun aldım, İzmirden kese almıştım ona verdim, birde lif ördüm çok sevinmişti gözleri yaşardı mutluluktan

sesimizi duymaya ihtiyacları var ama benim telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalmış benimi bulur ya bak yine depresyona girdimmm.... Sagol canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar

aynenn sesını duyamadm ya uyuyamyrm

sana özel mesaj attım canım ama görmedin sanırım

Sağol canım benim sanada sevdiğinle güzel rüyalar

güzeel şeyler sende yapmışşsın resmımızı bile götürmedi senı mı gorsunlerr orada adamlar dıe ayy ayy yaniiii

üzülme canım yarın arar kesin.olur oyle talıhsızlıkler bende yasamıstım.kafana cok takıp kendını yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…