O sitede resmi yaptığın yerde altta adres çubuğu gibi bir yer var, o adres çub. da yazılı olan yazıyı ( http den png ye kadar olan kısmı ) kopyala daha sonra --- Kadınlar kulübü sayfasında üstte kullanıcı kontrol paneli ne girip profili düzenleyi tıkla ve çizelgeye o kopyaladığın yazıyı yapıştır deyip değişiklikleri kaydet canım
Profilini duzenle kısımda nereye yapıştrcm bulamadımm onu :$
canım çizelge kısmı var oraya yapıştıracaksın, bilgilerinin arasında kilo boy gibi kutucukların arasında
Askerde mektuplaşma var değil mi ? Biz mektuplaşmayı düşünüyoruz
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyo tühh
Vardır canımm :)) hehe nostaljik olur yapnn tatlımm
Olmuşbende kavuşma şeklinde yapıcaktım bir türlü yapamadım gül'ü buldum
Seçeneklerde var bebegimm ay çok şirindirk olduk az var sevdiklerimize kavuşmaya inş :)
Benimkisi pek romantik değil, oradakiler mektup yazmazsa o bana yazmaz kesinlikle :26:
benmkı yazdıklarımı goturmedı bille orada bırı dolabı açar snın ozel yazdıklrnı okur ellıne alırr mahvederm onu ddı ddm allah aşkna evde oku gtmedn hepsını okudu
Kesinlikle öyleAma senin tarihte bir sorun var :26: 6 ay diyor
Kızlar canınızı sıkmayın bu kadar :/ her kez uzgun herkesın yuzu asık gordukce uzuluyorum.yarın ola hayrola.yarın fırsat buldukları ılk dakıka arıcaklar sızı.Sızın destegınıze sesınızı duymaya ıhtıyacları var.boyle dusunun ıcınızı ferah tutun.Iyı geceler toruncuklarım,herkese sevdiğiyle güzel rüyalar diliyorum...
aynenn sesını duyamadm ya uyuyamyrm
Kızlar canınızı sıkmayın bu kadar :/ her kez uzgun herkesın yuzu asık gordukce uzuluyorum.yarın ola hayrola.yarın fırsat buldukları ılk dakıka arıcaklar sızı.Sızın destegınıze sesınızı duymaya ıhtıyacları var.boyle dusunun ıcınızı ferah tutun.Iyı geceler toruncuklarım,herkese sevdiğiyle güzel rüyalar diliyorum...
Hiç aklıma gelmedi öyle şeyler yapmak :26:ben sadece Diş fırçası aldım Galatasaraydan, koyu GS liyizdirkrem, sabun aldım, İzmirden kese almıştım ona verdim, birde lif ördüm çok sevinmişti gözleri yaşardı mutluluktan
sesimizi duymaya ihtiyacları var ama benim telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalmış benimi bulur yabak yine depresyona girdimmm.... Sagol canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar
hilal sım kartını telefdndn cıkar ttekrar yerleştir ve cekmeyen yerlerde bulundurma ne olur ne olmaz bı kapa aç telefnu sesını duymak ınsana cddn ıyı gelıoo yarın sabahııı beklıyorummmm ebnde
sesimizi duymaya ihtiyacları var ama benim telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalmış benimi bulur yabak yine depresyona girdimmm.... Sagol canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar
sana özel mesaj attım canım ama görmedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?