güzeel şeyler sende yapmışşsın resmımızı bile götürmedi senı mı gorsunlerr orada adamlar dıe ayy ayy yaniiii
güzeel şeyler sende yapmışşsın resmımızı bile götürmedi senı mı gorsunlerr orada adamlar dıe ayy ayy yaniiii
üzülme canım yarın arar kesin.olur oyle talıhsızlıkler bende yasamıstım.kafana cok takıp kendını yeme
hilal sım kartını telefdndn cıkar ttekrar yerleştir ve cekmeyen yerlerde bulundurma ne olur ne olmaz bı kapa aç telefnu sesını duymak ınsana cddn ıyı gelıoo yarın sabahııı beklıyorummmm ebnde
aynıııı benimkiii :) Resmimizi götürmüyomusuuunnn diye tripli bi konuşma yapıyım dedim bi kenan imirzalıoğlu bakışı attı elalemin adamları seni görücek ya da ben eğitimdeyken alıcak bakıcak katilmi ediceksin beni he bide cezaevi yolu bekleyeceksen götürürüm tabii dediii :) canımmm sevgilim ya..:2:
Şimdi aklıma geldi tırnak makası da koymuştum Erhan yuhh demişti,Aşkım benim Benimkisi de götürmedi fotoğrafımızı çok ısrar ettim oysaki
inşallahhh canımm
canım benim tel note 2 hattı kırıp takıyorlar nasıl cıkartabilirim kii
Hilal yalnız değilmişim bu konuda ohhKatil olmamaları ıcın peki dıyoruz Çok özledimm kıskancıı ya
uzramm sende bızdensınn ehehe
Hilal yalnız değilmişim bu konuda ohhKatil olmamaları ıcın peki dıyoruz Çok özledimm kıskancıı ya
uzramm sende bızdensınn ehehe
bnmkınde ıphone 5 var onlardada kırıp takılıo ya o cıkarıodu rahtlıkla senınkı de cıkıodr ama ugrsma kapa aç telefonu bı yenılensın :))) :18:
Kesinlikle fotoğraf olayı tasdikliyor zaten bebeğim
bir söz vardı ya hani.. Rüzgar yine kokunu getirdi burnuma. Anlayacağın bu gecede canım burnumda..
tamam bebeğim denicem şimdi ah bi arasınnnn bak nasıl coşkulu coşkulu haber vericem sizeee.. ben bu halime hiç alışkın değilim çok neşeliyimdir normalde
kıyamammm ahh ahh dayanmak zorundayız koy verme kendnı cok anlıorm dun bende boyleydım sesını duymak cıdden cok etkılıyor tatlım ınsanıı haberlerını beklıyoruzzzz
Aman zihinlerindeyız zaten bana gıtmedn dıordu kı haftada 3 kere fln ararım şimdi aradıgnda dıo kı akşamm gene aramaya çalışcam yarn sabahta hemen arıycam noldu haftada 3 kere aralaamalara
Biz son 1 ay alıştırma yaptık, inanmayacaksınız bana mesaj atmıyordu, sabah günaydın akşam napıyorsun :26:
nasılll dayandınız :26:
Sim kartı cıkarttım ya hafıza kartı gibiymiş itiyosun kendini dışarı atıyo :) kapattım açtım bir de kare kare 002 kare yapıyolar ya ondan yaptım yarında çalmazsa kırarım ben bu telefonu
Biz son 1 ay alıştırma yaptık, inanmayacaksınız bana mesaj atmıyordu, sabah günaydın akşam napıyorsun gece de iyi geceler bu kadardı :26: sinir oluyordum, ama şuan daha iyiyim, faydasını görüyorum :26:
ohh hilal ıyı yapmışsınn çalışır olumlu enerjiii yayalımmm sana yrn konuşcaksn vee askerımlee konuştmm diceksn bıze inşşşşşuzramm alıştırma yapmasydnz kzu yetrnce alışma evresne gırcezz doya doya konuşsydnz keşke kuzu bız her dkıka konsr hep yanyanaydık zaten hergn gorusyrdk baya boşluga düştm onsuz olmak dışrı bıle cıkmıorm :26: istemıyorummm onsuzzz
Bana ulasamamis ya uzulmustur diye telaslaniyorum
ulaşır bebeğimmm merak etme sen dha çok konuşcaksınızzzz üzme kendini seeen
inşallah bebeğimm
Bizde öyleydikkk inanırmısın .. Hep beraberdik evlerimiz 2 sokak aralıklarda zaten. Ben arkadaşımla bile dışarı çıkmadım 15 ay olucak kasımın 11inde ilk günden beri hep onunla gezerim. İzinde vermez zatennnşimdi öyle boşluktayım ki çook iyi anlıyorum seni. evden işeee işten eve.. başka alternatif bile sunmuyorum kendime onsuz canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama aşkım bana kaç gün acemilik yapacağını söylemeyecek süpriz yapıp karşıma çıkıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?