• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

O sitede resmi yaptığın yerde altta adres çubuğu gibi bir yer var, o adres çub. da yazılı olan yazıyı ( http den png ye kadar olan kısmı ) kopyala daha sonra --- Kadınlar kulübü sayfasında üstte kullanıcı kontrol paneli ne girip profili düzenleyi tıkla ve çizelgeye o kopyaladığın yazıyı yapıştır deyip değişiklikleri kaydet canım :34:

Profilini duzenle kısımda nereye yapıştrcm bulamadımm onu :$:17::17::17::17::17::17::17::17:

Profilini duzenle kısımda nereye yapıştrcm bulamadımm onu :$:17::17::17::17::17::17::17::17:

canım çizelge kısmı var oraya yapıştıracaksın, bilgilerinin arasında kan bağışı ile bebeğinizin doğum tarihinin arasında :32:

Son düzenleme:
Benimkisi pek romantik değil, oradakiler mektup yazmazsa o bana yazmaz kesinlikle :26:

benmkı yazdıklarımı goturmedı bille orada bırı dolabı açar snın ozel yazdıklrnı okur ellıne alırr mahvederm onu ddı ddm allah aşkna evde oku gtmedn hepsını okudu :1::1::16::16::16:

Kızlar canınızı sıkmayın bu kadar :/ her kez uzgun herkesın yuzu asık gordukce uzuluyorum.yarın ola hayrola.yarın fırsat buldukları ılk dakıka arıcaklar sızı.Sızın destegınıze sesınızı duymaya ıhtıyacları var.boyle dusunun ıcınızı ferah tutun.Iyı geceler toruncuklarım,herkese sevdiğiyle güzel rüyalar diliyorum...

benmkı yazdıklarımı goturmedı bille orada bırı dolabı açar snın ozel yazdıklrnı okur ellıne alırr mahvederm onu ddı ddm allah aşkna evde oku gtmedn hepsını okudu :1::1::16::16::16:

Hiç aklıma gelmedi öyle şeyler yapmak :26:ben sadece Diş fırçası aldım Galatasaraydan, koyu GS liyizdir :16: krem, sabun aldım, İzmirden kese almıştım ona verdim, birde lif ördüm çok sevinmişti gözleri yaşardı mutluluktan :5:

Kızlar canınızı sıkmayın bu kadar :/ her kez uzgun herkesın yuzu asık gordukce uzuluyorum.yarın ola hayrola.yarın fırsat buldukları ılk dakıka arıcaklar sızı.Sızın destegınıze sesınızı duymaya ıhtıyacları var.boyle dusunun ıcınızı ferah tutun.Iyı geceler toruncuklarım,herkese sevdiğiyle güzel rüyalar diliyorum...

sesimizi duymaya ihtiyacları var ama benim telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalmış benimi bulur ya :( bak yine depresyona girdimmm.... Sagol canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar

aynenn sesını duyamadm ya uyuyamyrm :(

sana özel mesaj attım canım ama görmedin sanırım

Sağol canım benim :54: sanada sevdiğinle güzel rüyalar :16:

Hiç aklıma gelmedi öyle şeyler yapmak :26:ben sadece Diş fırçası aldım Galatasaraydan, koyu GS liyizdir :16: krem, sabun aldım, İzmirden kese almıştım ona verdim, birde lif ördüm çok sevinmişti gözleri yaşardı mutluluktan :5:

güzeel şeyler sende yapmışşsın resmımızı bile götürmedi senı mı gorsunlerr orada adamlar dıe ayy ayy yaniiii :30::52:

sesimizi duymaya ihtiyacları var ama benim telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalmış benimi bulur ya :( bak yine depresyona girdimmm.... Sagol canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar

hilal sım kartını telefdndn cıkar ttekrar yerleştir ve cekmeyen yerlerde bulundurma ne olur ne olmaz bı kapa aç telefnu sesını duymak ınsana cddn ıyı gelıoo yarın sabahııı beklıyorummmm ebnde :43:

üzülme canım yarın arar kesin.olur oyle talıhsızlıkler bende yasamıstım.kafana cok takıp kendını yeme

sana özel mesaj attım canım ama görmedin sanırım

Back