93/4 asker yarenleri :)

canım askeriyeyi arayp ne dcz

canım ben askeriyeyi aradım kaçıncı bölükte bilmiyordum yardımcı oldular 16 dediler 16.bölükle konuştum fakat onlarda burdan çıktı şöför olucaktı ama olmayacak o yuzden cıktı 9.bölüğü arayın dediler aradım ordada yoktu 2. bölük hariç bütün bölüklerle iletişime geçmeye çalıştım fakat ulaşamadım.. sisteme düşmemiş daha kayıtları en geç 2 gune düşer dediler

güll etiketini nasıl ekledın yaa ben yapamıyorum sordum cvp veren olmadı cnm :/

daisypath diye bir link var bir arkadaş bu forumda 30 lu sayfalarda link atmış onlardan yaptım sen o açıklayıcı sayfayı bul ben sana yardım ederim

daisypath diye bir link var bir arkadaş bu forumda 30 lu sayfalarda link atmış onlardan yaptım sen o açıklayıcı sayfayı bul ben sana yardım ederim

o sayfaya giriyorum urls nıde yapmış oldgm etıketın kopyalıyorum ama bu sıteye nasıl eklıycem bulamadım

eger aramazsa ben öle ypcm artık bnde hngı böluk de oldugunu blmyrm inş ulasablrm

Daha bugn teslim olmuşş arıyamaması cok normal korkma yrn aramak ıcın ugraşıcaktır bekle belkı kızar ne muhattp oluyrsn erkeklerle dıe bnmkı şahsen cok kızar o yuzdn bı bekle cnm sor ona sana ulaşamazsm arıyabılırmıym dıe

o sayfaya giriyorum urls nıde yapmış oldgm etıketın kopyalıyorum ama bu sıteye nasıl eklıycem bulamadım

O sitede resmi yaptığın yerde altta adres çubuğu gibi bir yer var, o adres çub. da yazılı olan yazıyı ( http den png ye kadar olan kısmı ) kopyala daha sonra --- Kadınlar kulübü sayfasında üstte kullanıcı kontrol paneli ne girip profili düzenleyi tıkla ve çizelgeye o kopyaladığın yazıyı yapıştır deyip değişiklikleri kaydet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…