Kalabalıkmış canım, sağlık muayeneleri felan var, kan felan verirler Kızılay'a belki :26: Arar kesin![]()
evet kan vercekler kızılaya.belki sonra istirat verir komutana kalmış bişey tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalabalıkmış canım, sağlık muayeneleri felan var, kan felan verirler Kızılay'a belki :26: Arar kesin![]()
ben de öyle düşünüyorum tatlım allah onlarada bızede güç ve sabır versin onlara saglıkk versin yeter o![]()
evet kan vercekler kızılaya.belki sonra istirat verir komutana kalmış bişey tabi
Herşeyi güzelce ögrenseek ya![]()
Erhan benim cep tel. mu aradı, kortörlü kartlarda fark ediyor sanırım ev ve cep :26: ben arayabilir miyim acaba onu ? bilgisi olan var mı canlar :26:
Erhan benim cep tel. mu aradı, kortörlü kartlarda fark ediyor sanırım ev ve cep :26: ben arayabilir miyim acaba onu ? bilgisi olan var mı canlar :26:
ev ve cep farketmez die biliyorum. bana içinde dakika yüklü bunların demişti erkek arkadaşım. bazı ankesörlüler aranıyo bazısı aranmıyor.denemen lazım yanı. birde acemilikte çok kalabalık oldukları için bana geri aradğında düşürmen çok zor demişti. o riski şimdi alma derim.
Benimkisi duygusaldır, birisini ağlarken görsün gözleri yaşarırErhanda ( sevgilim) acemilikten sonra evci çıkartıcak, ailesiyle kalıcak 2 gün
İnş. benimkisi de değişir bebeğim, Allah bozmasın inş. aranızı hep böyle olun
![]()
Aslında sana değilde arkadaşlarınadır, senin sesini duyamıyor ya o psikolojiyle öyle yapıyordur :26: Benimkisi hala aramadı![]()
Acemilikte çok görüşemeyiz gibi geliyor, Telefon hakkı kaç dakika ki ? Arasa ailesi var onları ararustalıkta telefon kullanmaya izin veriyorlar mı acaba ?
![]()
haha bende telefonumun normalde gece uyurken sesını kısardım şimdi son ses açık. yanımdan ayırmıyorum. çaldımı sıçrıyorum. bide sabahın köründe arayıp napıyosun nerdesin diyo:) evdeyim uyuyorum yani soruya bak:) oo ben uyandım çoktan ama diyo:)
Kızlarrrrrrrr aradı beni, yemek yedik şimdi doktor kontrolüne gidicez dedi, dün arayamadığı için özür dilediçok mutluyum şuan
Benimkisi aşk böçüğü olmuş şimdiden
![]()
haha ay evet yaaa benım bı kere nobetten geldı aradı saat 4dıyo napıyon dedım sapıkmısın ya napcam bu saatte annem sıcradı sız cıldırmıssınız dıyo
bı de anesor bozuk evde bagıra bagıra konusuyom
![]()
hayatım izin hak diye birşey yok boş oldukları zamanlarda konuşabiliyorsun telefon içeriye sokmak çok büyük risk askerliğin uzuyo tutanak yiyolar ama bakarsınız nereye düştüğünede bağlı denersiniz benimki mesela ankara cumhurbaşkanlığ köşkünde olduğundan soktuk ama çok zorlandık her an yakalanma oldu lcak falan diye geri çıkarttık ankesörden devam ediyoruz askerliğin uzamasına ne gerek var 2 mesajlaşcaz diye yani hiç gerek yok öyle risklere . arar şimdi sabah zaten çok arayamıyorlar genelde akşam üstlerine doğru falan arayabilir belki bekle sen hayatım ve o numaraları kaydet aradığı . şimdi çok belli değildir belki ama sor bölüğünü falan mesela bizim acemilikte karışık tank savar 4.bölüktü o aramadığında ben arıyodum diyodum karışık tank savar 4.bölük saygın sarıoğlu gibi anladın mı ?![]()
İnş. farketmez canım :26: Erhan beni arayınca numara çıktı, o riski almıyım en iyisi, kızabilir :26:
kızlar merhaba ben de geldim benimki Bursa il jandarma komutanlığında ve kavga ettiğimiz için hiç haber alamadım daha ve aramcak ben napıcam bilmiyorum bi siteden benimkiyle aynı anda bursa ya askere gidicek olanlar birbirlerine facebook adreslerini vermişler eklesem de haber alsam mı acaba doğru olur mu ?