- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Erhan benim cep tel. mu aradı, kortörlü kartlarda fark ediyor sanırım ev ve cep :26: ben arayabilir miyim acaba onu ? bilgisi olan var mı canlar :26:
Beni dün aramış 4 kere ve ben duymamışım. Nasıl oldu anlamadım
O riski aldım ve aradım. Birisi açtı. Eşimin adını söyledim görüşebilir miyim dedim. Karşıdaki onların doğu kışlasına gittiğini daha sonra tekrar arayacağını söyledi. Gece 23:30da da aradı tekrar çok şükür.
kızlar merhaba ben de geldim benimki Bursa il jandarma komutanlığında ve kavga ettiğimiz için hiç haber alamadım daha ve aramcak ben napıcam bilmiyorum bi siteden benimkiyle aynı anda bursa ya askere gidicek olanlar birbirlerine facebook adreslerini vermişler eklesem de haber alsam mı acaba doğru olur mu ?
Beni dün aramış 4 kere ve ben duymamışım. Nasıl oldu anlamadım
O riski aldım ve aradım. Birisi açtı. Eşimin adını söyledim görüşebilir miyim dedim. Karşıdaki onların doğu kışlasına gittiğini daha sonra tekrar arayacağını söyledi. Gece 23:30da da aradı tekrar çok şükür.
nezaman teslim oldu canım, annelerini ara istersen aramadıysa gerçekten kalabalıktır arayamamıştır
Seninki nerede asker kızlar ılk oncee bı tanıtalımm askerlerlermzn nerede askerlık yaptgnıı boylee cok karısıyo(
benimki manisa merkezde ve 06 kasım 2013 çarşamba gunu gitti ya sizlerinnn
annelerini arayamam çünkü biz aynı köylüyüz ve malum köy küçük yer herkes birbirini tanır bi de bizim öyle düzenli bi ilişkimiz yoktu 3.5 yıldır birbirimizn hayatındayız ne tam anlamıyla sevgili olabildik ne kopabildik en son büyük bi tartışma yaşadık ona hakkımı helal etmediğimi söledm o da bana beni bekleme dedi bitti arama sorma bi daha dedi dün teslim oldu sadece iyi mi bilsem yeter çünkü biliyorum aramaz
siniri geçer 2 güne bence. üzülme arar haber verir. orada nasıl boşluğa düşecek, geceleri sıkılacak ve arayacak 1-2 gün içinde.
Benimki Malatyada bugün teslim olduu
öyle bir ararki... sakin ol bursa çok güzel bir şehir, sıkıntılı bir yere düşmedi ya.. arayınca yazarsın, sende sakin ol olurmu inatlaşma seni çok merak ettim de. mutlu olsun. 1-2güne düşer o burnu
Aradı benimkisi canım, konuştuk biz azda olsaevet aradığı numara kayıtlı telefonumda şuan, canım ankesörlü telefonda cep ve evi aramak arasında fark yok değil mi ?:26:
Bu arada benim eşimde Manisa Merkez de. Dün teslim oldu. Az önce konuştuk. Hala giriş işlemlerini yapıyorlarmış.
Yemin töreni de 29 Kasım Cuma günü sabah olacakmış
valla cok zorrr sesını bı duysammmm:44:
yeter ki arasın sesini duyayım inat mı kalır ben de inşallah dediğiniz gibi olur da arar zaman geçmio sanki bursa olması rahatlatıo tabi ama o biraz yemek konusunda filan seçicidir her yerde uyuyamaz yapamaz yani nasıl bilsem ah bi bilsem
bii arasalar bence ılk gunler bellı bı saatlerıı olmaz aramak ıcın belırsz ne zmn boş bulurlarsaa:26:
İnş. farketmez canım :26: Erhan beni arayınca numara çıktı, o riski almıyım en iyisi, kızabilir :26:
haha ay evet yaaa benım bı kere nobetten geldı aradı saat 4dıyo napıyon dedım sapıkmısın ya napcam bu saatte annem sıcradı sız cıldırmıssınız dıyo bı de anesor bozuk evde bagıra bagıra konusuyom
kız sen bizim dönemle gönderecektin. ama aksilik olmuştu di mi?
Hadii Allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?