93/3 asker yolu bekleyenler

Şafak : 29 - Gümüşhaneeeeee :23::23:

Daha da şafağım 3 le de başlamaz o zaman bu vakitten sonra :21::21::21:

$images.webp

sağol kübra..
askerlik ne olacak orası meçhul biraz :37:
17 temmuzda ameliyat olursa 18 temmuzda hastaneden taburcu oluyor, 19-20 temmuz haftasonu olduğu için askeriyede kalıcak, 21 temmuzda işlemlerimi yaptırıp 22 temmuz sabahı salarlarsa gelirim diye hesap etmiş.
ama burada dinlen de diyebilirlermiş.
kafam karmakarışık oldu :26:

sen gelme diyor bana, ameliyatına da mı gitmiycem yaa :5:

Handee gecmis olsun canim ya szde de mi cikti amelyat mevzusu Volkanda bgun hastaneye yatti :(( Elimde imkanim olsa yalbz birakmzdm onu ama senn Esin gtme imkann varsa gt yannda ol ttlm bn olamyrum :((

Handee gecmis olsun canim ya szde de mi cikti amelyat mevzusu Volkanda bgun hastaneye yatti :(( Elimde imkanim olsa yalbz birakmzdm onu ama senn Esin gtme imkann varsa gt yannda ol ttlm bn olamyrum :((

canım sağol, bizim biraz damdan düşme oldu, daha doğrusu raşit önceden gitmiş falan ama benim yeni haberim oldu kesinleşince söyledi.
gidicem inşallah.
yalnız bırakmak istemiyorum.
sen de üzülme, hemen iyileşir, girip çıkar, iyi haberlerini alırsın inşallah.

Cagla sabahtan beri karn agrsndan kivraniyodum anca kendime gelebildim Ne acayip bsey bu ya 9 dogrdum resmen :52:

Özel günün mü canıııım :26::26: öyleyse bu ay ben de çok çektim biliyorum çok fena oluyo ya :17::17:
Volkan da yatmış sanırım bugün. İçini ferah tut canım hayırlısıyla olup gelecek inşallah :54:

İyi akşamlar kızlar bende giremiyorm kac gündür dogru düzgün ama akşam burdaym :8:

Back
X