- Konu Sahibi mutluluk_06
- #29.341
Bugün çok yoğun bi gün offffffffff bu saate kadar nasıl zaman geçti anlamadm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kadar şafağı değişen yok heralde saymıyorum arkadaş yaaaaa.. İzinden 1 gün geç gitti 3 gün geç çıkacakmış.. Allahım yaaaaaaaaaaaaaa...
Offf Allahtan 3 gün buna şüküraa evet öyle oluyo burda başına gelen arkadşlar olmuştu
Haklsın Hande işte tekrar göndermek bana biraz sıkntı verdi ondan byle oldum snrm :26:evet 30 gün beraber olucaksınız ama şimdi bi de şöyle düşün, hiç gelmeseydi birbirinizi hiç görmemiş olacaktınız bu kadar uzun süre.![]()
Aminn canım sağolasınAynen çok şükür ki günler kaldı artık.
Darısı en yakında sizlerin de, herkesin de başına![]()
Hayatım sevin 30 güne. Hem şafağınızdan düşecek hem sen de şafak attırmak durumunda kalmayacaksın sen izninizi kullanmak için. En son mehtaptan sonra ben de 60 günle döndüm Sevdiceğimin yanından. Bir gün dersin ama onda bile alışıyorsun ama bak geçiyor. Yarısı gitti bi bu kadar daha var şimdi o da geçince hep birlikteyiz![]()
Benim kadar şafağı değişen yok heralde saymıyorum arkadaş yaaaaa.. İzinden 1 gün geç gitti 3 gün geç çıkacakmış.. Allahım yaaaaaaaaaaaaaa...
Haklsın Hande işte tekrar göndermek bana biraz sıkntı verdi ondan byle oldum snrm :26:
Aminn canım sağolasın
Aynen kalan izni kullanmycaz sadece geç gitmşti dye 2 3 gün eklcez mehtap yaparken ki snradan uzamasın zor olmasın dye ..
Biliyorum eminim ki kzcaksınız bana şimdi ama bana sizin şafaklar bitmiş gibi gözüküyo kızmayın ama bak![]()
![]()
Buralara düştüğünde de ah vah edeceksin merak etme![]()
Son güne kadar ah vah olucaktr eminim![]()
![]()
Son güne kadar ah vah olucaktr eminim![]()
![]()
Bzde izinden 1 gün geç gittik dye 3 gün şimdiden eklcez cnm son zmnda eklemylm 2 gün de verseler bz arttrmylm eksltelm dye düşünyruz![]()
![]()
Yani eksiltmek iyidir walla benim arttıkça artıyor :)
dışardan birisi gibi bakınca kendi şafağım da bana bitmiş gibi duruyor![]()
Yani eksiltmek iyidir walla benim arttıkça artıyor :)
yaaa komutan ayıp etmiş.
1 gün geç gitse 1 gün geç çıkıyorlar genelde. ama ceza işlemi yapmış![]()
1 güne 3 gün.![]()
Artsa bile cnm 37 yani bi hafta sonra sennde ay kalmıcak![]()
![]()
Ewet simdi 36 oldu yeni safak :) yusufa kalsan bugunu bide cikcagim gunu sayma 34 gun var dio :) bende Allah Allah dedim evet bizim burda öle oluo dio![]()
Ewet simdi 36 oldu yeni safak :) yusufa kalsan bugunu bide cikcagim gunu sayma 34 gun var dio :) bende Allah Allah dedim evet bizim burda öle oluo dio![]()
Cidden Allah Allah yani ne guzelmis o oyle :))