93/3 asker yolu bekleyenler

Bugün çok yoğun bi gün offffffffff bu saate kadar nasıl zaman geçti anlamadm :52:

Benim kadar şafağı değişen yok heralde saymıyorum arkadaş yaaaaa.. İzinden 1 gün geç gitti 3 gün geç çıkacakmış.. Allahım yaaaaaaaaaaaaaa...

Emre 15 Gün snra yanımdasın şaka gibi diyo. Ben hep bekliycekmişim geliyor seni görmeden inanamıycam diyorum. Emrede sanki hiç bitmiycekmiş gibi geliyor diye. Bu tarz diyalog çeviriyoruz artık bu haldeyiz yani :52:

evet 30 gün beraber olucaksınız ama şimdi bi de şöyle düşün, hiç gelmeseydi birbirinizi hiç görmemiş olacaktınız bu kadar uzun süre. :34:
Haklsın Hande işte tekrar göndermek bana biraz sıkntı verdi ondan byle oldum snrm :26:

Aynen çok şükür ki günler kaldı artık. :nazar::nazar:
Darısı en yakında sizlerin de, herkesin de başına :54::54:
Aminn canım sağolasın :21:

Hayatım sevin 30 güne. Hem şafağınızdan düşecek hem sen de şafak attırmak durumunda kalmayacaksın sen izninizi kullanmak için. En son mehtaptan sonra ben de 60 günle döndüm Sevdiceğimin yanından. Bir gün dersin ama onda bile alışıyorsun ama bak geçiyor. Yarısı gitti bi bu kadar daha var şimdi o da geçince hep birlikteyiz :16::16:

Aynen kalan izni kullanmycaz sadece geç gitmşti dye 2 3 gün eklcez mehtap yaparken ki snradan uzamasın zor olmasın dye ..
Biliyorum eminim ki kzcaksınız bana şimdi ama bana sizin şafaklar bitmiş gibi gözüküyo kızmayın ama bak :1: :1:

Benim kadar şafağı değişen yok heralde saymıyorum arkadaş yaaaaa.. İzinden 1 gün geç gitti 3 gün geç çıkacakmış.. Allahım yaaaaaaaaaaaaaa...

Bzde izinden 1 gün geç gittik dye 3 gün şimdiden eklcez cnm son zmnda eklemylm 2 gün de verseler bz arttrmylm eksltelm dye düşünyruz :37: :37:

Haklsın Hande işte tekrar göndermek bana biraz sıkntı verdi ondan byle oldum snrm :26:

Aminn canım sağolasın :21:

Aynen kalan izni kullanmycaz sadece geç gitmşti dye 2 3 gün eklcez mehtap yaparken ki snradan uzamasın zor olmasın dye ..
Biliyorum eminim ki kzcaksınız bana şimdi ama bana sizin şafaklar bitmiş gibi gözüküyo kızmayın ama bak :1: :1:

Buralara düştüğünde de ah vah edeceksin merak etme :9::9::27:

Back
X