93/3 asker yolu bekleyenler

kızlarrrrr merhabalrrrrrr benimde sözlüm 93/3 yani ağustosta gidicekkkk allah hepimizi bütün bekleyenleri bi an kavuştursun inşallah su gibi geçsin zaman:5::ssz:

kızlar agustosa cok var valla sevgılınızın dibinden ayrılmayın ben 93/2 yım suan tek gun bıle gorusmek ıcın cırpınıyoruz su gunlerın kıymetını bılııın :))

canım ustaya nereye düştüğü belli oldumu ?
Evet canımm İzmir-Şirinyer Nato Karagahına düştük bakalım artık hayırlısı :16: Senin eşin Şırnaktı dimi canım?
Allahn hepsine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin ve özellikle sizin gibi evlilere bin kat daha sabır versin gerçekten çok zor, ben kendimi yarım kalmış gibi hissediyorum o olmadığında .... :5:

benim eşim de ağustosta gidecek. 93/3 mü oluyor?

Evet canım,Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah....

benimde sevgilim 93/2lerle gitti. Foçadaydı. Ustaliklar belli olmuş Iğdır nasıl bilginiz var mı :))

Hayırlısı olsun canım, Iğdırla ilgili tek bildiğim çok soğukk :1:
Allah yardımcıları olsun hepsinin, biran önce bitirip gelmeyi nasip etsin....

Iğdır doğu anadoluya göre çok daha sıcaktır. Zeytin bile üretilir ki zeytin ağacı soğukta yaşayamaz. Iğdırın soğuğundan çok korkmayın ;-)

Herhalde 93-3 ile gidecek başka kimse yok eşim haricinde :confused:

benimde sevgilim 93/2lerle gitti. Foçadaydı. Ustaliklar belli olmuş Iğdır nasıl bilginiz var mı :))

tatlım benm sevgılımde focadaydı cok rahat acemilik gecirdi ordan bingöle dustu
siz cok sanslısınz ıgdırda bısı yok bıraz sougu varsa vardır cogu kısı focadan doguya duser ıyı yere dusmus ıcını ferah tut sen ve dagtım ıznini cok ii degerlendırın:)

tatlım benm sevgılımde focadaydı cok rahat acemilik gecirdi ordan bingöle dustu
siz cok sanslısınz ıgdırda bısı yok bıraz sougu varsa vardır cogu kısı focadan doguya duser ıyı yere dusmus ıcını ferah tut sen ve dagtım ıznini cok ii degerlendırın:)

dillere destan soğuğu varmış herkes aynı şeyi söyledi :(( olduğu kadar beraber zaman geçirmeye çalışıcaz. teşekkür ederim canım :))

Back
X