- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
herkesin belli oldu mu ki??? canım sakın yüz verme ona yakın yer olsunda gelirim gelirsin vs die. aksine hayırlı yer die dua et içerdeki rahatın önemli olan de. diğer türlü yakın yer olsn geleym dersen ve yakın yer çıkmazsa yıkılırsınız buda hiç iyi olmaz :50: ayrıca askerlik herşeyi öğretiyor insana. benimkide başta hemen gelsin istiyordu alışamıyordu oda ilk zamanları die. biraz sabırlı olursa alışacak ister istemez alışacak gerçi ama sabırlı olursa güzel askerlik geçirir olmazsa ordakilerle takışırsa zehir olur o askerlik ona ve bitmek bilmez hele bide üstüne ceza alır askerliği uzarsa vay haline :36: o yüzden pek yüz verme herkes gidiyor seninki ne ilk ne son! gidenlerin canı yok mu. dağlarda taş üstünde uyuyan kardeşlerimizin ne günahı vardı oraya gitti. buda hayatındaki sınavlardan biri ve sabırla aşacak bunuda. dua etsin bol bol..:31: bende her daim askerime ve tüm asker kardeşlerim için dua ediyorum Allahım hepsini korusun hepsi sağ salim bitirip memleketlerine dönsünler .!.:Yok valla bizimkiler belli değil daha. Bende başta ondan gitmek istemiyordum zaten, hani yeni alışmış çocuk dengesi bozulacak görünce diye ama moralini düzgün görünce kendi gözümle benim de içim rahatladı tabi. Haklısın canım bir de o boyutu var tabi, yakın yer der der kendimizi ona şartlarsak bir de olmazsa baya bir hayal kırıklığı olur ikimiz içinde ki o belli de etmez öyle şeylerini üzüntüsünü de sıkıntısını da sinirini de içinde yaşayan biri ki ufaktan zaten komutanlarından falan yakınmaya başladı yemin töreni yaklaşıyor diye cins cins davranmaya başladılar işte herkesin burnundan getiriyorlar demeye. Sinirlidir bir de benimki ondan da çekinmiyor değilim yaniGitmeden konuştuk bu konuyu hani bak orada bir gün bile fazla durmanı gerektirecek şeyler yapma, her şey ikimiz için falan gibilerinden yapıcı sakinleştirici konuştum ama şu yemin töreninden sonra gelsin bir daha konuşucam. Tam ilişkimizi yoluna yeni yeni koyuyorken gitmek onu geren budur belki de tam bilemiyorum. Ki şöyle de bir durum var üç tane yakın arkadaşım - kardeşim- diye tabir edebileceğim insanlar vardı benim. Biri askere gitti mayıs ayında, diğer, haziran ayında evlendi başka bir ilçeye gitti, sona kalan arkadaşım da bu ay üniversite için başka bir şehre gidecek. Yalnız kalıyorum diye de sıkıntı yapıyordur o biliyorum, ona bari canını sıkmasın diye gel derse giderim diye düşünüp onu da kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum işte aklımca. Gerçekten ben de çok yetersiz kalıyorum bazı konularda nasıl davranacağıma karar veremediğim için :18:
waooooooow süpeeeeeeerrr! çok şanslısınız canımmm çok sevindimmmmm
nasıl biyer oldğnu bilmem ama izmir i duymak bile insanın yüzünü güldürüyor valla
hadi hayırlısı bakalım..
herkesin belli oldu mu ki???
canım sakın yüz verme ona yakın yer olsunda gelirim gelirsin vs die. aksine hayırlı yer die dua et içerdeki rahatın önemli olan de.
diğer türlü yakın yer olsn geleym dersen ve yakın yer çıkmazsa yıkılırsınız buda hiç iyi olmaz
ayrıca askerlik herşeyi öğretiyor insana. benimkide başta hemen gelsin istiyordu alışamıyordu oda ilk zamanları die. biraz sabırlı olursa alışacak ister istemez alışacak gerçi ama sabırlı olursa güzel askerlik geçirir olmazsa ordakilerle takışırsa zehir olur o askerlik ona ve bitmek bilmez hele bide üstüne ceza alır askerliği uzarsa vay haline
o yüzden pek yüz verme herkes gidiyor seninki ne ilk ne son!
gidenlerin canı yok mu. dağlarda taş üstünde uyuyan kardeşlerimizin ne günahı vardı oraya gitti. buda hayatındaki sınavlardan biri ve sabırla aşacak bunuda. dua etsin bol bol..
bende her daim askerime ve tüm asker kardeşlerim için dua ediyorum Allahım hepsini korusun hepsi sağ salim bitirip memleketlerine dönsünler, savaş olaylar vs. bişi olmasın diye...
Öyle tabi her şeyden önemlisi o ama. Daha gideli 10 gün olmuşken gel demeye başladı benimki. Tabi ki de bu durum gidebilecek mesafede olmamızdan dolayıydı ama pek duramaz sabırsızdır biraz, ondan diyorum yakın yer olsun da gidip göreyim o gelmek için acele etmesin hatta iznini bile kullanmasın yani daha erken dönmek için ama tabi ki her şeyin hayırlısı ilk önce. Rahat olsun mutlu olsun da ne yapalım görmeyiz biz de zor da olsa
oh oh sız bıze benzemıssınız bende alıstırdım sımdı psao gıdıyorum ama bak evet bu konuda dıkkat et sızın daha ustanız cıkıcak yanı benım samsundaydı acemısı falan gıdıyordum ama gıdebılme olanagın olsada gıtmenın mumkun olmucagı yerler olabılır sonucta bu konuda o da anlıcakta suan yenı dıye o pıskolojıye gırememıstır .. :) yenı zaten ozlemı daha cok acıtıyordur falan anlıyorum cok ıyı bende kendı nısanlımdan bılıyorum 10 gun sonra ılk bende gıttım sonrakı haftada hemen gel gel dıyodu :) yanı evet sımdı en azından gıt gıdebıldıgın kadarda gor zten en azından allah korusun ıns cıkmaz ama zor bıyer cıkarsa ıyıkı acemıde gıtmısım dersın hayatım.
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten maddi olanak boyutunu Türkiye'nin bir ucu olsa ayarlarım onun için o mesele değil de, aileden onay çıkması boyutu var bir de. Ailelerimiz haberdar birlikte olduğumuzdan, ben onun ailesiyle tanışıyorum zaten kaç defa gittim geldim evlerine. Kaç defa yemek yedik birlikte kahvaltı falan ettik ama neticede biz sadece sevgiliyiz yani şuan. Benim ailemin de haberi var birlikteliğimizden ama daha tanışmaya yanaşmıyorlar mesela, babam askere gitsin gelsin bakarız diye düşüncesini açıkça belirtti. Öyle çok uzak bir yere gitmeme onay vermezler. Ben pek izin alan bir insan değilimdir aklıma koyduğumu yaparım fakat bu sefer ileride tanışma durumları ya da ne biliyim daha ciddi şeyler olduğunda yüzüm olmaz onları ezip geçersem bir şey beklemeye. Bir de ekimde dağıtımı olduğunda memleketine İzmir dışı yani gitme ihtimalleri var sanırım ona da ayrı bir bozuldum ve kızdım ya neyse her şey üst üste yani bu aralar
canım yanı ne cok kotu dusun ne cok ıyı dusun evet askerlıgın bu yanı kotu acemlıkte bı rahatlayamıyosun dıken ustundesın anladım aıle olaylarını haklısın kesınlıkle ılerısını dusunmen daha mantıklı. umarım yakına cıkar yanı bakalım sımdıye kadar herkesın cok ıyı cıktı 93/3 hadı senınde ıyı cıksında dua et bol bol :) tahmını gonderım yerlerı oluyor ama yanı mesela bızım samsun amasya falan daha cok kıbrıs agırlıklıydı sonra ank sonra ıst falan dogu azdı . sızınkınınde vardır onlarıda sorusturun bellı olmuyor pek ama senınkısı ne bı de pıyademı jandarmamı falan nasıl??
Ulaştırmada canım benimki . Pek de belli olmuyor ki nereye düşeceği, şans bu işler bir bakıma. Şuan bir araştırdım da şunlar çıktı ama dedim ya şans işte İzmir-Gaziemir, Manisa-Alaşehir, İstanbul-Metris, Ankara-Ana Ring Merkezi, Diyarbakır-Merkez, Erzurum-Ilıca, Elazığ-Merkez dir.
evet bakalım ama sen sımdı gıdebıldıgın kadar gıt barı gor yanı acemılıkte barı..
slm kızlarr iyi aksamlar yemin toreni sizlerin ne kadar kaldı nereye yolculuk ne zaman paylasın
ben bu persembe askerimin yanına gidiyorm yemin torenine ıspartayakimler var baska
Bizimde cuma günü ama ben gidemeyeceğim maalesef okulla ilgili halletmem gereken şeyler olduğu içinama odnu alacak ailesi 2 günlüğüne evci iznine, o şekilde görüşeceğiz inşallah
Himm hayirlisi olsun canm bunada sukur goreceksin sonucta ama onun ordaki heyecani cok farkli olur
Öyle tabi ama eğer o gün okulda olmazsam da okulum bir sene uzayacak. Askerim de bunu gayet iyi bildiğinden kesinlikle gelmiyorsun, o gün okulda işin bitince gidiyorsun beni bizde bekliyorsun sakın kafanın dikine gidip gelmeye kalkma orada görmücem seni ben evde görücem dedi. Evet gidebilseydim iyiydi ama benim oraya gitmem bizim sevgililik sürecimizi uzatır 1 sene ve kalıp gelişini beklemek daha mantıklı olucak
ben de GİDEMİYORUM.
çok uzak, işten izin alamam ve eşim de evci falan çıkmayacak
anneleri falan da gitmeyecek.
garibim öyle yalnız kalacak..
çarşıya çıkarım ben de diyor.
ben de GİDEMİYORUM.
çok uzak, işten izin alamam ve eşim de evci falan çıkmayacak
anneleri falan da gitmeyecek.
garibim öyle yalnız kalacak..
çarşıya çıkarım ben de diyor.
Hadi senin durum malum da ailesi niye gidemiyor canım ? Hani en azından onlar gidebilseydi iyiydi. Ben gidemeyeceğim ama ailesi gidecek ben ondan biraz avutuyorum kendimi yoksa 1 sene falan umrumda olmaz giderdim yani yalnız durmasın diye
uzulme canm ya canı sag olsun sende goruntulu konusursun ordan hasret giderirsin artık
ben cok heyecanlıyım gidecem icin hazırlık yapmaya basladım simdiden
ailesi pek ilgisizdir canım.
sadece çıkarları olunca ararlar.
ben de görüşmüyorum kayınvalidemlerle.
eşimin kardeşinin yemin törenine annesi uzak olmasına rağmen gitmişti.
ama eşim üvey evlat gibi onlar için, gitmezler
öyle yapıcaz, gelecek cuma en azından internetten görürüm yüzünü.
sizin için de heyecanlıyım, gidin görün sevgililerinizi
ailesi pek ilgisizdir canım.
sadece çıkarları olunca ararlar.
ben de görüşmüyorum kayınvalidemlerle.
eşimin kardeşinin yemin törenine annesi uzak olmasına rağmen gitmişti.
ama eşim üvey evlat gibi onlar için, gitmezler
öyle yapıcaz, gelecek cuma en azından internetten görürüm yüzünü.
sizin için de heyecanlıyım, gidin görün sevgililerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?