- Konu Sahibi mutluluk_06
-
İnşallah canım ya şafaktan ziyade şu bir ay çabucak geçsin istiyorum artık yeri de belli olsun da iyi veya kötü netleşsin artık her şey diye. Tecrübe ediniriz herhalde dediğin gibi alışırız inşallah yaa :18:
geçmiş olsun canım..bencede revire gitsin geçen gün benimkide öyleydi gitti ilaç vermişler saatlerinde gidiyor içiyor ilaçlarını snra iğne yaptırmış ertesi gün bişi yoktu iyi yapmıştı o iğne onuseninkide gitsin bence mutlaka.ihmal etmesin orda sağlığını..
gözününde öyle olması kötü olmuş yaonun için çıktı mı revire?göz de çok önemli gitsin damla falan damlatırlar. yetersiz gelirse revir dışarı merkezdeki hastaneyede götürüyorlar askerleri..
sıkılmaaaaaaa oyalamaya çalış kendini film izle oyun oyna kitap oku vs. bak şu anda da kanal d de çok güzel hareketler bunlar var aç izle
ben napayım ya çalışmıyorumda paso evdeyim gündüz gece
Gözü için gitmişti canım bir merhem vermişler, sürdü 3-4 gün işe yaramadığı gibi bir de ağrı yapıyor diye bırakmıştı en son kullanmayı, ben etkisini geç gösterir belki sür sen falan dedim ama bilmiyorum ne yaptı. Sabah da sesi kısık gelince unuttum gözünü sormayı gribiyle ilgili konuştuk işte. :2:
aynen canm bende full evdeyim ama geciyo bi sekilde dert etmeyin yani calısmak iyi olurdu ama boyle napalım bizzde bu duruma
ayak uyduruyorz evde takılanlar olarak:121:
O da kötü tabi bir taraf rahat olup diğeri daha sıkı olunca çocukların da dengesi şaşıyor ne yapsınlar. En iyisi aynı denklikte yerlere düşmek sanırım
şafak bi şekilde geçiyor. önemli olan oyalanacak bişeyler bulmak ve alışmak zamanla..zaten ister istemez alışılıyor inan bana. ben hiç alışamıcam sandım üstelik hep evde oldğm halde. mecburen alıştım.. yaklaşık 10 ay geçti gitti bile. bu 5 ay da anlamadan geçer inşallah
1 ay bir an önce geçse sizinde alışsanız snra bidaha zaman bi şekilde geçiyor. ha özlem olmuyor mu? tabiki oluyor yine burnumda tütüyor ama sevgili oldğmz için aynı evde yaşamadığımız için onu işte ve kendi evindeymiş diye düşünüyorum. günde 1 kez konuşuyoruz oda gece yatarken. ii geceler dioruz fln sanki o kendi evinde ben kendi evimde. askerde değilmiş gibi. alıştığım için öyle geliyor tabi. sizde ki heyecan şu an bide ustalığı nereye çıkacak acaba çıksada ii kötü biyer rahatlayalım düşüncesi..
ah o düşünce insanı yiip bitiriyor. ama şöyle düşün yeri belli kaderinde alnında yazıyor orası oraya gidecek sadece öğrenmemiz biraz zaman alıyor onda da sabretmemiz gerekiyor. gittiği yerin pek önemi yok bence (riskli yerler olmadğı sürece) içerideki rahatı önemli olan..
evet kader ortağım gülüüümm:13:
gülüm dicem artık sanaaaa :101:
üzülme canım bakar o bi çaresine. askerlikte birazda bunun için var zaten
Allah şifa versin o durumda hastalık zor tabi. evde olsa ah vah desin orada onu yapamıyor ki.
damla vermemişler mi ki?
temiz tutsun hep yüzünü gözünü yıkasın duru suyla. temiz havlu kullansın bir de.
el havlusuyla yüz havlusu farklı olsun. öyle söyle ona..
kesınlıkle oyle hayatım bızımkıde ıste bak dayanamadı delırdı hatta gecen hafta bu hafta sonu annelerı gıttı yanına hafataya ben gıdıcem yok ben sürgünümü isticem doğuya giderimler bilmemne en azından sıkı olmam falan saçma saçma konuşmaya başladı gecenlerde piskolojisi bozuldu şimdi iyi tabide ama dediğin gibi bi anda geçiş yapınca zaten hayatında emir alma gibi bişeyi yok bi de kendi işi falan olduğudan ben hayatımda emir almadım emir verdim alışık değilim yapamıcam diye bi başladı ... allahtan sakinledi şu ara çok şükür...
kızlar nasılsınız askerleriniz nasıll alıştınız mı :)))
Henüz alışma belirtileri yok hala yaa. İyi diyelim iyi olsun ..
iyi olun iyi bu gunler gecicek ki askerlik dönemi bitsin
bu zamanlari yaşamazsak askerlık koca bı yuk olrk kalıcakti cnm
baslamak bitirmenin yarısıdır:)
inşallah canım amiiiinnn çok teşekkür ederim sağol bebemAynen öyle belirsizlik çok kötü zaten. Ben İzmir'deyim bak mesela Manisa'ya çıktı acemiliğimiz gitmesi 2-3 saat bir şey, biletler desen onlar da ucuz fakat sevinemedim yani adam akıllı duyar duymaz acaba ustası neresi olur dedim. Keşke baştan belli olsa da her şeyleri bizde en başından alıştırsak kendimizi ama olmuyor işte öyle. Kendi rahatı her şeyin önünde benim için zaten, günde bir kere de olsa sesini duyuyorum haberini alıyorum ya o da bana yeter ne yapalım, herkes yapıyor bitiriyor. Bizde yapıcaz kısmetse. Canım size de o kadar çok seviniyorum ki inan böyle şafağınızı gördükçe, bir an evvel geçsin inşallah o kalan günlerinizde
oyyy kıyamaaaamm kötü olursan demeyebilirim canımayyy canım benim ya esimde öyle severdi hep gülüm derdiözledimm bu sözu tamam tatlımm
sende can dert ortagısın
verin verin cnm havlu gerekli bişi. kantinde satılmıyor mu ordan alamaz mı?Çalınıyor ediyor diye hiç adam akıllı bir şey ne aldırdı bize ne de kendi yanına aldı ki. Cuma bir gelsin de birkaç havlu daha verelim biz onun yanına, beynim duruyor benim çoğu kez hangi birini sorayım hangi birine bir öneri sunayım bilemiyorum. Annesi gibi hissetmeye başladım kendimi ki herhalde ben daha fazla şu var mı bu var mı diye evham yapıyorumdur. Ayy bu askerlik benim dengemi çok bozdu
kızlar nasılsınız askerleriniz nasıll alıştınız mı :)))
inşallah canım amiiiinnn çok teşekkür ederim sağol bebem
bende bikaç ay önceye gidiyorumda şaşırıyorum şafağıma ne güzel görünüyor şimdi diyorum. biz hep derdik 200 lere bi düşelim rahatlıcaz yarılamış gibi görünüyor ya insan psikolojik olarak rahatlıyor vallahalbuki tam yarısı 230 :111:
olsun ama bi şekilde geçiyor günler. 100 lerden düştükten snra daral gelcek herhalde iyice günlerde geçmek bilmicek mi ne
aman gelsinde geçiricez elbet o günleridedarısı başınıza canımmm..
benimki izine gelcek kısmetse ekim ayında 1 hafta kadar onu kullanmıcak gibi düşünüp 1 hafta düşmüştük şafağımızdan geldiği zaman şafağımı 1 hafta fazlalaştırcam bende ona takıyorum geçirdiğim şafağı bir daha geçircem :26:
güzel biyere çıkacak bence ustalığı inanıyorum ben kanaryam
oyyy kıyamaaaamm kötü olursan demeyebilirim canım
verin verin cnm havlu gerekli bişi. kantinde satılmıyor mu ordan alamaz mı?
bende öyleyim ya bazen tamam annecim peki annem diyor :111::111::111:
napayım ama benim elimde büyüdü sayılır 16 yaşından beri beraberiz kıyamıyorum hep benim gözümde çocuk o
aklına gelenleri yaz not al telde ilet ona sonraunutuyor çnkü insan konuşunca söliceklerini. ben ilk zamanlar çok unuturdum..
ooooo senoooşşş nerelerdesin kız seeen? azcık buralarada gel
bende bayağı sahiplendim topiği ha
diğer kızlarla olan topiğede pek girmiyorum cepten görüşüyoruz diye
inşallah canım amiiiinnn çok teşekkür ederim sağol bebem
bende bikaç ay önceye gidiyorumda şaşırıyorum şafağıma ne güzel görünüyor şimdi diyorum. biz hep derdik 200 lere bi düşelim rahatlıcaz yarılamış gibi görünüyor ya insan psikolojik olarak rahatlıyor vallahalbuki tam yarısı 230 :111:
olsun ama bi şekilde geçiyor günler. 100 lerden düştükten snra daral gelcek herhalde iyice günlerde geçmek bilmicek mi ne
aman gelsinde geçiricez elbet o günleridedarısı başınıza canımmm..
benimki izine gelcek kısmetse ekim ayında 1 hafta kadar onu kullanmıcak gibi düşünüp 1 hafta düşmüştük şafağımızdan geldiği zaman şafağımı 1 hafta fazlalaştırcam bende ona takıyorum geçirdiğim şafağı bir daha geçircem :26:
güzel biyere çıkacak bence ustalığı inanıyorum ben kanaryam
oyyy kıyamaaaamm kötü olursan demeyebilirim canım
verin verin cnm havlu gerekli bişi. kantinde satılmıyor mu ordan alamaz mı?
bende öyleyim ya bazen tamam annecim peki annem diyor :111::111::111:
napayım ama benim elimde büyüdü sayılır 16 yaşından beri beraberiz kıyamıyorum hep benim gözümde çocuk o
aklına gelenleri yaz not al telde ilet ona sonraunutuyor çnkü insan konuşunca söliceklerini. ben ilk zamanlar çok unuturdum..
ooooo senoooşşş nerelerdesin kız seeen? azcık buralarada gel
bende bayağı sahiplendim topiği ha
diğer kızlarla olan topiğede pek girmiyorum cepten görüşüyoruz diye
bugün sevgili kocam, buradaki bir arkadaşıma telefon gönderecekler. ortak kullanıcaz ben seni ondan ararım falan dedi.
ben de karşı çıktım. yakalanırsın ceza alırsın, 1 gün bile uzarsa o askerlik hiç gelme dedim.
bakalım yarın arasın da blöfümü yemiş mi görücez
gerek yok ya risk almasına, arasın işte kartlı telefondan.
ustalığa gidince rahat bi yer olursa alır kendi telefonunu.
bugün sevgili kocam, buradaki bir arkadaşıma telefon gönderecekler. ortak kullanıcaz ben seni ondan ararım falan dedi.
ben de karşı çıktım. yakalanırsın ceza alırsın, 1 gün bile uzarsa o askerlik hiç gelme dedim.
bakalım yarın arasın da blöfümü yemiş mi görücez
gerek yok ya risk almasına, arasın işte kartlı telefondan.
ustalığa gidince rahat bi yer olursa alır kendi telefonunu.
iyi demissin valla tehlikeye girmesine izin verme ustada yeri iyi olursa kullanr simdilik ankesor yeter cezaları cok agırmıs benimki istemiyo valla canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?