93/3 asker yolu bekleyenler

canım benm erkek arkadasımda manisa da acemi birliğini yaptı alaşehir ulaştırma.öncelikle hayırlı olsun hemencik bitsin inşallh askerliği benm oraya gitme fırsatım olmadı ama askerimin dediğine göre alaşehirden direk otobus varmıs askeriyeye

Teşekkür ederim canım hepimizin inşallah çok çabuk biter. Fırsattan ziyade gitmek tabi ki aklımdaydı ama daha yeni yeni alışıyor çocuk diye dengesini bozmak istemiyordum gidipte. Ama kendisi dayanamadı gelsen ya buraya dedi dün telefonda konuşurken. Cumartesi gidicem gibi herhangi bir aksilik çıkmazsa. Bilgi için de çok teşekkür ederim bire bir olarak birinden duymak çok iyi oldu

Allah kavustursun diyeyim o zaman canım benim.bence de git şimdi spordu eğitimdi derken bunalıyordur.Manisa da cok sıcak oluyormus oyle diyodu benim ki seni görünce herseyi unutur valla iyi yolculuklar

İçini ferah tut canım. Bu arada ben Nilay, senin ismin nedir? nerde yaşıyosun yine çok soru sordum :))

Memnun oldum. Ben de Çağla. İzmir'de yaşıyorum [/QUOTE]

aaa izmirde mi yaşıyorsun bende izmirde yaşıyorummm :) güzelyalıda oturuyorum sevgilin manisadaymış sanırım bence durma git pazar günleri git saat sabah en geç 9 dan akşam 5 e kadar görüşlerin var cmtde öyle ama saat biraz daha az sanırım ama pazarları hep öyle . hafta içide gidebiliyorsun ama az görüyorsun yakındayken git bol bol acemilikte diye düşünüp gitmemezlik yapma.pazarları boş olduklarından sorun olup göze batma durumu yaşamıyorsun hiçbi şekilde :)

bence şimdiden bunlara takılmayın bol bol zaman geçirin her gününüzü iyi değerlendirin biz so güne kadar askerlikten söz etmiyorduk çünkü insan üzülüyor o an yanındayken daha güzel şeylerden gelecekten vs den konuşun bence :) başlayınca geçiyo ben daha elimle teslim ettiğim günü hatırlıyorum dün gibi ama bakıyorum 4.ayımıza giricez neredeyse mesela.. illa ki geçiyor canım şimdiden bunun stresiyle yaşama zaten 15 ay bunu çekçeksiniz daha çok erken :)

benımde 91lı nısanlım bende o konuda kızıyordum keske onceden gıtseymıs falan dıye ama kısmet buymus hayatım bosver sorgulama artık o donemlerı bu zorlu donemıde beraber atlatırsanız zaten aılenız falanda artık onunuzde durmaz askınıza ınanır guvenırler :) sıkıntı sorun etme sen sımdı sevgılınle guzel guzel eglen gez toz vakıt gecırebıldıgınız her boslugu degerlendır :)

işte şöyle bişey var bzm şuana kadr varya 2 yldr bana ha gittim ha gidecem muhabbeti vardı yani sürekli bu konsldu bn şuana kadr 10 kere askre göderms gbi hissettm yani. liseyi btrdgmde 50 kiloydm 2 ylda 45e düştm skntdan süreklide yiyrm aslnda dhada düşersm fena olck çock gbi kalcm artk bi an önce gelmsi içn git len diye bağrsm var :) şaka maka gidp gelsn cidden yetr artık ..

haklısın hayatım anladımm olsun kısmet boyledır bosver gıtsın bı an once bıtırsın gelsınler bakalım :)

pek buluşamyrz çalıyo dye aile sornlrda var bn 17 ay beklcem onu gtmsne 20 gün kala doya doya buluşblcz sdce of off :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…