- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Geçicek hepsi canım zamanla normale giricek herşey merak etme
İnşallah valla :18:
ama baksana herks çok çabk geçiyo diyolar . sayılı gün çabk geçerms bi bakmşz gelmsler :)
madem söyleyemicek oda neden yansıtıyor sana? izinde detayına kadar anlatır tatlım..
Biraz daha zaman geçerse inşallah bende o sayılı gün çabuk geçer olayına inanıcam kısmetse
Kızlar bende 23 yaşındayım bir kaç gün sonra 23ü doldurcam bir yaş daha yaşlanıcam
Bu arada ben Nilay, sizin isimler nedir?
aynen biz henüz o aşamaya gelemedk hele ben hiiiç :2:
Günaydın kızçelerrr
Hayırlı bir hafta diliyorum herkeze
Manisalı olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum kızlar. Manisa Alaşehir'e giden direk bir otobüs firması buldum fakat ulaştırma personel okulu merkeze uzakmış biraz. Alaşehir'e indikten sonra personel okuluna nasıl ulaşabilirim, bir bilgisi olan var mı acaba ?
canım benm erkek arkadasımda manisa da acemi birliğini yaptı alaşehir ulaştırma.öncelikle hayırlı olsun hemencik bitsin inşallh askerliği benm oraya gitme fırsatım olmadı ama askerimin dediğine göre alaşehirden direk otobus varmıs askeriyeye
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallah çok çabuk biter. Fırsattan ziyade gitmek tabi ki aklımdaydı ama daha yeni yeni alışıyor çocuk diye dengesini bozmak istemiyordum gidipte. Ama kendisi dayanamadı gelsen ya buraya dedi dün telefonda konuşurken. Cumartesi gidicem gibi herhangi bir aksilik çıkmazsa. Bilgi için de çok teşekkür ederim bire bir olarak birinden duymak çok iyi oldu
Allah kavustursun diyeyim o zaman canım benim.bence de git şimdi spordu eğitimdi derken bunalıyordur.Manisa da cok sıcak oluyormus oyle diyodu benim ki seni görünce herseyi unutur valla iyi yolculuklar
İçini ferah tut canım. Bu arada ben Nilay, senin ismin nedir? nerde yaşıyosun yine çok soru sordum :))
yaşlarınız kaç kızlar.
benim 23
slm arkadşlar bnm 93/4 gidicek sevgilm . aslnda 91li ama tecillydi. daha yeri belli bile değil. ama ikimzde çok skntı yapyrz şimdiden nasl olcak faln diye. Allah hepmze yardm etsin giden kadar kalp bekleyenn işide zor. ama sizn en azndn saylı günlere geçlms bzm daha 2 ay snra başlcakof offf
bizm ilişki başlı başına uzun zatn bnde istyrum onu sürkli görmk ama çok karşk ya kafsnı kullnp erkn gtseydi şuana kdr gelmiş olcaktı yaştları hep geldiler. ne düşünceğimi ne yapcagmı gercekten bilmyrm blki dgru 2 ay snra bnde kske dha çok görsydm dye üzlcem ama bn bütn özlemimi dönüşne sakldm artk 15 ay değl ona doya doya yannda olmama 17 ay var diyrum . buda bi alşma süresi kndmce snrmbu arada 10 gün geçms sizn şanslsn ynede bana göre iyi tarafna bak derim
bence şimdiden bunlara takılmayın bol bol zaman geçirin her gününüzü iyi değerlendirin biz so güne kadar askerlikten söz etmiyorduk çünkü insan üzülüyor o an yanındayken daha güzel şeylerden gelecekten vs den konuşun bence :) başlayınca geçiyo ben daha elimle teslim ettiğim günü hatırlıyorum dün gibi ama bakıyorum 4.ayımıza giricez neredeyse mesela.. illa ki geçiyor canım şimdiden bunun stresiyle yaşama zaten 15 ay bunu çekçeksiniz daha çok erken :)
işte şöyle bişey var bzm şuana kadr varya 2 yldr bana ha gittim ha gidecem muhabbeti vardı yani sürekli bu konsldu bn şuana kadr 10 kere askre göderms gbi hissettm yani. liseyi btrdgmde 50 kiloydm 2 ylda 45e düştm skntdan süreklide yiyrm aslnda dhada düşersm fena olck çock gbi kalcm artk bi an önce gelmsi içn git len diye bağrsm var :) şaka maka gidp gelsn cidden yetr artık ..
benımde 91lı nısanlım bende o konuda kızıyordum keske onceden gıtseymıs falan dıye ama kısmet buymus hayatım bosver sorgulama artık o donemlerı bu zorlu donemıde beraber atlatırsanız zaten aılenız falanda artık onunuzde durmaz askınıza ınanır guvenırler :) sıkıntı sorun etme sen sımdı sevgılınle guzel guzel eglen gez toz vakıt gecırebıldıgınız her boslugu degerlendır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?