- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #31.221
Biraz geç olacak ama iyi bayramlar kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nerelerdesiniiz neler yapıyonuuuzcaaanım konumuz geride kalmış bi hortlatayım![]()
Evet nerelerdesiniiz neler yapıyonuuuz![]()
Ben iyiym evliliğe adım atmak için uğraşyruz yeniden şafak sayıyorum kızlarDaha da hortlatmak adına hemen yazıyorum.
Aynı canım benim, okul ile boğuşuyorum. Neyse ki son 6 ay
Sizler de iyisinizdir umarım.
Ben iyiym evliliğe adım atmak için uğraşyruz yeniden şafak sayıyorum kızlar![]()
Ama bu sefer sevdiceğim yanımda çok şükür böyle şafağa can kurban![]()
Gün değil ama ağustos ya da eylül dedik ben son ihtimal eylül hesaplıyrum şuanKesildi mi canım gününüz :))
Gün değil ama ağustos ya da eylül dedik ben son ihtimal eylül hesaplıyrum şuan![]()
Merhabalar kızlar, konumuzu hortlatayım, anılarımızı tazeleyelim dedim. Herkes nasıl, nerelerdesiniz neler yapıyorsunuzzz huhuuu?![]()
Merhaba canım, konumuzdan bildirim geldiğini görünce çok sevindim![]()
iyi yapmışsın. çok sevindim :)Dün birazcık nostalji yaptım da ben, forumda eski yazıları falan okudum basılıgımız coook gerilerde kalmıs biraz hortlatayım dedim. :) nasılsın canım, her sey yolundadır umarım. :)
Benim de 68 gün sonra düğünüm var inşallaahMerhabalar kızlar, konumuzu hortlatayım, anılarımızı tazeleyelim dedim. Herkes nasıl, nerelerdesiniz neler yapıyorsunuzzz huhuuu?![]()
Aa hayırlı olsun canım kpss ye girdin mi peki bu yıliyi yapmışsın. çok sevindim :)
iyiyim canım, yolunda çok şükür her şey.
Mezun oldum, kpss ye hazırlanıyorum.
sizde ne var ne yok :)
Yok canım önlisansım ben, ekimde gireceğim dahaAa hayırlı olsun canım kpss ye girdin mi peki bu yıl