- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #31.181
askeriyeyi dışardan biz arayabiliyor muyuz ?
Arayabiliyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askeriyeyi dışardan biz arayabiliyor muyuz ?
Dikkat ediyorum artik gerci sakindigin goze cop batar hesabi oldu biraz daha once de ayni ayagimi kirmistim bu sefer alciyla yirtamadim, kosmayi yasakladi herkes bana.Anladım canım tekrardan geçmiş olsun, dikkat et kendine
Sorma canım ayın 8 inde bizim tam bir sene doluyor. Ne ara geçti koca sene hiç anlamadım. O süreçte de böyle çabuk geçseydi ya
İyiyiz canım, ne yapsın o da çalışıp duruyor. Biriktirmeye çalışıyor işte, tabi sürekli oradan buradan borç çıkıyor orası da ayrı mesele![]()
Senin sevdicek nasıl canım, sizinkilerle tanışmıştı en son hatırladığım kadarıyla nasıl vaziyetler![]()
Merhaba bende burdayımmm![]()
Dikkat ediyorum artik gerci sakindigin goze cop batar hesabi oldu biraz daha once de ayni ayagimi kirmistim bu sefer alciyla yirtamadim, kosmayi yasakladi herkes bana.bizim de ayin 16 sinda 1 yil doluyor o zamanlar hic gecmeyecek gibi geliyordu burda olunca bir sene su gibi akti
oh masallah birikim yapsin tabi borclar hic bitmez daha yeni başlıyor her sey
benim sevdicek de isinden cok memnun bir seyler ogrenmeye ilerletmeye calisiyor, simdilik her sey yolunca bakalim. Vaziyetler iyi canim, sagolsun ben cikamayinca sevdicek geliyor beni ziyarete oyle geçirip gidiyoruz biz de.![]()
Ya biriktirdiği hep borca gitti şimdilik, çok birşey birikmedi ama buna da şükür.
Biriktirmeden de bir şey olmuyor malum, hoş daha çok var ama ne kadar biriktirilirse kardır yani
İş meselesine sevindim canım, pek yolunda gitmiyor diyordun iyi olmuş.
Seneye mi bitiyordu senin okul da?
Merhaba pinkok, adini bilmiyorum kusura bakma hatirladim ama seni.sevdiceginle barismissiniz son yazilanlardan okudum sizin adiniza cok sevindim insallah birdaha tatsız olaylar yasamazsiniz.
![]()
Bizde de birikim yok pek, nasil olacak bilmiyorum ama hayaller kuruyoruz ortada daha birikim yok
isimiz yolunda gitmiyordu canim her işte bi sıkıntı yasadik bu iste de sıkıntılar var ama artik gormezden gelip bir seyler yapmaya calisiyor takılmiyoruz hayırlısı neyse o olacak artik.Benim de seneye bitiyor okul insallah yuksek lisans yapmayı dusunuyorum ama aklim karışık acaba is bulsam da sonra mi yapsam yoksa direk baslasam mi diye
Bende zaten isimleri hatırlayamıyorum
Çok sağol canım rabbim kimseyi ayırmasın. Seninde sağlık problemin var sanırım canım noldu geçmiş olsun
ufak ufak başlayın artık bence hayatım. Zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor bile.
Valla canım benim de dgs hayalim var hukuk için ama muhtemelen önce iş sonrasında dgs yapacağım ben kısmetse.![]()
Cidden zaman cok hizli geciyor hayal kurmasi guzel de fazla bir zaman da kalmadi bizim de harekete gecmemiz lazim birikim konusunda haklisin canim. Sanirim ben de once is sonra yuksek lisans dusunecegim, hayirlisiyla bi bitirseydik okullari.![]()
Amin canim, cok tesekkur ederim ayak bilegimi kirdim ameliyat oldum uc aydir cekiyorum sıkıntısını ama buna da sukur.![]()
Ooo senin bu sene baya bir yogun gececekmis nasil gectigini anlamazsin bileÖyle dedik dedik bir sene kaldı valla canım. Ben şuan staj raporu yazmaya başladım hatta, haftaya bitiyor stajım bile
Yalnız raporu yazması stajdan daha zormuş daha kapağını ancak bitirdim
Kpss için soru çözdürmek için kursa kaydoldum, ekimde de o başlayacak. Dersler bu sene full zaten bir yandan da adliye sınavlarına hazırlanıyorum. Bu sene böyle inşallah bitirir bitirmez de işe gireriz ki emeğimizin karşılığını alırız. Bu kadar şey yazdım ondan bence bu sene de çabuk geçecek![]()
Amin canim, allah kimseye yasatmasin cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur iyiyim simdi okul acilana kadar daha toparlarim insallah.Allahım daha kötüsünü göstermesin en kısa zamanda eski sağlığına kavuştursun canım üzüldüm![]()
Ooo senin bu sene baya bir yogun gececekmis nasil gectigini anlamazsin bilebenim de tez yazmam gerek daha bi kitap yuzu acamadim neredeyse okul acilacak.
ay inşallah emeklerimizin karsiligini aliriz .![]()
Amin canım Ya. Bu kadar uğraşıyoruz degmesi lazım. İş olmadıktan sonra hiçbir şey olmuyor maalesef.
Cok haklisin canim is olmadiktan sonra hicbir sey duzene de girmiyor maalesef, emeginin karşılığını alamayan bircok insan varken umarim biz onlardan olmayiz da hakkimizla bir yerlere geliriz.
Amin canim, allah kimseye yasatmasin cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur iyiyim simdi okul acilana kadar daha toparlarim insallah.![]()
Kesinlikle, bizim de oyle bir yandan birikim var sevdiceklere destek lazım bir yandan ekonomik ozgurlugumuzu saglamamiz lazim ki aileye guven verelim. Insallah her sey gonlumuzce olur canimcim.Çok zor canım ya dediğim gibi tüm mesele işe bakıyor bir de, benim aileme bu durumları açmam için kesinlikle öncelikli olarak işe girmem gerekiyor yani. Eee tabi bir de birikim meselesi var![]()