- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.861
çok zor biliyorum canım ama zaman ilaç oluyo bizim 5 yıl önce babası vefat etti aniden o zamanlarki piskolojisi benim elimden hiçbirşey gelmemesi herşey çok zordu ama geçti Allah büyük sen yanında sağlam dur en çokda sana ihtiyacı vardır şimdi belki hayal gibi geliyodur daha .zor günler ama geçicek elbetSizinde mi başınıza geldi ne zmn oldu canım.. Rabbim tüm yaknlarımızn mekanını cennet etsn inşallah
İşte göremdi göremedn gitti diye zaten içim yanıyo o kdar hayal kurdk hep gülen birisydi inan günlerdir kabusa uyuyp kabusa uyanıyorum
çok zor biliyorum canım ama zaman ilaç oluyo bizim 5 yıl önce babası vefat etti aniden o zamanlarki piskolojisi benim elimden hiçbirşey gelmemesi herşey çok zordu ama geçti Allah büyük sen yanında sağlam dur en çokda sana ihtiyacı vardır şimdi belki hayal gibi geliyodur daha .zor günler ama geçicek elbet
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm.. Allah sabır versin hepinize.
Evet canım aynen dediğin gibi inanmıyo daha tabiki bende öyleyim bi anda olunca böyle oluyo
Annesi tarafndan iki cenaze daha oldu üst üste şuan annesni yalnz bırakamıyo çok taze herşey dua edyrum Allahım sabrını arttırsın elbet alışcak onu kırmaktan üzmekten çok korkyrum bazen ne diyim bilmyorum cümlelerimi iğneyle seçiyorum çok zor
Ah Çağlacım aynı işte Bugün gitti Volkan veraset işlemleriyle ilgili işler varmış onları halletmeye .Telefonla konuşurken ne diceğimi bilmyrum nasılsın diyorum iyiym diyo o kdar zor ki hiç bişey konuşamyrumTuğbacığım nasıl oldunuz canım ?
Ah Çağlacım aynı işte Bugün gitti Volkan veraset işlemleriyle ilgili işler varmış onları halletmeye .Telefonla konuşurken ne diceğimi bilmyrum nasılsın diyorum iyiym diyo o kdar zor ki hiç bişey konuşamyrum
Ahh ne denir ki canım ya sen de haklısın. Kafasını dağıtsın diye başka şeylerden bahsetmeye çalışsan sen de üzgünsün diyecek laf bulamazsın, yaşamadım ama içimde hissettim acınızı. Tekrar tekrar başınız sağ olsun canım, bugün daha iyi yazışını merakla bekliyorum burada. Gani gani sabır versin Allah
Amin canım Allah razı olsun sağol
Başka şeylerden bahsedemiyorum inan kendimi suçlu hissediyorum hani benim başıma ne gelmiş sen ne diyosun dicek kırcam diye korkyrum öpemedim düşün korka korka bi öptüm baktım oda öptü ama cesaret edemyrum yanlış anlıcak diye işteDaha kalablk zaten evleride . bu hafta bi gün buluşalm mı dedm annemi tek bırakamm şimdi bakalm dedi telefndanda bişey yapamıyrum ki
Aynen canım ben de onu diyecektim işte. Hani kafası dağılsın diye başka şeyden bahsedeyim desen üzgün zaten ters anlayacağı tutar sen de geriliyorsundur bu anlamda inanıyorum. Ona da hak vermek lazım canım, bence bu aralar onlara git sen. Hem misafirlere kalabalığa bir yardımın dokunur hem de sevdiceğini de annesini de yalnız bırakmamış olursun.
Canım 3 gün gittik annem de geldi tekte gittim. Ama babam tek gitmemi istemiyo küçük yer orası komşular laf çıkarır sen üzülrsün diyo biraz onada hak veriyorum çünkü her insan bizim gibi bakmıyo olaya napcağımı bilmyrum
Belki sizin orası öyle değildir diye yazdım bunu ama sanırım bizim başımıza gelseydi de sanırım ben de temkinli olmak durumunda kalırdım. Konu komşu derdi değil bizimki de gelenlerin derdi olurdu. Baban da haklı şimdi ne diyeyim, herkes kendi penceresinden çok ama çok haklı. Orta yol bulunması gerekiyor ama bilmem nasıl olur.
Evet canım kesnlkle öyle bende babamıda kırmak karşı gelmek istemiyorum onada .Volkanada bell etmek istemyrum bu durumu.
Anneannm geldi bursadan onunlada gitcez işte evlerine başsağlına. Böyle böyle idare etçem diye düşünyrum canım
Zaten halası çekti kenara beni konuştu baban izin vermesse karşı gelme onlarda haklı 40ı 52 si çıksn adını koycaz bu işin üzülme dedi bakalm zamnla herşey olur Volkan iyi olsun toparlnsnda bi
sametin o günlerde benimle hiç konuşmadığı anlar bile olmuştu ben çok üzülüyodum tabi yaşım daha küçüktü daha acısı tazeyken onunla farklı bi konu için kavga bile etmiştim ama sonra öyle pişman oldumki ne aptalmışım aman çok dikkatli ol bi kaç zaman belki bi kaç ay hiç kolay değil ya en çok sana ihtiyacı var herkes başsağlığı dileyip evine gidicek ama sen yanında kalıcaksın Allah yardımcısı olsunEvet canım aynen dediğin gibi inanmıyo daha tabiki bende öyleyim bi anda olunca böyle oluyo
Annesi tarafndan iki cenaze daha oldu üst üste şuan annesni yalnz bırakamıyo çok taze herşey dua edyrum Allahım sabrını arttırsın elbet alışcak onu kırmaktan üzmekten çok korkyrum bazen ne diyim bilmyorum cümlelerimi iğneyle seçiyorum çok zor
Aynen kuzumAynen canım şu durumda söz nişan falan konuşmak hoş olmaz zaten. Dediğin gibi Volkan da annesi de bir kendine gelsin devamı gelir hayırlı bir iş bu nasıl olsa, hem hala da destek çıkmış rahatlatıcı konuşmuş daha ne olsun.
sametin o günlerde benimle hiç konuşmadığı anlar bile olmuştu ben çok üzülüyodum tabi yaşım daha küçüktü daha acısı tazeyken onunla farklı bi konu için kavga bile etmiştim ama sonra öyle pişman oldumki ne aptalmışım aman çok dikkatli ol bi kaç zaman belki bi kaç ay hiç kolay değil ya en çok sana ihtiyacı var herkes başsağlığı dileyip evine gidicek ama sen yanında kalıcaksın Allah yardımcısı olsun
HEMEN YOLLADIM FACE TEN:)Ayy Kübb ergenuslardan o kadar insan vardı ki hangisi bilemedim. ya buradan ya da face den özel mesaj olarak bekliyorum kim olduğunu ve ne olduğunu
Ee tabi çocuk işe girdikten sonra para kazanıp birde birikim yapmaya başladktan sonra engel kalmıyor hadi demeye başlar:)
Öyle yazdığıma bakma Küb, ben de belki daha iyi tercihler yapardım ama ben de sağlık meslek lisesine gidemezdim yani. Kan tutuyor beni, iğne fobim var mümkün değil yapamazdımKendisi neyi istiyorsa ona yönelmesi bence gayet güzel. Bak bana işte 2 seneyi tamamlamışken yeniden sınava girip bölüm değiştirdim şimdi mutluyum çok şükür
Aynen canım Aytaç ona çok sıkılıyor. Hazır değil ki bizimkinin işi, bugün haber beklediği yeri kendi aradı artık alım var 1 Kasımdan sonra görüşmeler hızlandırılacak aranırsınız demişler son olarak burayı 1 hafta daha bekleyecekmiş daha da beklemem diyor
Vallahi herkes öyle diyor Kübb, bakalım hayırlısı. Aytaç başımın etini yemeye işi bekliyormuş zaten öyle duyumlar alıyorum
ay inanmıyorummm! okurken tüylerim diken diken oldu. başınız sağolsun. keşke görebilseydi babasını doyabilseydi..Başımıza geleni anlatsam bu kadar mı olur dersiniz.Volkanımın gelmesine 2 gün kala Babasının kalbi dayanamadı kızlar içim yanıyo Volkanım tezkere sevincini yaşayamadı babası ona hasret gitti vefat etmeden 2 saat öncve konustum onunla"kızım Allah sağlık versin geliyo bak" dedi evet baba dedim ama olmadı gözleri açık gitti babamın O kadar kötüyüz ki heycanla saydığımız gün babamız son günleri olcakmış Nolur dua edin dualara o kdar ihtiycımız varki yazamyrum daha fzla
ay inanmıyorummm! okurken tüylerim diken diken oldu. başınız sağolsun. keşke görebilseydi babasını doyabilseydi..
başınız sağolsun ALLAHım sabır versin.mekanı cennet olsun
banada öyle geliyodu hatta evlerınde mevlüt öncesi kendı kendıme ağlamıştım bikere ama bu okumaklar bitince hayat normale dönunce Allh öyle bi yardım ediyoki geçiyo.samet bi boşluğa düşmüştü eve kedi alıcam köpek alıcam papağan alıcam filan hergun farklı bi fikir söylüyodu ama atlattık o günleride ben ona hep şükretki annen seninle babnlada bu yaşına kadar birlikteydin ya hiç babasını göremeyenler annesinide kaybeden çocuklar ne yapsın şükredelim diyerek teselli ettim ama lafla değil sadece zamanla geçiyo benceAynen kuzum
Evet canım benmlede pek konuşamıyo evleri kalablk falan diye hani öyle kapris yapmıyrum neden msj atmıysn faln dün akşam konuşbldk biraz gülmen için neler vermezdim Sende benm yermde olsan benm için cabalrdn dedim haklsın ama içm yanıyo içimden gelmiyo dedi yinede sağolsn kırmıyo beni ama dediğn gibi çok dikkat etmem lazm sözlerime çok hassas şuan
Siz nasıl atlattınz canım ya şuan varya bu durum hiç geçmicek sanki bi daha hiç gülmicek gibi geliyo onu byle görmeye dayanmyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?